Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

norėjau berniuko, nes su juo įdomiau. mergytės tik puošimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 04 27, 18:31)
norėjau berniuko, nes su juo įdomiau. mergytės tik puošimui  4u.gif

Deja,labai klysti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums buvo nesvarbu, nes tai pirmas vaikas. o kai planuosim antra as jau noreciau mergaites, vyras nezinau ax.gif
Atsakyti
Man irgi buvo nesvarbu. Nors pirmo gal labiau norėjau berniuko. O antros lauksiu mergaitės.
Atsakyti
Svarbiausia man buvo, kad leliukas būtų sveikas drinks_cheers.gif Ir iki pat pabaigos nestuke.gif nežinojom kas gims, bet buvo tikrai nesvarbu ax.gif Turim gražų ir sveiką sūnelį wub.gif , va dabar gal pasvajosiu ir apie dukrytę ateityje bigsmile.gif , tačiau vistiek svarbiausia bus, kad būtų sveikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 04 27, 17:43)
Deja,labai klysti mirksiukas.gif

Iš kur žinai? Juk neturi su kuo palyginti lotuliukas.gif
Kai laukiausi pirmagimio, lytis buvo nesvarbi. Gal širdies gilumoje labiau norėjau mergaitės, bet apskritai nebuvo svarbu kas gims. Antro vaiko labai norėjau mergytės, o gimė bachūriukas. Abu kartus besilaukdama nujaučiau ką nešioju.
Atsakyti
norėjau mažytės gražutės mergytės. ir turiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=nireglina,2008 04 28, 01:22]
Iš kur žinai? Juk neturi su kuo palyginti lotuliukas.gif

O as vaiku nelyginu,idomus ,neidomus-esu sveiko proto ir tokios isvados man yra apsurdiskos .Koks skirtumas mergaite ar berniukas,visi jie man yra idomus,unikalus ir nepakartojami. 4u.gif
aciukas,
Visiskai sutinku su tavim,o svarbiausia ,kad vaikutis gimtu ir augtu sveikas ir niekda nesirgtu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 28 balandžio 2008 - 09:58
Žinoma jei vaikas gimė laukiamas ir yra mylimas, jį auginti įdomu, nesvarbu kokia lytis.
Atsakyti
norejau pirma suneli, ji ir turiu thumbup.gif tongue.gif kt gali but ir mergyte, tikrai nesvarbu, vyras gal mergytes noretu antros
Atsakyti
Ir as visa gyvenima pries sunelio gimima svajodavau ir norejau sunaus,ir as ji turiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 28 balandžio 2008 - 14:29
Kol nesilaukiau,tai visada norejau sunaus,o tada dukrytes mirksiukas.gif Bet kai pastojau,norai pasikeite ir turiu grazia dukryte wub.gif
Atsakyti