man ir apmaudu, kad neturiu nuotraukyciu is gimdymo namų...o su telef. fotografuotos nuotraukos negražios
Bet namie dažnai fotkinu
tikrai linksma pasižiūrėti, kaip vaikas keiciasi, kokie užfiksuoti pasiekimai
Aišku norisi ir originalių kadrų, bet juos sunku pagauti....
Mes pirmus mėnesius dažnai fotografuodavome, o dabar žiūriu, kažkaip jau rečiau Reikės pasitaisyti
Dabar kai vartau albumą, tai matosi, kaip kas savaitę vis didesnis, gudresnis, įdomesnis
Dabar kai vartau albumą, tai matosi, kaip kas savaitę vis didesnis, gudresnis, įdomesnis
Fotoaparats musu palydovas visur
kai gryzom po menesio is ligonines,tai fotkinom labai daug,nuotraukom apdalinom visus,bet kuo toliau tuo maziau,kazkaip net pasimirso kad reik nuotraukyciu padaryt,reiks vel pradet fotkint
stengiames fotografuoti daznokai, tik paskui sunku atsirinkti tas, kurias reiketu atspausdinti ir ideti i albuma iki metu, o gal net iki kokiu 3 vaikas pats idomiausias, sparciausiai keiciasi. ismoksta sedeti, paskui atsistoti, vaikscioti, begioti ir t.t. tai svarbiausios akimirkos zmogucio gyvenime, tad fotografuoti verta
pastebejau, kad antra sunu augindami, maziau fotografuojame, filmuojame..... nors ta prisimindama, stengiuosi kiek imanoma dazniau paimti fotoaparata i rankas
pastebejau, kad antra sunu augindami, maziau fotografuojame, filmuojame..... nors ta prisimindama, stengiuosi kiek imanoma dazniau paimti fotoaparata i rankas
As irgi pasidejus fotoaparata po ranka, daznai fotkinu. Ir keleta nuotraukyciu vyras gimdykloj spejo padaryt, tai negaliu atsiziuret. Dabar leliai beveik 4 men, tai nuotrauku kompe labai daug, o graziausias isssirenku ir padarau i albuma. Vyras ir mano mama jau juokiasi is manes, kad esu maniake bet man grazu.
o mes irgi fotogrfuojam daug... bet uztad galima grazias atrinkti ir kaupti, ir poto visiem idomu paziureti kaip vos ne kasdien keiciasi ir auga vaikutis...
fotografavimas mano silpnybe, tai mazoji tures tiek foto kad greiciausiai kai uzaugs begios nuo fotoparato ir sakys tu jau ir taip kiek manes prifotografavusi
fotografavimas mano silpnybe, tai mazoji tures tiek foto kad greiciausiai kai uzaugs begios nuo fotoparato ir sakys tu jau ir taip kiek manes prifotografavusi
butinai pirk padoresni fotika, tada foto gaunasi...
man manojo dar negana,..dar objektyvu reikia, blicu ir t.t. liga tas fotografavimas o ne hobis
skeciai, medziagos, lempos...
o galiausiai ir studijos bus maza.
man manojo dar negana,..dar objektyvu reikia, blicu ir t.t. liga tas fotografavimas o ne hobis
skeciai, medziagos, lempos...
o galiausiai ir studijos bus maza.
Galima sakyti nepaleidziu fotiko is ranku,jau tieeek fotkiu turim,ale vis viena grazu paziuret kaip mazyte keiciasi po truputi