Įkraunama...
Įkraunama...

Apsinuodijimas sunkiais metalais

QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 01, 21:45)
4u.gif tokia jau as esu, man labai nelengva o tas tylejimas varo is proto niekada jau gal neturesiu plauku normaliu bent jau kad plike nesviestu, verysad.gif

hm.. istiesu jei pazadejau padeti, tai zodzio laikausi. kai turesiu konkreciu tau ziniu - parasysiu i AZ. ta moteriskaite zadejo apie ketvirtadieni. kita vertus vistiek negalesi ju leistis greiciau nei po menesio kai isgerei paskutine cuprenilio kapsule.. dar laiko turim truputi.
zinau, kaip tau neramu, bet jei sitaip spirgesi, plaukai tikrai nenustos slinke, nes jie taip pat slenka ir nuo papildomo nervavimosi.. tiesiog nusiramink ir palukek truputi, gerai?
buckis!
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 06 01, 23:51)
hm.. istiesu jei pazadejau padeti, tai zodzio laikausi. kai turesiu konkreciu tau ziniu - parasysiu i AZ. ta moteriskaite zadejo apie ketvirtadieni. kita vertus vistiek negalesi ju leistis greiciau nei po menesio kai isgerei paskutine cuprenilio kapsule.. dar laiko turim truputi.
zinau, kaip tau neramu, bet jei sitaip spirgesi, plaukai tikrai nenustos slinke, nes jie taip pat slenka ir nuo papildomo nervavimosi.. tiesiog nusiramink ir palukek truputi, gerai?
buckis!

jau ketvirta savaite eina kaip negeriu kuprenilio,ten buvo ne kapsules o ruzavos tokios tableets.jie net neauga trumpi ir nusmaileje o kaip kur visai plika zodziu nieko gero tik verkti norisi
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 01, 21:57)
jau ketvirta savaite eina kaip negeriu kuprenilio,ten buvo ne kapsules o ruzavos tokios tableets.jie net neauga trumpi ir nusmaileje o kaip kur visai plika zodziu nieko gero tik verkti norisi

taip taip, ruzavos tabletes. as jas kapsulemis vadinu.. kazkaip velai susigribzdai i supermamas parasyti. ojeij.. tai menuo beveik praejo.. na lauksim ziniu.. cia nepaskubinsi.. laikykis! is karto tau parasysiu suzinojusi naujienas!
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 06 02, 00:01)
taip taip, ruzavos tabletes. as jas kapsulemis vadinu.. kazkaip velai susigribzdai i supermamas parasyti. ojeij.. tai menuo beveik praejo.. na lauksim ziniu.. cia nepaskubinsi.. laikykis! is karto tau parasysiu suzinojusi naujienas!

tokia karti tiesa kad jai manim butu pasirupine kaip buvau vaikas tai gal senai buciau su ilgais plaukais buvus kaip buvau pradejus plikt o veliau paskui pati nedirbau neturejau poinigu tirtis nei ant vaistu dabar truputi dirbu galiu sau leisti bent ant vaistu va tokia karti ir skaudi tiesa ir dantys gest labai pradejo ir galva skauda nu vienu zodziu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 02, 00:07)
tokia karti tiesa kad jai manim butu pasirupine kaip buvau vaikas tai gal senai buciau su ilgais plaukais buvus kaip buvau pradejus plikt o veliau paskui pati nedirbau neturejau poinigu tirtis nei ant vaistu dabar truputi dirbu galiu sau leisti bent ant vaistu va tokia karti ir skaudi tiesa ir dantys gest labai pradejo ir galva skauda nu vienu zodziu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

