UOj, mazi leliukai taip greitai auga, kad kartais tik is nuotrauku palyginus supranti, kad kaip mazieji pasikeicia.
Reikia butinai fotografuoti ir daznai bent iki 1,5 metu
as fotografuoju, kai tik pamatau, kad ka nors nauja daro. sunelis dar labai mazytis, neseniai pradejo sypsotis, tai va gaudem kelias dienas, kad grazi nuotrauka gautusi
Stengiuosi kas pora dienu nufotkint
as taip pat stengiuosi kuo dazniau ir ivairesnio foto daryti nes jau pasigailejau su filmavimu , maziau filmavom pirmus menesiu o dabar taip gaila, nes taip noretus dar kuo daugiau pamatyti ja maza
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 09:54)
Labutis. Būtų įdomu sužinoti, ar dažnai fotografuojate savo leliukus? Ar fotografavot kątik gimusius? Ar daug jau prisikaupė nuotraukyčių?
Mes tai nuo pat gimimo fotografuojam. Ir tai darom kas savaitę. Labai mėgstu nuotraukas iir jas branginu, noriu, kad mano dukrytė jų turėtų daug. O taip pat bus mums patiems į ką pažiūrėti ir prisiminti.
Mes tai nuo pat gimimo fotografuojam. Ir tai darom kas savaitę. Labai mėgstu nuotraukas iir jas branginu, noriu, kad mano dukrytė jų turėtų daug. O taip pat bus mums patiems į ką pažiūrėti ir prisiminti.
QUOTE(papse @ 2007 01 17, 23:18)
jo as bent karta i menesi atsirinkus graziausias nueinu padaryt ir turim daugiau kaip puse albumo ir taip fainiai vartosi tas albumelis tik ziuri kaip keiciasi, auga
O pas mus tėtis fotografas, bet kartais palieka savo didelį fotoaparatą namie, tai mes tada papleškiname įkvėpimo pagauti. ( Tesa mamai, ne visos nuotraukos gaunasi tobulos, na bet uztat smagios ) Manoji mažylė labai nuoširdžiai šypsosi, labai bendraujanti, ir nors dar nedidelė, bet moka visokių grimasų.
Džiaugiuosi, kai kuriomis nuotraukomis, nes jos tikrai meniskos ir gražios.
Ir mąstau kur čia kokiame nuotraukų konkurse sudalyvavus. Yra tokių ? Aš čia dar naujokė, nelabai gaudausi.
o as fotografuoju nuo pat gimimo, tai dbr kai pasiziuriu kokios jos buvo, o kokios dbr, tai net keista, o atrodo, kad nesikeicia
QUOTE(Devilscat @ 2009 10 24, 16:16)
o as fotografuoju nuo pat gimimo, tai dbr kai pasiziuriu kokios jos buvo, o kokios dbr, tai net keista, o atrodo, kad nesikeicia
taip taip,labai smagu vaikuciu augima stabet in foto.
man gera ideja fotkinti vaika kas met pvz su tecio marskiniais
as taip pat stengiuos ko dauiau nuotauku daryt nors mb juokias is manes kad vaikas dar maziukas o jau nuotrauku nesuskaiciuojamas kiekis kartais pasiziuri i senas foto ir atrodo kad musu maziukas net toks nebuvo nors mes dar ir nedideli esam tik beveik 9 menesiuku
as stengiuosi kuo dazniau fotografuot.labai smagu paskui paziuret kaip vaikiukas su kiekviena diena vis kitoks
Fotoaparatas visuomet po ranka
Kai tik gime,daug fotkinau,filmavau,nors atrode,kad visos fotkes vienodos,nufilmuot irgi nieko gero neiseidavo,bet db kai paziuriu!!! O db apsileidau,retokai fotografuoju
Mes irgi kuo dazniau fotografuojames, nes tikrai paskui tik is nuotrauku prisikminsi koks mazytis angelelis buvo