Pyskinam ir pyskinam viena uz kita grazesne nuotraukyte
as savo kudikystes foto turiu tik kelias,pirmoji kai jau 4 men man. tai savo dukryte stengiuos fotkint kuo dazniau,juk idomu kaip auga vaikutis
mes irgi daug fotografuojame, bet žiūriu pirmą mėn. tai daugiau nuotraukų buvo, paskui vis mažiau Nes pirmus mėn. visos foto beveik vienodos, kai dukrytė guli arba ant rankų
o as iki siol dar vis fotkinu, jau apie 3 tukstancius nuotrauku savo dukryciu turiu....
gaudom gerus kadrus:)kad butu kas atsimena
Pirmais gyvenimo metais paveiksluodavau labai daug, antrais jau maziau.
Fotografuoju,bet pastebejau,kad zymiai maziau,nei pirmais metais....Reikes susiimti vel
As irgi fotografuoju savo mergyte nuo pat gimimo,o dar gavom dovanu vaiko dienorasti pildyt ir ten reikia foto lipdyt:mano pirmieji galvos palaikimai,mano pirmieji atsisedimai ir griuvimai,mano pirmieji ropliojimai,sypsenos ir t.t tai labai smagu jau mum paveiksluotis.O dar kai negaliu atsispirti graziem rubeliam tai is mociutes gavom paliepima kad su kiekvienu naujai uzdetu rubeliu nusipaveiksluoti butinai,tai ir gaudom vis naujas mimikas su blykste,smagumelis
Vis sakau, kad mano sunus geriausiai turetu suprast, kaip jauciasi paparaciu persekiojamos zvaigzdes Tai as su savo kamera, tai vyras su telefonu, tai seneliai, dedes, tetos, draugai Net nebeziurejau, kiek tu fotkiu nuo gimimo yra... Pora tukstanciu tikrai turetu but
QUOTE(boruzele885 @ 2009 11 10, 22:54)
Pyskinam ir pyskinam viena uz kita grazesne nuotraukyte
as pimagymi labai daznai,o antra jau ne