KASDIEN
As gal daugiau filmuoju nei fotkinu o kodel, net nezinau gal tingiu is kito kambario atsinesti fotika
Fotkinu praktiskai kasdien, ypac jei ka naujo ismoksta ar matau bus geras kadras, tai ploskinu isijuosusi
Beveik kasdien
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 08:54)
Labutis. Būtų įdomu sužinoti, ar dažnai fotografuojate savo leliukus? Ar fotografavot kątik gimusius? Ar daug jau prisikaupė nuotraukyčių?
Mes tai nuo pat gimimo fotografuojam. Ir tai darom kas savaitę. Labai mėgstu nuotraukas iir jas branginu, noriu, kad mano dukrytė jų turėtų daug. O taip pat bus mums patiems į ką pažiūrėti ir prisiminti.
Mes tai nuo pat gimimo fotografuojam. Ir tai darom kas savaitę. Labai mėgstu nuotraukas iir jas branginu, noriu, kad mano dukrytė jų turėtų daug. O taip pat bus mums patiems į ką pažiūrėti ir prisiminti.
sveiki
is pradziu fotografavome be proto daug -ir pasidarius esu , pvz tris vienodas nuotraukas , kuriose tik siek tiek kitokia poza vaikutis (ir tokiu kadru ne viena s) labai norejosi VISKA iamzint dabar jau to fotografavimo maziau, nes iamzini tik tai, kas nauja, pvz, pirmoji kosyte, sedejimas ant puoduko, apskritai sedejimas, ropojimas, bandymas stoveti ir pan. kai pamastai - kaip tik dabar tu nuotrauku turetu but daugiau, nes vaikutis judresnis-jau tikras mazas zmogus, o ne mazytis kudikelis, kuris tik valgo ir miega
Papildyta:
QUOTE(Spangalytė @ 2009 03 18, 22:28)
Fotkinu praktiskai kasdien, ypac jei ka naujo ismoksta ar matau bus geras kadras, tai ploskinu isijuosusi
labai daznai, kad gautusi gera nuotrauka turi be galo daug kadru padaryt... kartais is kokiu 30 praktiskai vienodu, issirenki tik viena grazia
Mes daznai fotografuojam suneli;) metuku dar nera,o nuotrauku jau kiek
Na as gal ne kasdien, bet kas menesi darau fotosesija, kurios metu buna apie 100 nuotrauku.
Padarau ne visas...
Padarau ne visas...
fotografuoju beveik kasdien, bet va padaryt nuotraukas tai sunkiau prisiruosti
Dabar jau rečiau, bet iš pradžių tai buvo "non stop"
beveik kasdien darom fotosesijas
Kasdien