Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Visada norejau berniuko, dabar jau turiu
Atsakyti
o man visiškai buvo tas pats ką turėsiu schmoll.gif visiškai nesvarbu, vardus buvau sugalvojusi ir tam ir tam... wub.gif
Atsakyti
O as maniau,kad bus pirmas berniukas,tai gal ir norejau jo labiau.bet dabar neisivaizduoju, kaip reiktu auginti ne mergyte,o berniuka, na zinoma,kai jau ir ji turesiu, tai mylesiu ne maziau smile.gif
Atsakyti
beprotiškai norėjau mergytės. ir turiu wub.gif
Atsakyti
as kai pastojau, taip norejau mergytes, prisiskaitydavau visokiu skaiciavimu ir save nuteikinejau, kad ir bus mergyte smile.gif mat pas mus giminej beveik vien mergaites ir galvojau, kad nezinosiu, kaip su berniuku elgtis. paskui, kai gyd.po exo pasake, kad greiciausiai bus vyrukas, vel prisigalvojau pliusu ir vel dziaugiausi. ir vat gime mazas sunelis ir dabar net nepagalvoju apie mergyte. ir antro noreciau berniuko smile.gif
bet iki pat galo nezinojom berniukui koki varda isrinkt, o mergaitei jau seniai turejom tongue.gif
Atsakyti
Norėjau mergytės, bet kai sužinojau, kad bus berniukas labiau apsidžiaugiau nei, kad būčiau sužinojusi, kad mergaitė bigsmile.gif Gal dėl to, kad nesitikėjau. Jei būtų buvusi mergytė, tai nebūtų buvęs siurprizas.
Atsakyti
Mums su vyru nebuvo jokio skirtumo, svarbiausia, kad sveikas lelis mirksiukas.gif Mes netgi buvom sutare neklausti gydytoju, kas ten pilvelyje gyvena 4u.gif O rubelius pirkome neutraliu spalvu ... Tik vat berniukiski vardai jokie nesigalvojo, matyt nuojauta savo dare wub.gif Tad dabar auginam nuostabia dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas man buvo nesvarbus, kad bus mergaitė sužinojau tik prieš 2 sav. iki gimdymo, kai gimė mano princesė buvau septyntam danguje. Kol nepastojau antra karta svajojau apie berniuką, kad būtų komplektas bigsmile.gif , bet tuo pačiu ir bijojau, kad nesusitvarkysiu, nes visi pažįstami berniukai labai jau išdykę tongue.gif Tad jau galvojau, kad neblogai būtų antra mergaitė. Jau nuo 18 sav. sužinojau, kad bus sūnelis. Dabar esu laiminga, kad galėsiu patirti skirtingų lyčių vaikų auginimą ir auklėjimąbigsmile.gif O vat trečio vaiko (apie kurį jau pradėjo kalbėti vyras tongue.gif ) lytis man jau tikrai bus nesvarbi bigsmile.gif
Atsakyti
Visada svajojau turėti pirmą berniuką ir antrą mergaitė, kad brolis galėtų visur ir visada globoti sesutę, tačiau likimas davė du berniukus, na ir ką, gyvenu dabar tarp 3 vyrų biggrin.gif ir kartais pagalvoju gal ir gerai, su berniukais mažiau rūpesčių kai paaugs, na nebent susimuš su kuo nors biggrin.gif ar su mėlynėm pareis rolleyes.gif Nors mintis apie dukrelę vis dar kirba blush2.gif
Atsakyti
nu labai norėjau mažos mergytės, nors bučiau labai džiaugusis ir berniuku. labai norėjau, tikėjau ir turiu mažą angeliuką. vyras po savaitės pareiškė, jog norėtų ir antros dukrytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladuke @ 2007 05 07, 15:56)
O as maniau,kad bus pirmas berniukas,tai gal ir norejau jo labiau.bet dabar neisivaizduoju, kaip reiktu auginti ne mergyte,o berniuka, na zinoma,kai jau ir ji turesiu, tai mylesiu ne maziau smile.gif

man lygiai taip pat buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
mums su vyru buvo tas pats ar mergaite gims ar berniukas, svarbu kad vaikas butu sveikas, nors visi aplinkui sake kad bus berniukas ir exoskopija parode mums kad berniukas, bet gime mergaite,mums ir visiems tai buvo steigmena thumbup.gif labai apsidziaugem bigsmile.gif
Atsakyti