Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

Fotografuoju gana dažnai. Stengiuosi įamžinti tai, kad mano mažylė naujo išmoksta, pvz.: pirmą kartą sugriebė barškutį, apsivertė ant pilvuko ir pan. Mano fotoaparatas ir filmavimo kamera dieną naktį "budi".
Atsakyti
mes taip pat daznai fotografuojam savo mazyle smile.gif
Atsakyti
Turbut ner dienos,kad nefotkinciau ir filmuojam jau ir keleta disku turim thumbup.gif
Atsakyti
Kasdien nefotografuoju, bet į savaitę kartą su sūneliu surengiame fotosesiją. Tada daug prifotkinam ir gražiausias pasiliekam. Katais su fotoaparatu ir pafilmuojam. Tik niekaip neprisiruošiu pasidaryti nors kelias nuotraukas, visos kompe. Jei tik leisčiau tai sūnus mažają nuo ryto iki vakaro fotkintu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Mes taip pat fotografuojam ir filmuojam bigsmile.gif
Iki 3 mėnesių fotografavom be blykstės, nes manau, kad naujagymis per mažas tokiai šviesytei. O kaip sustiprėjo, tai ir su blykste fotografuojam ax.gif
Nors ir dabar 7 mėnesių, bet stengiuosi, kad šviesytė labai neapakintų ax.gif
Atsakyti
Pradžiai kasdien, o po to rečiau, prie progos ax.gif
Atsakyti
Aš stengiuosi fotkinti be blykstės, nors kartas to išvengti neįmanoma. Jei reikia apšvečiu staline lempa ar pan.
Atsakyti
as fotografuoju istisai! kazkokia manija mane apemus... kiekviena judesi, kiekviena zingsni... MB is manes juokiasi, kad ziurint foto kaip filmuota medziaga atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manau fotografuoti ir reikia kuo daugiau nes tie mažiukai taip greit auga ir taip smarkiai keičiasi, o juk įdomu atsiminti kiekvieną gyvenimo arpsnį ir tarpsniuką smile.gif , o dar ir kaip gražu. smile.gif
Atsakyti
Mazyle isamziname tikrai daznokai, nes laikas bega beprotiskai greit, o taip nesinori, kad akimirka baigtusi wub.gif
Atsakyti
Labai dznai fotkinu, kazkokia manija apemus, norisi iv. pozom nufotkinti, kai koki nauja drabuzeli aprengiu ir pan. wub.gif labai smagus uzsiemimas biggrin.gif
Atsakyti
Pirmoji mazyles nuotrauka buvo, tik jai gimus, dar nebuvo net virkstele nukirpta tongue.gif Dabar mums jau 10 menesiu nuotraukyciu turim tikrai labai daug ir labai graziu, na musu tevelis truputi prie meno thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strakalas: 29 kovo 2007 - 20:53