Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

norejau maergaites ir turim mergaite smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
visada norejau dukrytes... dabar turiu nuostabia drauge wub.gif
Atsakyti
Abieju norejau mergaiciu... taip ir turiu... jei sugalvosim kada trecia..irgi noreciau mergytes... nemokeciau turbut su berniuku g.gif
Atsakyti
Visada svajojau tureti mergyte - turiu, kadangi abudu su vyru turim po dukra ( is pirmu santuoku) troskom sunelio - gavosi thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
norejau antros mergytes, o gavosi vel berniukas, bet taip ji myliu, kad neisivaizduoju kaip galejo gimti ne jis, o mergaite biggrin.gif nu dar gal kada ir surizikuosiu...
Atsakyti
Aš tai antro norėjau sunyčio, bet gimė dukrelė, nors visi sako, kad labai panaši į berniuką g.gif
Atsakyti
As norejau mergaites, vyras -berniuko. Gime mergaite. Ir antros mergaites noreciau, bet gal reikes vyrui berniuka padovanoti. smile.gif
Atsakyti
Kažkaip nuo nėštumo pradžios buvau įsitikinusi kad gims berniukas, taip ir atsitiko thumbup.gif Antro tikriausia irgi norėsiu berniuko blush2.gif Noriu ir dukrytės, bet ji (kaip aš įsivaizduoju) turėtų būti mūsų pagrandukė ir lepunėlė 4u.gif
Atsakyti
Labiau norejau mergaites, o gavos berniukas smile.gif O kas bus antras, jau nebe taip svarbu, nes mergaites gal labiau noreciau pati, bet mano suneliui turbut labiau noresis brolio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 06 26, 23:04)
norejau antros mergytes, o gavosi vel berniukas, bet taip ji myliu, kad neisivaizduoju kaip galejo gimti ne jis, o mergaite  biggrin.gif nu dar gal kada ir surizikuosiu...

Ir man taip pat, norėjau antros mergytės, o gimė toks puikus berniukas, kad jam jau 2,5 m., o jį vis dar su mergaite supainioja, žmonės, sako, žiūrėk, mergaitė su pistoletu bėga, o jie su broliu prisižiūrėję nenugalimųjų reindžerių duodasi. Tenka vis sakyt:-Čia ne mergaitė, čia berniukas. O kiti dar erzina, matai, kokia miela būtų buvusi mergytė. O trečias vaikelis turbūt bus mano neišsipildžiusi svajonė, nes vis dar pasvajoju apie mergytę... ax.gif
Atsakyti
Visada svajojau apie berniuka, ji ir turiu thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi norejom mergytes thumbup.gif
Atsakyti