Labutis. Būtų įdomu sužinoti, ar dažnai fotografuojate savo leliukus? Ar fotografavot kątik gimusius? Ar daug jau prisikaupė nuotraukyčių?
Mes tai nuo pat gimimo fotografuojam. Ir tai darom kas savaitę. Labai mėgstu nuotraukas iir jas branginu, noriu, kad mano dukrytė jų turėtų daug. O taip pat bus mums patiems į ką pažiūrėti ir prisiminti.
Fototgrafuojam tiek daug, kad jau net gavom pastabų iš senelių, bet nepiktų .
Fotografavom ir kątik gimusį, kai gulėjo ant mano krūtinės, gaila tik, kad nebuvo ko paparašyti, kad kartu mus tomis pirmomis minutėmis su tėte visus tris nufotkintų. Tą dieną buvo daug gimdymų, akušerė ir daktarė lakstė per kelias palatas...
Be visokių kreizi fotosesijų visada stengiuosi nufotkinti per gimtadienį, nes labai pasikeičia per mėnesį. Labai įdomu žiūrinėti. Be to, fotoalbumų jis turi, galima sakyti, tris : kūdikio knygą, portretų albumėlį ir albumą su komentarais (pirmą kartą lauke, pirmą kartą maudomės, etc.)
Fotografavom ir kątik gimusį, kai gulėjo ant mano krūtinės, gaila tik, kad nebuvo ko paparašyti, kad kartu mus tomis pirmomis minutėmis su tėte visus tris nufotkintų. Tą dieną buvo daug gimdymų, akušerė ir daktarė lakstė per kelias palatas...
Be visokių kreizi fotosesijų visada stengiuosi nufotkinti per gimtadienį, nes labai pasikeičia per mėnesį. Labai įdomu žiūrinėti. Be to, fotoalbumų jis turi, galima sakyti, tris : kūdikio knygą, portretų albumėlį ir albumą su komentarais (pirmą kartą lauke, pirmą kartą maudomės, etc.)
Labai dažnai tik gaila jog neturim beveik nė vienos nuotraukytės pirmų dviejų sav. užtat dabar su kaupu atsigriebiam
Fotografuojames nuo pat gimimo.Fotografuojames kas menesi ir kai atsitinka kas nors idomaus pvz kai valgo kose ir buna iki ausu apsiterliojusi .Nuotrauku yra daug,o graziausias pasidarau ir idedu i jos albuma bei i jos asmenine knyga.
mes irgi savo mažąja fotografuojame gana dažnai,nuotraukų laaabai daug jau turime,labai džiaugiuosi kad užfiksavome dukrytę vos gimusią dar su virkštele,ant mano krūtinės,pirmą kartą ragajaujančia mamos pienuką,pirmą šypsena,ropojimo pradžia pirmuosius žingsniukus
manau kai Ugnytė užaugs jai bus smagu pamatyti savo nuotraukų albumiukus
manau kai Ugnytė užaugs jai bus smagu pamatyti savo nuotraukų albumiukus
Tikrai daug fotografuojam, tiktai laikom kompe, o gražiausias dedam į albumą ir vaikiuko knygą
Mes savo maze fotografuojam nuo pat gimimo ir gana daug Juk taip smagu pasiziureti vaikucio nuotraukas, ypac kai jie taip greitai keiciasi ir auga...
O i albuma darome tik pacias paciausiais nuotraukeles visas kitas laikome kompe...
O i albuma darome tik pacias paciausiais nuotraukeles visas kitas laikome kompe...
QUOTE(*Lina* @ 2007 01 15, 15:49)
mes irgi savo mažąja fotografuojame gana dažnai,nuotraukų laaabai daug jau turime,labai džiaugiuosi kad užfiksavome dukrytę vos gimusią dar su virkštele,ant mano krūtinės,pirmą kartą ragajaujančia mamos pienuką,
aš, kaip visada, truputį ne į temą, bet negaliu susilaikyti, labai rūpi. gerb. Lina, o kur jūs gimdėte, kad nenukirpę virkštelės leido pabūti ant krūtinės? Mums tai neleido, o mačiau, kad jūs iš Vilnaisu, justiniškių. jei galėtumėt ar norėtumėt, atsakykit čia ar į AŽ.