Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

kasdien fotkinamės, jei tik yra ką gražaus ir šaunaus mano mažė parodo 4u.gif
Atsakyti
Galvojau, kad daznai fotografuosiu... Bet istikruju labai retai ax.gif Bet manau dar patys kadrai bus ateity, kai prades kazka idomaus veikt. O kol kas kol guli, tai negi tom paciom pozom fotografuosi. Nematau reikalo gadint vaikui akis blicu schmoll.gif
Atsakyti
Musu pupa, tai labai megsta pozuoti biggrin.gif fotografuojames labai daznai, beveik kiekviena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Fotografuojam labai daug.Tiek pirmąją ,tiek antrąją dukrą.Kaip sakau kraičio pagrindą sudarys albumai su jų nuotraukom. tongue.gif
Atsakyti
mums,kaip ir visiems teveliams turbut, musu pipiras pats graziausias tai fotografuojame labai daznai,tuoj kompiuteris uzsikis nuo vaiko foto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na fotografuojames ne kasdien bet.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Juk taip norisi visiems parodyti kaip ji nusisypsojo, miegojo ar rankute pakele lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na bet manau ateityje atsirinksim kaip ir kada fotografuoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fotografuojames beveik kiekvieną dieną. Nes dabar kas dieną-naujiena bigsmile.gif ir šiaip norysi įamžinti bet kokias gražias smulkmenas. Jug vaikyste tik kartą gyvenime būna.
Atsakyti
QUOTE(leogirl @ 2007 04 04, 19:13)
Fotografuojames beveik kiekvieną dieną. Nes dabar kas dieną-naujiena bigsmile.gif ir šiaip norysi įamžinti  bet kokias gražias smulkmenas. Jug vaikyste tik kartą gyvenime būna.

na ir as savo maziuka noriu iamzinti kiekviena judesi.....na iki 4men.,buvo pilnas 200lapu albumas.,o jau dabar baiginejasi jau ir kitas,o kiek dar nepadarytu,o tik kompe..... doh.gif na juk cia mano pats didziausias turtas,kuriam labai patinka fotkintis.,tik pamato fotika is karto sipsena atsiranda...... thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
fotografuoju beveik kasdien..
kadangi pati is vaikystes turiu kokias 5 foto, tad mano vaikas tures pacius graziausius savo vaikystes albumus wub.gif
turim jau daugybe nuotrauku, bet ant popieriaus dar nedarom, nes kuo toliau tuo ju grazesniu atsiranda.. tad kokiu puses metu proga dukrytei bus padarytos ant popieriaus pacios mieliausios nuotraukos (nuo gimimo) ir sudetos i albumukus..

net ir fotosesijoj sudalyvavom, kad tik turet tokio grozio nuotrauku kokiu dabar turim wub.gif wub.gif wub.gif

o tetukas filmuoja visus dukrytes svarbiausius (ir ne tik) gyvenimo ivykius thumbup.gif
Atsakyti
Stengiamės kuo daugiau įsiamžinti. Daug prisifotografuojam paskui su vyru išrenkam pačias gražiausias ir pasidarom nuotraukytes, o svarbiausius įvykius dar ir nufilmuojam. Tik pastebėjom kad vyresnėlį fotografavom ir filmavom daugiau blush2.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane buvo sunkus gimdymas, o paskui vistiek teko cezari daryti, tai to momento kai gimsta dukryte nėra, bet kai nusinešė į naujagimių skyrių mano vyras ir mano mama darė visą foto sesiją 4u.gif O dabar kas savaitę stengiuosi nufotkinti kai ką nors naujo daro.Jos visi vaikystės nuotykiai yra fiksuojami blush2.gif
Atsakyti
fotografuojames beveik kasdien ir po daug.geriausias nuotraukas atsispausdinu,o kitas persirasau i kompakta ir taupau laikau prisiminimui.labai megstu ir dabar apziurinet savo aukso nuotraukas.per diena perziuriu gal 10 kartu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti