Įkraunama...
Įkraunama...

Tekstilė

QUOTE(Katinytis @ 2007 01 18, 17:39)
Cia naudojama tokia sintetinio audinio raisiojimo technika.Tiesiog imi pupas , monetas ar sagas , jas apraisioji audiniu po to verdi , kai isdziusta atraisioji ir gali naudot kur tik patinka.  4u.gif

mastau.gif nu nieko sau..dar negirdejus tokio atradimo..
saunuole Katinityti

o kiek virt reik? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manaska: 18 sausio 2007 - 17:46
Reik apie 15 min , bet galima kokias 5 uzmest ir nurist tik kai isdziusta.Galima dar surista ir isvirta palaikyt. Tik risant raikia gerai pasirinkta daikta aptempti tuo audiniu 4u.gif .
Atsakyti
Gugile, nematau tavo grozio nuotraukytes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 18, 18:50)
Reik apie 15 min , bet galima kokias 5 uzmest ir nurist tik kai isdziusta.Galima dar surista ir isvirta palaikyt. Tik risant raikia gerai pasirinkta daikta  aptempti tuo audiniu  4u.gif .

Čia kaip būna tie šalikėliai su ataugom?
Papildyta:
QUOTE(Manaska @ 2007 01 18, 18:29)
grazu  4u.gif

Papildyta:
o kaip jie padaryti?  blush2.gif

Man atrodo kad kaspinas ar organza kai kuriose vietose prisiūti g.gif
Papildyta:
[quote=gugile,2007 01 18, 17:23]
na as vilna priderinau tik prie odos tai va kas gavosi, dar tik pirmi darbeliai tai labai nepeikit blush2.gif
Labai maža nuotraukytė. ax.gif
Atsakyti
Tai taip prisiuta, ten dar tarpeliuose yra karoliuku, svarovskiuku ir visko kas po ranka papuola lotuliukas.gif Nes cia pasakojau tik apie tu putlumu padarymo buda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 19 sausio 2007 - 00:01
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 17, 21:59)
Jep cia papaisyta tekstiliniais daziukais .
Na dabar pasiziuriu , tai didzioji mano dalykeliu dalis vistik su panaudojimu kitu medziagu
user posted image

Labai jau smagu veltini derint su kailiu, dzinsu ,organza, su viskuo ka randi idomaus  ax.gif

nuostabi rankine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 18, 23:04)
Gugile, nematau tavo grozio nuotraukytes. g.gif

tai kad man tai rodo....
Atsakyti
ax.gif Aciu, siandien jau ir man rodo.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 19, 00:00)
Tai taip prisiuta, ten dar tarpeliuose yra karoliuku, svarovskiuku ir visko kas po ranka papuola  lotuliukas.gif Nes cia pasakojau tik apie tu putlumu padarymo buda.

o tiem pulumam tik sintetika tinka?
Atsakyti
Bent jau vienas kompetetingas zmogus sake , kad tik sintetika. Na kazkaip intuityviai jauciu, kad naturalus pluostas nesudarys formos ir neislaikys josios ilgai, bet visad yra vietos eksperimentui mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 01 18, 18:23)
na as vilna priderinau tik prie odos tai va kas gavosi, dar tik pirmi darbeliai tai labai nepeikit blush2.gif

user posted image

Labai gražu. 4u.gif
Atsakyti
aige dekui rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image

cia irgi su vilna derinau
Atsakyti