Įkraunama...
Įkraunama...

Kiviai

Kiviai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku ne kieviena diena.
Labai daug vitamino"C",daugiau negu citrinoj
Atsakyti
as duociau, bet ji pati nevalgo. nemanau, kad cia kas blogo. aisku viskas su saiku biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi nevalgo, nors labai sveika, aplamai mažai ką iš vaisių kremta, geriausiai obuoliai jam 4u.gif
Atsakyti
mano maza nuo ju beria, tad susilaikom
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 01 14, 16:33)
Sveika juos valgyti,bet daktare sako geriau neduot,tiop EGZOTIKA,geriau obuolys blink.gif Kokia jūsų nuomonė?

Taip sako,geriausia tai kas pas mus auga.Bet labai jau mažas tas mūsų asortimentas ypač žiemą.Tai sakau jai vaikutis nori tai galima duoti visko po truputi.Žinoma gal geriau palaukti ,kai vaikutis jau truputi didesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kivio tai jau ragavo kelis kartus tongue.gif Jeigu neberia tai tikrai nieko blogo. Bet jeigu jau duodu tai tik pusę ir nekasdien.
Atsakyti
Mano maziukas noriai ir smalsiai ragauja visko, ka valgo mama ir tetis. Jis valgo visokius vaisius. Kadangi mamyte uzkietejusius vidurius laisvina kiviais, tai ir maziukas valgo. smile.gif Butent duodu jam del didelio vit. C kiekio. Kad tik mama leistu, tai turbut visa kg surytu iskart, - labai megsta. smile.gif
Atsakyti
Musu mergaite visus vaisius labai megsta essen.gif taip pat ir kivius smile.gif
Atsakyti
Valgom 4u.gif Ir visai skaniai biggrin.gif
Tik ,kiek žinau,jie viduriukus laisvina,tai duodu su saiku.
Atsakyti
Mano maziuke irgi pradejo ragauti kiviu. Duodu labai nedaug, ziuriu, kad nebertu. Viduriukai siek tiek laisvesni buna, kai suvalgom kiviu, bet valgom ne kiekviena diena, todel, manau, tikrai nieko baisaus. Ji ir pati retai ju uzsimano smile.gif
Atsakyti
O mes valgom kivius, aisku ne kasdien bet jau kai duodu tai labai noriai visa sukerta biggrin.gif .
Atsakyti
Daviau, bet nesuprato.. blink.gif Turbūt nepatiko g.gif
Atsakyti