Įkraunama...
Įkraunama...

Kiviai

Kodel visos mamytes akcentuoja vitamina C g.gif
kiviai turi labai daug ivairiu vitaminu ir didelem dozem. Pvz 1 kivi vaisius suaugusiam atstoja visos dienos vitaminu norma.
Tad vaikams kas diena nemanau, kad gerai, bet kas antra galima, zinoma jei nealergiskas. Maziukams (apie 1 gimtadieni) geriau po puse duoti, o paskui ir po visa. Sekmes Jums, nes maniskiai nemegsta ju schmoll.gif
Atsakyti
as tai duodu kartais, na ne kas dien, gal pora kartu per menesi. Jis juos labai labai megsta. Zinoma is pradziu labai atsargiai daviau, o tik paskui daugiau...
Atsakyti
as visada ju perku, jai pasitaiko geru, o taip buna laaaaabai retai g.gif g.gif g.gif
maniskiai labai megsta, bet mazajam daugiau kaip vienos neduodu...
Atsakyti
Labukas.Mes dar kažkaip neparagavom doh.gif
Atsakyti
valgom ir labai skaniai. tik duok... bet viduriukus tai laisvina ir daug geriau negu kokios slyvos, kurias man gydytoja siūlydavo duoti.
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 01 14, 18:33)
Sveika juos valgyti,bet daktare sako geriau neduot,tiop EGZOTIKA,geriau obuolys blink.gif Kokia jūsų nuomonė?

pabandyk, tik pirma karta be seklyciu,paziurek kaip reaguos
as neduodu tu vaisiu, kurie nesilupa butent is egzotiniu
Atsakyti
Aš ir žinau ,kad juose daug vitaminų,tai manau kiekvieną dieną negerai?
Atsakyti
Kaip tik vakar ragavom - is pradziu raukesi, rugstu juk, bet po to kaip uodega is paskos slankiojo kol geros puses nesumaitinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes valgom nuo 1 m. ir viskas labai thumbup.gif
Atsakyti
daviau kas antrą dieną po vieną, valgė labai noriai, tik pradėjau galvoti, kad jie alergizuoja.
Atsakyti
Gal pora kartu esu davusi, nors ir rugstoki pasitaike,bet ciulpe su malonumu, nedaznai bet manau kartais galima.
Atsakyti
thumbup.gif Vakar mes jau taip pat paragavome kivio! Super mums patiko!
Atsakyti