Labas, miela zemyna1 tikrai pirmiausia turi nesinervuoti, siai ligai kantrybes reikia. Taip jeigu butum anksciau pradėjus gydit galbut būtų lengviau. Pati Ramanauskaitė sakė, kai įsisenėjus tai įveikt sunku. Man taip pat sunku ir skaudu matyt mergaitę visą pliką, kiek ašarų išlieta. Apart vaistų ar kanors dar darai.
Galiu paminėt ką darom:
Galvos masažai, įtrinimai su priemonėmis kurios stiprina plauką, pvz. svogunas+medus, varnalėša, dilgelės ir kt. dabar ajurvedos šampuną naudojam. masažuot kad net karštis plūstelėtų į galvą.
Daug skysčių, nes šalinasi per prakaitą ir šlapimą. Tad pravartu pasportuot, pirtys.
Stiprink imuninę sistemą.
Ir būtinai cinko preparatai, nes švinas išvaro cinką, beja cinkas būtinas plaukams. gerti reiktų kurį tai laiką padidintą dozę, jei aišku atrado kad nėra cinko. Beje cinkas sunkiai pasisavina tad vartojom ne vaistinėj platinamus jei norėsi konkrečiai parašyčiau.
Gėrėm specialiai padarytas arbatas kurias pirkom pas Balvočiūtę žolininkę. Sunk. metalus varo juodieji serbentai. ..
Tik kompeksinis gydymas gali padėt, nes vaistų negali pastoviai gert, tad vietoj jų reik arbatas, arba vaistinej yra hemopatinių preparatų vienas iš jų chlorela.
Mes gydom jau trys metai, o du metus prieštai blaškėmės nerasdami priežasties, jei anksčiau būtume atradę priežastį gal būtų lengviau. Tad svarbiausia tikėjimo kad įveiksi ir kantrybės.
Labukas Azyte, oi kaip as dekinga tau uz patarimus mano daugiau jau nei trys metai pusplike galva.Kaip tu sakai daug asaru pralieta daug sielvarto isgyventa.Nu masazuoju galva bet su sepeciu tokiu o kaip pirstais tai man kazkaip neikaista ta galva nezinau kaip Ramanauskaite parode kaip tai sako ar jau isilo sakau dar n etai sako kad kraujas plastai plusta.Dar vis trinu galva zibalu su juodaisiais ridikais einu i pirti zinoma dilgeles ajerais plaunu dabar laukiu cuprenilio vaistuku ir unitiolio geriu gliutamina cinko rado tik 150 o turi buti 500.dariausi ta galvos ensafaliograma aisku svino rado o ramanauskaite atradau nesenai .Taip labai noriu kad konkreciai parasytum man labai svarbu ir zinoma sunku.o kur ta zolininke galima rasti??O juoduosius serb,pati auginu.as labai dekinga tauu kad tu pasidalini patirtimi sia ir receptais ,aciu tau