Mes dažnai fotografuojam ir filmuojam taip pat. Dar kai buvau nėščia mano akušerė patarė filmuoti, nes sakė, kad vėliau vaikai labai mėgsta žiūrėti. Mano sesers dukrytės tą tikrai patvirtina - labai mėgsta žiūrėti savo mažyčių nuotraukas ir filmukus
praktiškai kiekvieną dieną.
Retai tą patį per tą patį nuobodu fotografuoti. Ir fotikas ne kažką
Retai. Netgi labai retai.
Gal dėl to, kad pati savo vaikystės foto neturėdama, jų ir nepasigendu. Ir tas foto, kur turiu (savo vaikų) labai labai retai žiūriu. Vaikai tai nesakyčiau, kad labai domėtųsi. Kažkada bandžiau rodyt, tai ištvėrė porą minučių "eik eik, mama" ir nulėkė..filmukus irgi liepia išjungt, nes jiems nesąmonė. Kol kas visiškai nenori žinot ir matyti, kokie maži buvo.
Tad labai didelio stimulo viską įamžint, bent aš, neturiu.
Nemėgstu fotografuotis ir fotografuot.
Ir nel.mėgstu viešint. Nerodau vaikų, kiek įmanoma Kas nori - gyvai pamatys, o FB išvis esu kategoriška
Vieno vaiko foto buvau įmetus, bet išėmiau greit..dabar jei dedu, tai niekad, kad matytųsi veidas. Iš nugaros
Gal dėl to, kad pati savo vaikystės foto neturėdama, jų ir nepasigendu. Ir tas foto, kur turiu (savo vaikų) labai labai retai žiūriu. Vaikai tai nesakyčiau, kad labai domėtųsi. Kažkada bandžiau rodyt, tai ištvėrė porą minučių "eik eik, mama" ir nulėkė..filmukus irgi liepia išjungt, nes jiems nesąmonė. Kol kas visiškai nenori žinot ir matyti, kokie maži buvo.
Tad labai didelio stimulo viską įamžint, bent aš, neturiu.
Nemėgstu fotografuotis ir fotografuot.
Ir nel.mėgstu viešint. Nerodau vaikų, kiek įmanoma Kas nori - gyvai pamatys, o FB išvis esu kategoriška
Vieno vaiko foto buvau įmetus, bet išėmiau greit..dabar jei dedu, tai niekad, kad matytųsi veidas. Iš nugaros
Viešinti vaikučių nuotraukas, tai man atrodo tikrai nederėtų. Vienas dalykas, kad nežinia kokie iškrypėliai vėliau tas nuotraukas apžiūrinėja, o kitas dalykas, galbūt jūsų mažylis to visai nenorėtų. Kai užaugs, tegul pats ir sprendžia reikia jam tai viešinti ar ne. Apie FB puslapių kūrimą už savo vaikus tai aš išvis tyliu...
QUOTE(Milk @ 2014 04 22, 11:34)
Viešinti vaikučių nuotraukas, tai man atrodo tikrai nederėtų. Vienas dalykas, kad nežinia kokie iškrypėliai vėliau tas nuotraukas apžiūrinėja
Paranoja... Jūs gal ir viešose vietose su savo vaikais nesirodote - ten juk irgi iškrypėliai visokie jūsų vaikus (net ne nuotraukas, o pačius vaikus!) apžiūrinėja. Ir net kartais akį pamerkia, užkalbina ar paglosto. Košmaras, ne kitaip!
QUOTE(fotolama @ 2014 04 22, 18:03)
Paranoja... Jūs gal ir viešose vietose su savo vaikais nesirodote - ten juk irgi iškrypėliai visokie jūsų vaikus (net ne nuotraukas, o pačius vaikus!) apžiūrinėja. Ir net kartais akį pamerkia, užkalbina ar paglosto. Košmaras, ne kitaip!
Kažkam gal paranoja, o man tai tiesiog neriimtina. Ir kitas dalykas, kad reikia gerbti savo vaikų privatumą.
QUOTE(fotolama @ 2014 04 22, 16:03)
Dabar tevai i savo FB profilius susikrauna kruvas savo vaiku nuotrauku, is visu pusiu, visomis pozomis...Net sukuria albumus "valgom kosyte"ir is visu pusiu vaikas issipurvines valgo kose, tada "maudomes" ir vel visomis pozomis vaikas nufotografuotas.Ir taip pasaka be galo, vaiku nuotrauku net daugiau nei tevu...Man sito jau per daug, bet kievienas pats renkasi kiek ir ka deti i interneta.
I savaite karta pafotografuoju
Pirmagimi fotkinau ir filmavau tikrai daznai , o va antraja stengiuosi bent suejus naujam menesiukui iamzinti, taip kad i foto knyga veliau butu, ka sudeti.