papasakok apie savo berniuka, kaip buvau pas ramanauskaite buvo dar pora vaikuciu ateje tokio pacio likimo kaip man gaila tai negaliu apsakyti zodziais verysad.gif
Atsakyti
Labas, miela zemyna1 tikrai pirmiausia turi nesinervuoti, siai ligai kantrybes reikia. Taip jeigu butum anksciau pradėjus gydit galbut būtų lengviau. Pati Ramanauskaitė sakė, kai įsisenėjus tai įveikt sunku. Man taip pat sunku ir skaudu matyt mergaitę visą pliką, kiek ašarų išlieta. Apart vaistų ar kanors dar darai.
Galiu paminėt ką darom:
Galvos masažai, įtrinimai su priemonėmis kurios stiprina plauką, pvz. svogunas+medus, varnalėša, dilgelės ir kt. dabar ajurvedos šampuną naudojam. masažuot kad net karštis plūstelėtų į galvą.
Daug skysčių, nes šalinasi per prakaitą ir šlapimą. Tad pravartu pasportuot, pirtys.
Stiprink imuninę sistemą.
Ir būtinai cinko preparatai, nes švinas išvaro cinką, beja cinkas būtinas plaukams. gerti reiktų kurį tai laiką padidintą dozę, jei aišku atrado kad nėra cinko. Beje cinkas sunkiai pasisavina tad vartojom ne vaistinėj platinamus jei norėsi konkrečiai parašyčiau.
Gėrėm specialiai padarytas arbatas kurias pirkom pas Balvočiūtę žolininkę. Sunk. metalus varo juodieji serbentai. ..
Tik kompeksinis gydymas gali padėt, nes vaistų negali pastoviai gert, tad vietoj jų reik arbatas, arba vaistinej yra hemopatinių preparatų vienas iš jų chlorela.
Mes gydom jau trys metai, o du metus prieštai blaškėmės nerasdami priežasties, jei anksčiau būtume atradę priežastį gal būtų lengviau. Tad svarbiausia tikėjimo kad įveiksi ir kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(azyte @ 2009 06 03, 13:20)
Labas, miela zemyna1 tikrai pirmiausia turi nesinervuoti, siai ligai kantrybes reikia. Taip jeigu butum anksciau pradėjus gydit galbut būtų lengviau. Pati Ramanauskaitė sakė, kai įsisenėjus tai įveikt sunku.  Man taip pat sunku ir skaudu matyt mergaitę visą pliką, kiek ašarų išlieta. Apart vaistų ar kanors dar darai.
  Galiu paminėt ką darom:
Galvos masažai, įtrinimai su priemonėmis kurios stiprina plauką, pvz. svogunas+medus, varnalėša, dilgelės ir kt. dabar ajurvedos šampuną naudojam. masažuot kad net karštis plūstelėtų į galvą.
Daug skysčių, nes šalinasi per prakaitą ir šlapimą. Tad pravartu pasportuot, pirtys.
Stiprink imuninę sistemą.
Ir būtinai cinko preparatai, nes švinas išvaro cinką, beja cinkas būtinas plaukams. gerti reiktų kurį tai laiką padidintą dozę, jei aišku atrado kad nėra cinko. Beje cinkas sunkiai pasisavina tad vartojom ne vaistinėj platinamus jei norėsi konkrečiai parašyčiau.
Gėrėm specialiai padarytas arbatas kurias pirkom pas Balvočiūtę žolininkę. Sunk. metalus varo juodieji serbentai. ..
Tik kompeksinis gydymas gali padėt, nes vaistų negali pastoviai gert, tad vietoj jų reik arbatas, arba vaistinej yra hemopatinių preparatų vienas iš jų chlorela.
Mes gydom jau trys metai, o du metus  prieštai blaškėmės nerasdami priežasties, jei anksčiau būtume  atradę priežastį gal būtų lengviau. Tad svarbiausia tikėjimo kad įveiksi ir kantrybės.

Labukas Azyte, oi kaip as dekinga tau uz patarimus mano daugiau jau nei trys metai pusplike galva.Kaip tu sakai daug asaru pralieta daug sielvarto isgyventa.Nu masazuoju galva bet su sepeciu tokiu o kaip pirstais tai man kazkaip neikaista ta galva nezinau kaip Ramanauskaite parode kaip tai sako ar jau isilo sakau dar n etai sako kad kraujas plastai plusta.Dar vis trinu galva zibalu su juodaisiais ridikais einu i pirti zinoma dilgeles ajerais plaunu dabar laukiu cuprenilio vaistuku ir unitiolio geriu gliutamina cinko rado tik 150 o turi buti 500.dariausi ta galvos ensafaliograma aisku svino rado o ramanauskaite atradau nesenai .Taip labai noriu kad konkreciai parasytum man labai svarbu ir zinoma sunku.o kur ta zolininke galima rasti??O juoduosius serb,pati auginu.as labai dekinga tauu kad tu pasidalini patirtimi sia ir receptais ,aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Balvočiūte netoli Mažeikių gyv. bet ji mums sudedavo ir atsiusdavo i parduotuvę, kur platina. Jos tel. 844337118, jei nepasikeitęs, mobilų tel neberandu.
Atsakyti
QUOTE(azyte @ 2009 06 03, 14:58)
Balvočiūte netoli Mažeikių gyv. bet ji mums sudedavo ir atsiusdavo i parduotuvę, kur platina. Jos tel. 844337118, jei nepasikeitęs,  mobilų tel neberandu.

