Oj.Kai pastojau visi aplinkuj sake kad bus bernas.Ir as visada norejau pirma berniuka.Bet kai suzinojau,kad miescia,supratau,kad ten dukryte.Visi juokesi is manes.Sake,kad vyro labai stiprus genai ir ju seimoje visi berniukai gimsta.Bet as tvirtinau,kad mergyte.Dabar vyro seimyna apsilauze...
Man nebuvo skirtumo mergaite ar berniukas bus, na kai dabar jau turiu berniuka, tai neisivaizduoju, kad galeciau mergyte tureti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 04 25, 09:02)
Man nebuvo skirtumo mergaite ar berniukas bus, na kai dabar jau turiu berniuka, tai neisivaizduoju, kad galeciau mergyte tureti
visiskai pritariu man tas pats
Labiau berniuko norėjau, gime Justyte
Kas bus pirmas vaikelis tai nezynojau,kol negyme-pasirodo mergyte,antra taip pat mergyte,nors jau kaip ir poreles norejau,bet dabar labai dziaugiuosi ,nes ji nuostabi ,O kas del trecio tai jau butinai turejo but berniukas,nors visada buvau nusiteikusi,kad bus mergaite,myliu as tas mergytes
Kai pastojau vyras norejo tik berno,o as mergytes.Labai laukiau to momento,kai echoskopas parodys,kas.Is pradziu mezgiau batukus ir kepuryte baltus,po to,nuo vyro pasislepus rozinius.Mano mama ir sese sake tik bernas.Sesers vyras net susisporino su draugu,kad bernas.Na ir mano dziaugsmui jau tris men supu Emute.
as norejau kad butu porele...dabar ir turiu
as visada labai norejau mergaites dar ne niescia budama galvodavau tik apie mergate ir turiu mergaite man labai baisiai atrodo kai mamos turi po kokius 3 bernus ir ne vienos mergaites, todel ir sakiau man pirma pergaite, o paskui nesvarbu
Su vyru ziauriai norejom berniuko. Aisku kai pastojau, sakiau kas gims tas gerai. Bet giliai sirdyje vis tikejausi berno. Ir vat auginu nuostabu suneli
tiesiog kaip pagal vadovėlį -vyresnysis brolis ir jaunesnioji sesytė Taip,kaip visada svajojau....