Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

fotoaparatas - praktiskai 4-as musu seimos narys biggrin.gif Kompe nuotrauka daugiausia, jas visas ir pasidaryti noreciau, bet truputi sveiko proto dar turiu, tai atrenku tik graziausias ir dedu i albuma ax.gif O uzfiksuoti norisi viska... ax.gif
Atsakyti
Mes nerealiai daug fotkinam. Paimu fotika ir sciolkinu be perstojo, gaunasi kaip tokie filmukai wub.gif kolkas viskas kompe, reikia atsirinkt ir atsispausdint fainiausias
Atsakyti
fotkinu ir filnuoju nemazai, juk taip greitai laikas bega, o dukryte auga nepastebimai ax.gif tai ir norisi uzfiksuoti kuo daugiau akimirku, kad veliau butu malonu paiureti: "stai kokia ji buvo..." angel.gif yess.gif friends.gif
Atsakyti
Labas visiems! smile.gif

Gal biskuti ne i tema paklausiu...Man reikia fotiko kad galeciau fotkinti savo leliuka kada gims, turejau canon ji atveze is vokietijos bet deja jis suduzo ir nelabai man patiko nes nuotraukos nekokibiskos buvo verysad.gif tai dabar turiu problemele nezinau koki pirkti gal geletumete padeti? blush2.gif

P.S. radau viena tema apie fotoaparatus bet ji jau uzdaryta todel nusprendziau jums parasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 01, 16:36)
Labas visiems!  smile.gif 

Gal biskuti ne i tema paklausiu...Man reikia fotiko kad galeciau fotkinti savo leliuka kada gims, turejau canon ji atveze is vokietijos bet deja jis suduzo ir nelabai man patiko nes nuotraukos nekokibiskos buvo  verysad.gif  tai dabar turiu problemele nezinau koki pirkti gal geletumete padeti?  blush2.gif 

P.S. radau viena tema apie fotoaparatus bet ji jau uzdaryta todel nusprendziau jums parasyti  blush2.gif

Patariu pirkti koki nebloga "skaitmenini - muiline", mat prof.klases neapsimoka, su tokiu jau reik moketi fotkinti, o jei ant "auto" fotkini,tai kam tada toks fotikas.Plakatu vistiek nedarysi, taip kad geriausiai neblogas nedickas skaitmeninis fotikas, ne su keiciamais objektyvais - pats tas.Ir paprasta, ir patogu.Nuotrauku kokybe niekuo nesiskiria nuo veidrodinio fotoaparato.Gal geriausia 6 - 8 mln.pixeliu, tiek pixeliu pilnai uztenka daryti net a4 formato nuotraukom.Dar gali ieskot, kad butu automatas/pusiauautomatas/rankinis valdymas.Turetu kainuoti apie 1000 lt.
Atsakyti
Gal kas nauduoja sita fotika ir gali pasakyt ar jis geras? smile.gif

Gamintojas PENTAX
Modelis Optio A30
Raiška(mln. taškų) 10,0
Optinis didinimas 3x
Skaitmeninis didinimas 4x
Židinio nuotolis(mm) 38-114
Atmintinė 22Mb + SD kortelė (1024MB)
Skiriamoji geba (maksimali) 3648x2736
LCD ekrano dydis 2,5"
Bylų formatai JPEG,AVI,WAV,DPOF
Atminties kortelių tipai SD
Matmenys(PxAxG mm) 86x54x23
Svoris(g) 125
Jungtys USB,AV-out
Garantija(metai) 2
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 01, 20:19)
Gal kas nauduoja sita fotika ir gali pasakyt ar jis geras?  smile.gif

Gamintojas  PENTAX
Modelis  Optio A30
Raiška(mln. taškų)  10,0
Optinis didinimas  3x
Skaitmeninis didinimas  4x
Židinio nuotolis(mm)  38-114
Atmintinė  22Mb + SD kortelė (1024MB)
Skiriamoji geba (maksimali)  3648x2736
LCD ekrano dydis  2,5"
Bylų formatai  JPEG,AVI,WAV,DPOF
Atminties kortelių tipai  SD
Matmenys(PxAxG mm)  86x54x23
Svoris(g)  125
Jungtys  USB,AV-out
Garantija(metai)  2

Kuo patrauke butent PENTAXas?Gal patogiau butu Samsung nv40, arba sl310w.Gal valdymas patogesnis.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2008 09 02, 20:36)
Kuo patrauke butent PENTAXas?Gal patogiau butu Samsung nv40, arba sl310w.Gal valdymas patogesnis.

Na PENTAXo dizainas patiko ir duomenis visai nieko pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 04, 06:57)
Na PENTAXo dizainas patiko ir duomenis visai nieko pasirode  smile.gif

Na, kiekvienam savo mirksiukas.gif Bet patariu dar pagalvoti.Pentaxe biski sudetingesnis valdymas, jei noresis kazka kito fotkinti ne ant automato.Parduotuveje irgi gali pakonsultuoti, padeti issirinkti, tai gal "gyvai" reiktu apsiziurineti.Sekmes renkantis smile.gif
Atsakyti
As savo mazyte fotkinu kasdien smile.gif , tik ji dar dazniausiai miega, tai daugumoje nuotraukyciu ji dar mieganti grazuole wub.gif . Ir visos jos labai panasios, bet vistiek, kaip sirdziai miela...
Atsakyti
fotografuojame ir filmuojame, stengiames pagauti kuo geresniu kadru, o ir patys po to n kartu perziurinejame ka nufotografavom ar nufilmavom wub.gif
Atsakyti
Tas daiktelis visad po ranka ir kamera taip pat thumbup.gif aš pati tik 3metų pirmą nuotrauką turiu, tai nenoriu kad mano pupai taip būtų, nu bet kiti laikai buvo schmoll.gif
Atsakyti