Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

kazkaip labai nesureiksminau as tu dalyku, nors pati norejau pirmojo labiau berniuko, kad butu vyriausias brolis, kuris galetu savo seses ir brolius veliau apginti, o MB kai klausdavau, ko nori labiau, net pykdavo ant manes, kad as dristu taip galvoti, sake nesvarbu visai! na ir is tikruju nesvarbu! turime mergyte, ja tiesiog dieviname ir nei sekundes nebuvau pagalvojusi, kad gaila, jog ne berniukas. ir antro besilaukiant nemanau, kad dabar butu svarbu, ar mergyte, ar berniukas.
Atsakyti
visada svajojau tureti dukryte,kai pastojau tikejau,kad bus mergyte,ne karto nepagalvojau,kad bus berniukas,taip ir atsitiko,turim nuostabia dukryte wub.gif
Atsakyti
Labai negalvojau, svarbiausia buvo, kad vaikiukas gimtu sveikas, bet vis pasvajodavau apie berniuka ir gime du bigsmile.gif
Atsakyti
pradzioj galvojau,kad man vienodai,bet ka chia sau meluosi..labai norejau melynakio sunaus,maniau su berniuku lengviaus susikalbesiu,MB atvirkshchiai -mergaites,atset jos shvelnesnes blink.gif Betkokiu atveju nenorejom zinoti lyties pakol negims,Gime melynakis berniukas-duok Dieve,kad ir nepasikeistu ta nuostabi akiu spalva biggrin.gif
Atsakyti
Man tai buvo nesvarbu kas gims berniukas ar mergyte,abieju laaabai laukiau.Va o mano vyras is pat pradziu sake,kad bus berniukas. Sekantis tikimes,kad bus mergyte,reikia sunukui sesytes ax.gif smile.gif
Atsakyti
As tai labai norejaumergaites,svajiojau,kaipkasytes pinsiu irt t.Visanestumanez kasbus,bet tikejau,kad mergaite thumbup.gif Dabar jau 8men savo mergyte dziaugiuosi
Atsakyti
as labiau norejau mergytes smile.gif nes auginu viena ir kazkaip manau lengviau kai turiu mergyte,daugiau visko zinau apie ta organizmeli
Atsakyti
visada visada norejau mergytes biggrin.gif kai pastojau net neabejojau kad gims mergyte, bet kai ejau i scana tai galvojau, jei pasimatys kiausiukai, tai man visas gyvenimas apsivers ausktyn kojom lotuliukas.gif gime grazuole mergyte wub.gif jei bus antras netgi vel noreciau mergytes, tikriausiai, man atrodo nuostabu auginti dvi garzuoles dukrytes wub.gif o va MB nori berniuko. ir pirmasyk kai laukaiusi nestuke.gif irgi norejo berniuko, bet gime mergyte ir jis ja labai myli thumbup.gif as vis jam sakau, jei bus antras tai bus mergyte, nes tau nesigaus berniukas (todel kad mb yra labiau linkes 'prie meno' lovoje lotuliukas.gif ), bet jis labai pyksta kai as taip sakau, sako, nekarksek blink.gif
Atsakyti
Norejau tik berniuko, jeigu butu dar noriu tik bernu ax.gif Man su vyrais visada buvo ir yra lengviau bendraut doh.gif
Atsakyti
Visuomet norėjau turėti 2 vaikiukus:berniuką ir mergytę. Tikėjausi,kad pirmas gims berniukas. Ir turiu nuostabu sunu thumbup.gif
Atsakyti
Labai norejau, kad pirma gimtu mergaite. Bet gime berniukas ir labai dziaugiuosi thumbup.gif todel ir antro jau laukiau berniuko. Na o trecia tikiuosi vis delto gims mergyte ax.gif
Atsakyti
kai tik pastojau iskart intuityviai vadinau Simuciu kai glosciau pilveli.taip ir ivyko auginam sunu. o dabar noriu dar mergytes biggrin.gif
Atsakyti