Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Oj.Kai pastojau visi aplinkuj sake kad bus bernas.Ir as visada norejau pirma berniuka.Bet kai suzinojau,kad miescia,supratau,kad ten dukryte.Visi juokesi is manes.Sake,kad vyro labai stiprus genai ir ju seimoje visi berniukai gimsta.Bet as tvirtinau,kad mergyte.Dabar vyro seimyna apsilauze... thumbup.gif
Atsakyti
Kai pastojau iskart supratau kad bus mergyte, visi tik ir sake, ne ne, pamatysi bus sunus ir pan. o as kategoriskai neigiau, nes jau zinojau, kad bus panelyte. taip ir buvo ir esu tuom patenkinta.
Atsakyti
labai norejau mergaites.jau ketvirtame nestumo menesi zinojau,kad bus mergaite (":valio")
Atsakyti
Man nebuvo skirtumo mergaite ar berniukas bus, na kai dabar jau turiu berniuka, tai neisivaizduoju, kad galeciau mergyte tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 04 25, 09:02)
Man nebuvo skirtumo mergaite ar berniukas bus, na kai dabar jau turiu berniuka, tai neisivaizduoju, kad galeciau mergyte tureti  biggrin.gif

visiskai pritariu man tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labiau berniuko norėjau, gime Justyte biggrin.gif
Atsakyti
Kas bus pirmas vaikelis tai nezynojau,kol negyme-pasirodo mergyte,antra taip pat mergyte,nors jau kaip ir poreles norejau,bet dabar labai dziaugiuosi ,nes ji nuostabi wub.gif ,O kas del trecio tai jau butinai turejo but berniukas,nors visada buvau nusiteikusi,kad bus mergaite,myliu as tas mergytes 4u.gif
Atsakyti
Kai pastojau vyras norejo tik berno,o as mergytes.Labai laukiau to momento,kai echoskopas parodys,kas.Is pradziu mezgiau batukus ir kepuryte baltus,po to,nuo vyro pasislepus rozinius.Mano mama ir sese sake tik bernas.Sesers vyras net susisporino su draugu,kad bernas.Na ir mano dziaugsmui jau tris men supu Emute.
Atsakyti
as norejau kad butu porele...dabar ir turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as visada labai norejau mergaites dar ne niescia budama galvodavau tik apie mergate ir turiu mergaite biggrin.gif man labai baisiai atrodo kai mamos turi po kokius 3 bernus ir ne vienos mergaites, todel ir sakiau man pirma pergaite, o paskui nesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
Su vyru ziauriai norejom berniuko. Aisku kai pastojau, sakiau kas gims tas gerai. Bet giliai sirdyje vis tikejausi berno. Ir vat auginu nuostabu suneli thumbup.gif
Atsakyti
tiesiog kaip pagal vadovėlį -vyresnysis brolis ir jaunesnioji sesytė wub.gif Taip,kaip visada svajojau....
Atsakyti