norejau maergaites ir turim mergaite
visada norejau dukrytes... dabar turiu nuostabia drauge
Abieju norejau mergaiciu... taip ir turiu... jei sugalvosim kada trecia..irgi noreciau mergytes... nemokeciau turbut su berniuku
Visada svajojau tureti mergyte - turiu, kadangi abudu su vyru turim po dukra ( is pirmu santuoku) troskom sunelio - gavosi
norejau antros mergytes, o gavosi vel berniukas, bet taip ji myliu, kad neisivaizduoju kaip galejo gimti ne jis, o mergaite nu dar gal kada ir surizikuosiu...
Aš tai antro norėjau sunyčio, bet gimė dukrelė, nors visi sako, kad labai panaši į berniuką
As norejau mergaites, vyras -berniuko. Gime mergaite. Ir antros mergaites noreciau, bet gal reikes vyrui berniuka padovanoti.
Kažkaip nuo nėštumo pradžios buvau įsitikinusi kad gims berniukas, taip ir atsitiko Antro tikriausia irgi norėsiu berniuko Noriu ir dukrytės, bet ji (kaip aš įsivaizduoju) turėtų būti mūsų pagrandukė ir lepunėlė
Labiau norejau mergaites, o gavos berniukas O kas bus antras, jau nebe taip svarbu, nes mergaites gal labiau noreciau pati, bet mano suneliui turbut labiau noresis brolio
QUOTE(Liusii @ 2008 06 26, 23:04)
norejau antros mergytes, o gavosi vel berniukas, bet taip ji myliu, kad neisivaizduoju kaip galejo gimti ne jis, o mergaite nu dar gal kada ir surizikuosiu...
Ir man taip pat, norėjau antros mergytės, o gimė toks puikus berniukas, kad jam jau 2,5 m., o jį vis dar su mergaite supainioja, žmonės, sako, žiūrėk, mergaitė su pistoletu bėga, o jie su broliu prisižiūrėję nenugalimųjų reindžerių duodasi. Tenka vis sakyt:-Čia ne mergaitė, čia berniukas. O kiti dar erzina, matai, kokia miela būtų buvusi mergytė. O trečias vaikelis turbūt bus mano neišsipildžiusi svajonė, nes vis dar pasvajoju apie mergytę...
Visada svajojau apie berniuka, ji ir turiu
mes irgi norejom mergytes