Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 09:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif

Kol nesilaukiau, labai norejau tureti dukryte, bet kai tik pastojau, visa laika svajojau apie suneli ir buvau tikra, kad ji turesiu smile.gif .Ir vardukus galvojau tik berniukui ax.gif ir sta as turiu suneli bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
VISA LAIKA SVAJODAVAU APIE MERGYTE,BET KAI PASTOJAU DAKTARAI SPEJO KAD BUS BERNIUKAS,IR SIAIP PATI JAUCIAU KAD BUS BERNIUKAS,IR ZMONES SAKYDAVO KAD BUS TIKRAI BERNIUKAS,NES GRAZIAI ATRODZIAU ANT VEIDUKO,ATSEIT TAIP SAKOMA,KAD MERGAITES PASIIMA VISA MAMOS GROZI smile.gif DEJA VISI APSIRIKOM GIME LABAI GRAZI MERGYTE clap.gif TAI SUZINOJAU TIK GIMDYKLOJ,SI ZINIA ATPIRKO VISUS SKAUSMUS... wub.gif
Atsakyti
Echoskopas mums lyties nerode. Man nebuvo jokio skirtumo kas gims, tik kazkodel buvau isitikinus, kad berniukas, kaip ir visi likusieji. Tik vyras vis tikejo mergaite ir jos sulauke smile.gif
Atsakyti
o mes su vyru buom kazkodel isitikine kad gims mergaite, tik va abu teviska nuojauta apgavo ir jau per antra echo suzinojom kad turesim suneli 4u.gif kazkaip nebuvo skirtumo, kas gims
Atsakyti
as kol nepastojau norejau mergytes, kai pastojau vyras labai norejo berniuko ir visi aplinkiniai sake kad bus berniukas ir mane itikino kad bus berniukas,bet va visi klydo gime nuostabaus grozio mergyte biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
visada labai norejau mergytes wub.gif kai suzinojau kad laukiuosi zinojau kad turesiu mergyte..tiesiog buvau isitikinusi biggrin.gif nors kas ten pas many pilvuky gyvena pasake tik dienai likus iki gimdymo... nenustebino lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš nuo pat pradžių svajojau apie berniuką, nes norėjau kad pirmas vaikiukas būtų berniukas, o antras - mergytė. Gal kad pati labai norėjau turėti vyresnį broliuką, o teko būti pirmu vaiku šeimoje tongue.gif
Pirmo echo metu gydytoja tiksliai nepasakė kas, na o antro echo metu sakė tikrai bus vyras, labai jau ryškiai viskas matosi thumbup.gif . Bet kad ir kaip giliai širdyje norėjau ir tikėjau, kad bus berniukas, stengėmės su vyru neatmesti ir tikimybės, kad gydytoja apsiriko ir pilvuke mergaitė. Be to ir visi aplink tik ir skalambijo: "Oi, bus mergaitė, tikrai, pamatysi, aš moku spėti". Na, ir nieko jie spėti nemoka tongue.gif , mums gimė vyriukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTA79: 24 liepos 2007 - 14:54
Aš turiu porelę ir tuo labai džiaugiuosi thumbup.gif Kai laukiausi pirmojo vaiko, tai tikrai buvo nesvarbu kas gims, vaikelio lytį sužinojau tik prieš 2 sav. iki gimdymo rolleyes.gif Kai laukiausi antrojo, ir vyras ir aš sakėme, kad lytis nesvarbi, nors giliai širdyje norėjau sūnaus, tikėjausi,kad nors sūnelis bus panašus į mane, nes dukra tai grynas tėvelis bigsmile.gif Mano slapti norai išsipildė bigsmile.gif O vat jeigu nuspręstume pagimdyti trečią vaikelį, tai jau tikrai nesvarbu-kas būtų tongue.gif
Atsakyti
mergytė, paskiau berniukas ir vėl mergytė...o gal labiau troškau mergytės blush2.gif
Atsakyti
sveikos as tai norejau vaiko kad isvis ji tureciau ir niekad nepagalvodavau jis ar ji svarbu butu kai laukiausi savo princeses nors nzn kas ten gyvena sapnavau berniuka bet jau paaugusi visi sake kad gims berniukas bet as kazkaip maniau kad tai vaikiukas kuri praradau pries tai po kiek laiko susapnavau mergyte lygiai tokia kokios susilaukiau,bet vistiek galvojau tik kad viskas butu gerai,ir viena diena vyras parejo truputi isgeres is darbo gloste gloste pilva ir sako zinai mes turesim mergyte sakau tu gyrtas durnas ir nusikalbi sakau is kur zinai sako ji man katik pasake,galvoju isprotejo ar ka ir nuo to karto visada sakydavo ten ji svaigo del mergaiciu visada ir visalasik sakydavo kad nori mergytes,ors po visunelaimiu sakydavo nesvarbu,tai va kai nuejom pas daktare ji sako pas jus mergyte tetis is kart as tau sakiau ir apsiverke poto dar vienas daktaras patvirtino ergyte vyras buvo devintam danguj tai va turim princese issipylde ir sapnai ir gydyutoju ptranasystes smile.gif
Atsakyti
Pirmo kai laukiaus,labai norėjau berniuko,o į mergaites net pažiūrėti nenorėdavau,pamaivos visos atrodė schmoll.gif O antros tai labai labai norėjau mergytės,ir kai pirmą kart gydytoja spėjo,kad berniukas,tai širdy lyg ir nusivyliau,tik niekam nesakiau blush-anim-cl.gif
Nors iš tikrųju nėra taip svarbu kas,visus mylim gi taip pat ax.gif wub.gif
Atsakyti
Mano vyras kai tik suzojom, kad laukiuosi sake, kad gims mergyte, o ir nestumo pradzioj sapnavo mane su mergyte tai va ir turim princese biggrin.gif O antro vyras nori berniuko.. ziuresim ar ir sitas noras ishsipildys tongue.gif
Atsakyti