Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Ko norėjau tą ir turiu biggrin.gif Sūnus. Nors didelio skirtumo nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
labai norejau mergytes, bet gime musu siurprizas sunelis, nors visi sake kad bus mergyte smile.gif dabar jo issikeisciau i jokia mergyte wub.gif
Atsakyti
nuo vaikystes svajojau apie sunu wub.gif vyra wub.gif palikuoni wub.gif be galo myliu,mano svajone issipilde wub.gif
Atsakyti
visiškai nebuvo skirtumo ar berniukas, ar mergaitė mirksiukas.gif Noras buvo tik toks (kaip ir visu mamyčių) - kad laiku gimtu ir butu sveikas thumbup.gif Turim sūnelį ir esam be galo laimingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 06 04, 23:45)
nuo vaikystes svajojau apie sunu wub.gif vyra wub.gif palikuoni wub.gif be galo myliu,mano svajone issipilde  wub.gif

palikuoni lotuliukas.gif
Atsakyti
kai palepeje susiradau savo suknytes ir panasius niekucius, tai tikrai svaigau apie mergaite ax.gif
pirmas gime berniukas biggrin.gif o as vis neprarandu vilties, kad antra bus mergyte, nes visada svajojau tureti porele, t.y. berniuka ir mergaite smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol dar neturėjom vaikų, svaigom abu dėl mergytės, kurią jau tada vadinom būsima Vaidyte. Kai pastojau pirmą kartą, jaučiau kad bus sūnus o ne Vaidytė bigsmile.gif Taip ir nutiko, pagimdžiau sveiką vyruką. Na o dabar po daugiau nei penkių metų sūpuoju ir Vaidytę, beje taip ir pavadinom thumbup.gif Taigi turiu porelę ir esu labai laiminga, beje vyras taip pat lotuliukas.gif Vyrai visi turbūt svaigsta dėl mažų panelių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as nuo pat pradzios jauciau kad turesiu berniuka, ir stai jau supu ant ranku smile.gif o kas bus tai man jokio skirtumo nebuvo, svarbu sveikas ir gerai...
Atsakyti
Nebuvo svarbu kas berniukas ar mergyte, svarbiausia kad sveika(s), dabar turiu mergyte ir esu labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
vyras labai pirmo norejo berniuko tai taip ir yra turim grazu berniuka, man jokio skirtumo nebuvo, tai jau kai planuosim antra tai sake kad tures buti mergaite lotuliukas.gif idomu jis is anksto pas gandra uzsisakys lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada norejau berniuko ir kai laukiausi visi aplinkui kalbejo...nu tokios formos...tikrai bus berniukas...bet viena diena susapnavau mergyte(ilgais sviesiais ,garbanotais plaukais...)sakau tikrai bus mergyte...echo patvirtino 16 savaite ,kad bus mergyte...tai ir supu dabar...ne ilgakase,garbane,sviesiapluke,bet juodaplauke trumpakase... biggrin.gif
Atsakyti
visada norejau mergytes wub.gif ja ir turiu wub.gif nors vyrui sakiau, kad gims berniukas, nes labai jau stipriai spardydavos pilve lotuliukas.gif ir galvojau, kad mergyte taip stipriai negali spardytis lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti