QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 04 27, 18:31)
norėjau berniuko, nes su juo įdomiau. mergytės tik puošimui
Deja,labai klysti
Mums buvo nesvarbu, nes tai pirmas vaikas. o kai planuosim antra as jau noreciau mergaites, vyras nezinau
Man irgi buvo nesvarbu. Nors pirmo gal labiau norėjau berniuko. O antros lauksiu mergaitės.
Svarbiausia man buvo, kad leliukas būtų sveikas Ir iki pat pabaigos nežinojom kas gims, bet buvo tikrai nesvarbu Turim gražų ir sveiką sūnelį , va dabar gal pasvajosiu ir apie dukrytę ateityje , tačiau vistiek svarbiausia bus, kad būtų sveikas
QUOTE(gagrate @ 2008 04 27, 17:43)
Deja,labai klysti
Iš kur žinai? Juk neturi su kuo palyginti
Kai laukiausi pirmagimio, lytis buvo nesvarbi. Gal širdies gilumoje labiau norėjau mergaitės, bet apskritai nebuvo svarbu kas gims. Antro vaiko labai norėjau mergytės, o gimė bachūriukas. Abu kartus besilaukdama nujaučiau ką nešioju.
norėjau mažytės gražutės mergytės. ir turiu
[quote=nireglina,2008 04 28, 01:22]
O as vaiku nelyginu,idomus ,neidomus-esu sveiko proto ir tokios isvados man yra apsurdiskos .Koks skirtumas mergaite ar berniukas,visi jie man yra idomus,unikalus ir nepakartojami.
aciukas,
Visiskai sutinku su tavim,o svarbiausia ,kad vaikutis gimtu ir augtu sveikas ir niekda nesirgtu.
O as vaiku nelyginu,idomus ,neidomus-esu sveiko proto ir tokios isvados man yra apsurdiskos .Koks skirtumas mergaite ar berniukas,visi jie man yra idomus,unikalus ir nepakartojami.
aciukas,
Visiskai sutinku su tavim,o svarbiausia ,kad vaikutis gimtu ir augtu sveikas ir niekda nesirgtu.
Žinoma jei vaikas gimė laukiamas ir yra mylimas, jį auginti įdomu, nesvarbu kokia lytis.
norejau pirma suneli, ji ir turiu kt gali but ir mergyte, tikrai nesvarbu, vyras gal mergytes noretu antros
Kol nesilaukiau,tai visada norejau sunaus,o tada dukrytes Bet kai pastojau,norai pasikeite ir turiu grazia dukryte