Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

Ir fotografuojam ir filmuojam wub.gif , dar negaliu susilaikyti bent dienos nenufotorafavusi wub.gif wub.gif ...

pirmos jo gyvenimo akimirkos iamzintos kameroje ir nuotraukose, net siurpuliukai nueina kai vis pasiziuriu i ji marmurini, varsketa ir isgirstu pirma jo klyksma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As taip pat labai daznai fotografuoju savo mazyte, kai pradedu - tai galo nera, ir vienaip ir kitaip. Jau nuotrauku nuotraukeliu turime be galo thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ar yra mamyčių, kurios "vedėsi" bent kartą savo lialius į profesionalią fotosesiją? Labai svajoju su savo pupa "apturėti" tokią pramogą wub.gif . Nes kai buvau nėščia paskutinėmis dienelėmis fotografavausi pas Skaistę (etc. Klaipėdoje čia) - tai likau LABAI patenkinta. Norėsiu ir su savo atžalėle nusifotkint, bet nežinau kokio amžiaus (mėnesio) geriausiai vestis..? Įtariu, kad išvis mažiuliukus sunku fotografuoti, turiu omenyje, profesionaliai nuotraukai. Svajoju savo zuikučio kambario sienas papuošti didelėmis gražiomis nuotraukomis..
Žodžiu, ką jūs manot apie tai ?
Atsakyti
As kaip paparacis, pas mus visos nuotraukos - tai vienas lelius, tai su teciu, su mama tik dvi nuotraukos yra smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad nereikėtų dažnai fotografuoti vaikų, bent iki 1 metų. Tačiau vėliau tai tikrai verta, gražios nuotraukos gaunasi, nes vaikas jau ir papozuoti moka bigsmile.gif Skaičiau, kad fotografavimas atima dalį energijos iš žmogaus, nelabai tikiu, bet kam rizikuoti, juk jie dar tokie maži ir bejėgiai bigsmile.gif
Atsakyti
fotkinu kasdien. negaliu tiesiog biggrin.gif , ir filmuoju. dėl energijos- nemanau, kad atima fotkinimas. bet girdėjau, kad negalima rodyt nuotraukyčių, nes kiti gali atimt tą energiją, ar nužiūrėt ar tai dar koks ten biesas. nu aš tik sesei savo kasdien siunčiu biggrin.gif . ji tai tikrai neišsiurbs mūsų energijos schmoll.gif . mus mažus gi irgi fotkino. mane tai mažai, o vyro tėvukas domėjosi fotografija, tai belekiek diedulio prifotkinta doh.gif . ir nieko, energingas lotuliukas.gif
Atsakyti
oi fotografuoju kasdien,galo nematyt 4u.gif mano mazas modeliukas dar tokia puiki pozuotoja (kaip ir kiekvienai mamai 4u.gif wub.gif ) tai darom fotosesijas kasdien,pasidarom maza foto studija namie smile.gif ,prisigalvojam visokiu kostiumu-angelo,drugelio,meskiukuko... smile.gif 4u.gif fotografuoju ir fotografuoju savo maza angeleli 4u.gif pati is vaikystes turiu nuostabiu nuotrauku,tai labai dziaugiuos jomis,noriu,kad ir mano vaikas galetu dziaugtis 4u.gif mes is nuotrauku net atvirutes sugalvojam padaryt su graziais uzrasais,myliems savo zmonem,gaunas nuostabi dovana,pati silciausia 4u.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 24 gegužės 2007 - 21:50
mes fotografuojam maziausiai pora kartu i savaite,bet tai priklauso nuo pacio maziaus tongue.gif jei jis padaro ar atrodo juokingai,graziai,mielai ir pan,iskart pyskinam biggrin.gif
Atsakyti
ir filmuoju i r fotografuoju lb daug kartais pagalvoju kad gal ir perdaig g.gif
Atsakyti
labai daznai fotografuojam ir filmuojam!
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2007 07 04, 18:43)
labai daznai fotografuojam ir filmuojam!

as irgi savo modeliuku negaliu atsidziaukti fotkinu ir fotkinu.,o filmuoju tai reciau.,kas menesi.,bus manau jam idomu.,o be to mano berniukas tik pamato ,kad fotoaparatas pas mane iskarto issisiepe.,turim ir montaziniu nemazai foto.,ir net sugalvojau uzsisakyti lekste su sunaus nuotrauka.,visi sako kiek tu gali tu foto daryti.,o man grazu ir uz tai tir darau.... thumbup.gif
Atsakyti
mes nusprendem gimdymo nefotografuoti, manau, tai ir taip isliks atmintyje visam gyvenimui, ir be to, tai per intymu, kad rodyti kitiems zmonems... tai mazute tik tecio, mamos ir kudikelio svente- tas pirmas susitikimas, na kam svetimam rodyti?
o siaip tai mazuliuka fotkinam kasdien! biggrin.gif po DAUG DAUG KARTU! 4u.gif jau tiek nuotraukyciu prisikaupe... mirksiukas.gif noriu kad mano angeliukas ju turetu daug wub.gif
Atsakyti