kazkaip labai nesureiksminau as tu dalyku, nors pati norejau pirmojo labiau berniuko, kad butu vyriausias brolis, kuris galetu savo seses ir brolius veliau apginti, o MB kai klausdavau, ko nori labiau, net pykdavo ant manes, kad as dristu taip galvoti, sake nesvarbu visai! na ir is tikruju nesvarbu! turime mergyte, ja tiesiog dieviname ir nei sekundes nebuvau pagalvojusi, kad gaila, jog ne berniukas. ir antro besilaukiant nemanau, kad dabar butu svarbu, ar mergyte, ar berniukas.
visada svajojau tureti dukryte,kai pastojau tikejau,kad bus mergyte,ne karto nepagalvojau,kad bus berniukas,taip ir atsitiko,turim nuostabia dukryte
Labai negalvojau, svarbiausia buvo, kad vaikiukas gimtu sveikas, bet vis pasvajodavau apie berniuka ir gime du
pradzioj galvojau,kad man vienodai,bet ka chia sau meluosi..labai norejau melynakio sunaus,maniau su berniuku lengviaus susikalbesiu,MB atvirkshchiai -mergaites,atset jos shvelnesnes Betkokiu atveju nenorejom zinoti lyties pakol negims,Gime melynakis berniukas-duok Dieve,kad ir nepasikeistu ta nuostabi akiu spalva
As tai labai norejaumergaites,svajiojau,kaipkasytes pinsiu irt t.Visanestumanez kasbus,bet tikejau,kad mergaite Dabar jau 8men savo mergyte dziaugiuosi
as labiau norejau mergytes nes auginu viena ir kazkaip manau lengviau kai turiu mergyte,daugiau visko zinau apie ta organizmeli
visada visada norejau mergytes kai pastojau net neabejojau kad gims mergyte, bet kai ejau i scana tai galvojau, jei pasimatys kiausiukai, tai man visas gyvenimas apsivers ausktyn kojom gime grazuole mergyte jei bus antras netgi vel noreciau mergytes, tikriausiai, man atrodo nuostabu auginti dvi garzuoles dukrytes o va MB nori berniuko. ir pirmasyk kai laukaiusi irgi norejo berniuko, bet gime mergyte ir jis ja labai myli as vis jam sakau, jei bus antras tai bus mergyte, nes tau nesigaus berniukas (todel kad mb yra labiau linkes 'prie meno' lovoje ), bet jis labai pyksta kai as taip sakau, sako, nekarksek
Norejau tik berniuko, jeigu butu dar noriu tik bernu Man su vyrais visada buvo ir yra lengviau bendraut
Visuomet norėjau turėti 2 vaikiukus:berniuką ir mergytę. Tikėjausi,kad pirmas gims berniukas. Ir turiu nuostabu sunu
Labai norejau, kad pirma gimtu mergaite. Bet gime berniukas ir labai dziaugiuosi todel ir antro jau laukiau berniuko. Na o trecia tikiuosi vis delto gims mergyte
kai tik pastojau iskart intuityviai vadinau Simuciu kai glosciau pilveli.taip ir ivyko auginam sunu. o dabar noriu dar mergytes