Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

user posted image
Atsakyti
kas antra diena smile.gif , bet nuotrauku pridarau tikrai daug 4u.gif
Atsakyti
Labutis mamytes,mes taipat kaip pradejom nuo katik gymusio taip ir negaliu baigti,namuose du kompai ir abu uzkrauti musu angelo foto sesijom lotuliukas.gif ,specialei pikau profesonalu fotika kad tik nieko nepraziopsociau bigsmile.gif
Gal cia ne i tema, dar norejau paklausti, gal kuri mamyte fotografavosi pas profesonalu fotografa ar labai jau jis stebuglingai padaro nuotraukas g.gif
Atsakyti
amzinam viska nuo pat gimimo. o kiekvieno menesiuko gale darom fotosesija. kai buvome 1men buvome nueje fotosesijai i foto atelje smile.gif
Atsakyti
jo man patinka prisiminti kaip mazas pasikeite,koks buvo 4u.gif
Atsakyti
kone kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Danga7 @ 2009 05 14, 14:07)
Labutis mamytes,mes taipat kaip pradejom nuo katik gymusio taip ir negaliu baigti,namuose du kompai ir abu uzkrauti musu angelo foto sesijom lotuliukas.gif  ,specialei pikau profesonalu fotika kad tik nieko nepraziopsociau  bigsmile.gif 
Gal cia ne i tema, dar norejau paklausti, gal kuri mamyte fotografavosi pas profesonalu fotografa ar labai jau jis stebuglingai padaro nuotraukas g.gif

Labutis
Mes irgi daug paveiksluojam. Bet nuotraukas laikom ne tik kompe, darom albumus.
Dar neteko pas profesionalų fotografą apsilankyti, bet kaip tik planuojam visos šeimos nuotraukytę darytis.
Atsakyti
Na mes irgi fotografuojames, bet man atrodo retokai smile.gif reiks padaznint biggrin.gif ir nzn kaip prisiverst daryt nuotraukas, nes poto prisikaups...
Atsakyti
as daznai fotografuoju,o kiekvieno men 2diena,tai butinai nufotografuoju,ir vis pasiziuriu kaip greit auga mano mazute smile.gif
Atsakyti
beveik kasdien fotkinam, bet paskui labai daug pratrinam, nes kartojasi labai.
Atsakyti
As fotografuoju nuo pat gimimo, pirmosios foto buvo kai leliukui buvo dvi valandos smile.gif
O dabar BUTINAI fotografuoju, kai sueina menesiukai ir dar tarpuose tarp ju kokia fotosesija surengiu. 4u.gif
Atsakyti
Labai dažnai fotkinu,turėsim daug nuotraukyčių. biggrin.gif
Atsakyti