Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

Savo zuikiukus fotografuoju istisai.Jiem dar tik 6 men o nuotrauku jau antra albuma ruosiam
Atsakyti
biggrin.gif Nu ir tema...Ne ,na pasakykit tai kaip galima nefotografuoti??? juk jie taip greitai auga...jei ne nuotraukos argi prisimintumem kokie jie buvo mazi??? ash kai pamatau savo lialiaus pirma fotke ligoninej,visad susigraudinu-tai juk tox stebuklas..chia nebuvo,o chia ziurek bac...mazas zmogutis blush2.gif
Atsakyti
kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif bet sugedo fotikas verysad.gif gal kaledu senis atnes dovanu g.gif
Atsakyti
Daznai fotogarfuoju savo mazyle
Atsakyti
Mes irgi daug fotografuojam. Kompe esu kas menesi sukurusi po katalogiuka, i kuriuos pagal amziu ir nuotraukytes keliu. Tai i menesi mazdaug po koki 20-30 foto turbut padarom, kartais ir daugiau, o plius dar ir filmuoti klipukai smile.gif Labai gerai tada gali pamatyti kaip vaikiukas nuo mazens augo ir tobulejo smile.gif
Atsakyti
fotkinamės dažnai smile.gif thumbup.gif gražias nuotraukytes darau dideles 20x30,užsisakau internetu,nes šiaip nunešt neprisiruosčiau doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes daznokai darom nuotraukytes. flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
fotografuojam dažnai tik nuotraukų padaryti neprisiruošiam, o taip norėtųsi įsirėminti į rėmelius.
Atsakyti
ui mes tai turim nepaprastai daug nuotraukyciu o kaip kas nors sako isrinkit graziausia - be sansu, jos man visos grazios ir visos mielos wub.gif nes tai mano stebuklelis jose wub.gif o va visos seimos turim labai mazai tongue.gif nes arba vienas arba kitas fotografuojam, nu nieko skrendam i lietuva, tai lietuvoj per kaledas ir per krikstynas prisifotkinsim tongue.gif gal pagaliau turesiu grazia nuotrauka kuria galima bus isdeti i remelius visos seimos o ne viena Sunuciu wub.gif
Atsakyti
As tai kaip prisideu su fotiku prie mazosios tai ir pleskinu viena po kitos smile.gif blush2.gif doh.gif Net MB kartais sako gal jau uzteks blush2.gif
Atsakyti
begalo bekrasto daug nuotraukyciu,ir nebetkokiu.o tikrai lb graziu,zinau kad kaip sunelis mano uzaugs bus ydomu paziureti y savo video ir nuotraukas biggrin.gif lotuliukas.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
pas mus foto kompe.tik seneliams nuotrauku padarome
Atsakyti