Aciu pabandysiu pasiskambinti
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 03, 13:01)
Aciu pabandysiu pasiskambinti

na stai, pagaliau mes visos pradedame padeti viena kitai.. nes kai atsimenu forumo pradzia, tai rodes, kad mes vieninteliai turime ta prakeikta liga.. tokia tiluma buvo.. beje, kaip bebutu juokinga, bet ir mums darant ta masaza kaip ramanauskaite parode, visiskai nesyla galvos pavirsius, nors tu ten valanda daryk.. nezinau.. negi gaunasi visiskai tas kraujas nebeplusta i galvos oda.. nesitiki kazkaip..
stiprybes ir kantrybes mums, mergaites!
Papildyta:
beje, azyte, o kokius cinko preparatus jus naudojate? kur juos perkate? gal pasidalintumete informacija, manau, kad daugeliui pravers?
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 06 03, 15:08)
na stai, pagaliau mes visos pradedame padeti viena kitai.. nes kai atsimenu forumo pradzia, tai rodes, kad mes vieninteliai turime ta prakeikta liga.. tokia tiluma buvo.. beje, kaip bebutu juokinga, bet ir mums darant ta masaza kaip ramanauskaite parode, visiskai nesyla galvos pavirsius, nors tu ten valanda daryk.. nezinau.. negi gaunasi visiskai tas kraujas nebeplusta i galvos oda.. nesitiki kazkaip..
stiprybes ir kantrybes mums, mergaites!
Papildyta:
beje, azyte, o kokius cinko preparatus jus naudojate? kur juos perkate? gal pasidalintumete informacija, manau, kad daugeliui pravers?

as ir del cinko labai noriu suzinoti nes perku is vaistines.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Aktyviai čia temelė užvirė.

Mes cinką perkam iš vaistinės, masažuojam galvytę.. lyg kaista.. ji, nors iš kur žinot kai ne sau masažuoju.
Dėl cinko gal atvirai pasidalintumėt-kur-kokį-iš kur, tiesiog būtų įdomu.

vienas dalykas džiugina, kad vietomis galvoje labai nieko plaukučiai ataugę-pastorėjo.
Mums pasisekė kad kol kas nenuplikom, tiesiog aplinkybės taip susiklostė, kad kai pastebėjau plikimą, jau po mėnesio buvom pas Ramanauskaitę. Blaškytis daug neteko.
Galvytė šviečia, bet plaukučių turim, jų struktūra panaši į vatą, bet jau yra ir nemažai vietų kur stori plaukai ir tikros spalvos.

Peržvelgiau neseniai dukros nuotraukas, tai plaukų mažėjimas matomas nuo 1 metukų, prieš tai mano kirpėja tvirtino kad Dukros plaukai bus stipresni net už mano, kai prieš pirmąjį gimtadienį nuvedžiau panelę apsikirpt.

Sėkmės Jums ir kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2009 06 03, 15:35)
Sveikos mergaitės,
Aktyviai čia temelė užvirė.

Mes cinką perkam iš vaistinės, masažuojam galvytę.. lyg kaista.. ji, nors iš kur žinot kai ne sau masažuoju.
Dėl cinko gal atvirai pasidalintumėt-kur-kokį-iš kur, tiesiog būtų įdomu.

vienas dalykas džiugina, kad vietomis galvoje labai nieko plaukučiai ataugę-pastorėjo.
Mums pasisekė kad kol kas nenuplikom, tiesiog aplinkybės taip susiklostė, kad kai pastebėjau plikimą, jau po mėnesio buvom pas Ramanauskaitę. Blaškytis daug neteko.
Galvytė šviečia, bet plaukučių turim, jų struktūra panaši į vatą, bet jau yra ir nemažai vietų kur stori plaukai ir tikros spalvos.

Peržvelgiau neseniai dukros nuotraukas, tai plaukų mažėjimas matomas nuo 1 metukų, prieš tai mano kirpėja tvirtino kad Dukros plaukai bus stipresni net už mano, kai prieš pirmąjį gimtadienį nuvedžiau panelę apsikirpt.

Sėkmės Jums ir kantrybės.

tai gal butu galima suzinoti jusu gydymo metodus ir kursa gydymo tiesiog dar kitaip ne kaip vata bet pukeliai verysad.gif
Atsakyti