mes irgi pyskinam ir pyskinam, o mazutei ir patinka, pamato fotika ir sypsena iki ausu
Mes irgi daug daug fortkinames jau man net fotiko atminties neuztenka tiesiog - l.megstu grazias nuotraukas, o ir bus vaikui ka parodyti, jo gyvenimo akimirkas As tiesa dar tas foto patobulinu, galiu adresiuka duot, gal zinot, o jai ne, gal sudomins : www.imikimi.com tenais galima l. graziai psidaryti nuotraukytes, ivairiuose fonuose, tik reik prisiregistruoti
Pozuojame kiekviena miela diena Bet apie filmavima tyliu... atrodo ijungi kamera ir mazyte apsimeta jau tokia slanga, neva nieko nemoku, nejudinu nei rankyciu, nei kojyciu
Labai daug fotografuoju. Tik nauji sliauztai- ir nuotrauku simtai
Ir mes planuojame i fotosesija leliu nusivest, bet veliau, kai sueis kokie puse metuku. Man labai grazu tokios nuotraukytes
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2010 01 03, 11:16)
Pozuojame kiekviena miela diena Bet apie filmavima tyliu... atrodo ijungi kamera ir mazyte apsimeta jau tokia slanga, neva nieko nemoku, nejudinu nei rankyciu, nei kojyciu
QUOTE(infolt @ 2010 01 20, 07:44)
Fotografuojam daznai, praeita savaitgali ir fotostudijoje buvom, pasidarem graziu vaikucio foto
Ir mes planuojame i fotosesija leliu nusivest, bet veliau, kai sueis kokie puse metuku. Man labai grazu tokios nuotraukytes
QUOTE(Esha @ 2010 01 21, 19:55)
Labai daug fotografuoju. Tik nauji sliauztai- ir nuotrauku simtai
Mes fotostudijoje fotografavom 2,5 men., dabar planuojam turbut kokiu 5-6 men.
Maži kūdikėliai ar vaikučiai tiesiog prašyte prašosi būti nufotografuoti... Kiekviena akimirka vaiko šypsnis ar miegelis atrodo pats gražiausias, norisi tą akimirka užfiksuoti. Dažnai fotografuojame, klijuojame į albumus Aš pasiėmusi fotoaparatą iš visų pusiu pripiškinu, kad nuotraukų būna tiek, jog sunku ir atsirinkti
Siaip rekomenduociau pasidaryti ir profesionalia fotosesija mazylio, ir jums ir vaikuciui po daugelio metu bus labai geras prisiminimas http://foto-jolanta-.....u fotografija (beja pas sia fotografe tik 150 Lt fotosesija )
QUOTE(atide1985 @ 2010 01 02, 15:51)
mes irgi pyskinam ir pyskinam, o mazutei ir patinka, pamato fotika ir sypsena iki ausu
Pas mus lygiai taip pat, net patys juokiamės, kaip ji reaguoja į fotoaparatą ..
stengiuosi įamžinti kiekvieną naują judesį, ar mimiką. Po to laukia sunkiausias darbas - atsirinkti gražiausius kadrus..Nuotraukytėms turime kelis albumus - visos jos su komentarais. Manau labai faina bus jai pačiai, kai užaugs.