Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif
Atsakyti
as kai suzinojau, jog laukiuos, glostydavau pilvuka ir vadindavau grazuolyte, bet kazkaip po savaiteles pradejau kalbetis kaip su grazuoliuku biggrin.gif tai taip ir yra, turim grazuoliuka mazyliuka vaikinuka tongue.gif nors vyras tai jau labai labai lauke ir norejo mergaites, tuo labiau, kad echoskopas tik 35sav parode ko laukiuos.
Atsakyti
As visada norejau,kad pirmas vaikas gimtu mergaite.as ja turiu ir su vyru esam laimingi.
Atsakyti
kai laukiausi pirmo vaiko,kazkaip jauciau kad bus berniukas,beje ir norejau berniuko.kodel nezinau. biggrin.gif na o kai antro laukiausi norejau berniuko taip pat kad vyresnysis turetu broli ir drauga,na bet jau taip nutiko kad turiu mergyte ir dziaugiuosi (nors kartais pagaudavau save kad sneku kaip su berniuku doh.gif )na tik pirmus menesius. g.gif

-------------------------------------
user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
pirmos norėjau mergyčkos bet gimė berniukas biggrin.gif antros norėjom mergytės tiesiog labai labai norėjom mrgytės ir gimė pupa thumbup.gif o va trečio norėjom berniuko blush2.gif gimė mažoji coliukė tongue.gif labai faina ir kitaip nenorėčiau kad būtų biggrin.gif

P.S.jei kada dievulis duotu ketvirtąlelių(nenorėčiau blink.gif g.gif )tai norėčiau dar vienos mergytės biggrin.gif
Atsakyti
Kai laukiuosi pirmojo tai 100% buvau isitikinus, kad bus berniukas, taip ir buvo smile.gif , nu o antrojo nėštumo metu kadangi jau turėjau berniuka tai pasvajodavau apie mergyte tongue.gif . Taigi dabar turiu poryte thumbup.gif
Atsakyti
Visa laika svajojau, kad pirmas vaikas butu sunus, bet kai pastojau visi pradejo sakyt, kad bus mergaite, o ir echoskopas nieko nerode tai uzsimaniau megaites, bet gime bernas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras visada svajojo apie dukrytes, aš irgi trejų mergyčių labai norėjau wub.gif gal kad mes trys sesės, o jis sesės neturėjo, o labai norėjo g.gif kai tapau nestuke.gif visi pranašavo berniuką pagal išvaizdą ir tai ką valgau, ir su pilveliu kaip su mergyte kalbėjau, bet iš mamos pusės visa giminė žadėjo mergytę, nes ten vaikių naujoj kartoj nėr, mama turi tris paneles, jos brolis dvi, berniukas mirė, o kadangi panelės užaugo tai turi mergytes visos wub.gif viena berniuko susilaukė, bet irgi mirė verysad.gif išskyrus man vaikį daugiau nėr, ir mano vos išsikapstė ax.gif visi myli ir myluoja wub.gif vos pagimdžiau vyras vėl apie dukrą svajoja, bet sako derėtų ir berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visada norėjau mergaitės, tai ir pagimdžiau dukrytę bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmo norėjau sūnaus.Echoskopu kai žiūrėjo,lyties nesimatė,o ir buvom nusprendę nesiteiraut.Keliskart sapnavau mėlynakį bernioką bigsmile.gif Kad bus berniukas man pasakė tik kai paguldė dėl pernešiojimo.Dar po savaitėlės pagimdžiau mėlynakį bernioką bigsmile.gif
Atsakyti
aš labai norėjau mergytės,ir vyliausi kad pilvuke ji ir gyvena,nes leliukas buvo slapukas.
Atsakyti
Vyras slapta vylėsi (kaip vėliau sužinojau) kad bus berniukas, o aš norėjau mergaitės biggrin.gif ją ir turiu lotuliukas.gif
Atsakyti