Savo zuikiukus fotografuoju istisai.Jiem dar tik 6 men o nuotrauku jau antra albuma ruosiam
Nu ir tema...Ne ,na pasakykit tai kaip galima nefotografuoti??? juk jie taip greitai auga...jei ne nuotraukos argi prisimintumem kokie jie buvo mazi??? ash kai pamatau savo lialiaus pirma fotke ligoninej,visad susigraudinu-tai juk tox stebuklas..chia nebuvo,o chia ziurek bac...mazas zmogutis
kuo daugiau tuo geriau bet sugedo fotikas gal kaledu senis atnes dovanu
Daznai fotogarfuoju savo mazyle
Mes irgi daug fotografuojam. Kompe esu kas menesi sukurusi po katalogiuka, i kuriuos pagal amziu ir nuotraukytes keliu. Tai i menesi mazdaug po koki 20-30 foto turbut padarom, kartais ir daugiau, o plius dar ir filmuoti klipukai Labai gerai tada gali pamatyti kaip vaikiukas nuo mazens augo ir tobulejo
fotkinamės dažnai gražias nuotraukytes darau dideles 20x30,užsisakau internetu,nes šiaip nunešt neprisiruosčiau
Ir mes daznokai darom nuotraukytes.
fotografuojam dažnai tik nuotraukų padaryti neprisiruošiam, o taip norėtųsi įsirėminti į rėmelius.
ui mes tai turim nepaprastai daug nuotraukyciu o kaip kas nors sako isrinkit graziausia - be sansu, jos man visos grazios ir visos mielos nes tai mano stebuklelis jose o va visos seimos turim labai mazai nes arba vienas arba kitas fotografuojam, nu nieko skrendam i lietuva, tai lietuvoj per kaledas ir per krikstynas prisifotkinsim gal pagaliau turesiu grazia nuotrauka kuria galima bus isdeti i remelius visos seimos o ne viena Sunuciu
As tai kaip prisideu su fotiku prie mazosios tai ir pleskinu viena po kitos Net MB kartais sako gal jau uzteks
pas mus foto kompe.tik seneliams nuotrauku padarome