Ko norėjau tą ir turiu Sūnus. Nors didelio skirtumo nebuvo
labai norejau mergytes, bet gime musu siurprizas sunelis, nors visi sake kad bus mergyte dabar jo issikeisciau i jokia mergyte
nuo vaikystes svajojau apie sunu vyra palikuoni be galo myliu,mano svajone issipilde
visiškai nebuvo skirtumo ar berniukas, ar mergaitė Noras buvo tik toks (kaip ir visu mamyčių) - kad laiku gimtu ir butu sveikas Turim sūnelį ir esam be galo laimingi
QUOTE(*Mulate* @ 2008 06 04, 23:45)
nuo vaikystes svajojau apie sunu vyra palikuoni be galo myliu,mano svajone issipilde
palikuoni
kai palepeje susiradau savo suknytes ir panasius niekucius, tai tikrai svaigau apie mergaite
pirmas gime berniukas o as vis neprarandu vilties, kad antra bus mergyte, nes visada svajojau tureti porele, t.y. berniuka ir mergaite
pirmas gime berniukas o as vis neprarandu vilties, kad antra bus mergyte, nes visada svajojau tureti porele, t.y. berniuka ir mergaite
Kol dar neturėjom vaikų, svaigom abu dėl mergytės, kurią jau tada vadinom būsima Vaidyte. Kai pastojau pirmą kartą, jaučiau kad bus sūnus o ne Vaidytė Taip ir nutiko, pagimdžiau sveiką vyruką. Na o dabar po daugiau nei penkių metų sūpuoju ir Vaidytę, beje taip ir pavadinom Taigi turiu porelę ir esu labai laiminga, beje vyras taip pat Vyrai visi turbūt svaigsta dėl mažų panelių
o as nuo pat pradzios jauciau kad turesiu berniuka, ir stai jau supu ant ranku o kas bus tai man jokio skirtumo nebuvo, svarbu sveikas ir gerai...
Nebuvo svarbu kas berniukas ar mergyte, svarbiausia kad sveika(s), dabar turiu mergyte ir esu labai laiminga
vyras labai pirmo norejo berniuko tai taip ir yra turim grazu berniuka, man jokio skirtumo nebuvo, tai jau kai planuosim antra tai sake kad tures buti mergaite idomu jis is anksto pas gandra uzsisakys
Visada norejau berniuko ir kai laukiausi visi aplinkui kalbejo...nu tokios formos...tikrai bus berniukas...bet viena diena susapnavau mergyte(ilgais sviesiais ,garbanotais plaukais...)sakau tikrai bus mergyte...echo patvirtino 16 savaite ,kad bus mergyte...tai ir supu dabar...ne ilgakase,garbane,sviesiapluke,bet juodaplauke trumpakase...
visada norejau mergytes ja ir turiu nors vyrui sakiau, kad gims berniukas, nes labai jau stipriai spardydavos pilve ir galvojau, kad mergyte taip stipriai negali spardytis