Įkraunama...
Įkraunama...

Apsinuodijimas sunkiais metalais

QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 13:37)
tai jau tikrai liudna ir graudu, praeita savaite as buvau pas ramanauskaite bet vaistukai taip paciai kaip ir visiems cuprenilis ir unitiolis kurio isvis neaisku ar pavyks gauti taip ir vaikstau beveik plika jau daug metu, berniukams dar kitaip o mergaitems isvis sirdies skausmas kaip reikia skarele nesioti ir negali pasipuikuoti garbanomis kaip kitos mergaites o tai atrodo toks paprastas dalykas kitoms tie normalus plaukai mane tai labiausiai pyktis ima kaip kiti stebisi kaip gali plaukai neaugti dar mazdaug pasisaipo nezinau nei ka tokiam zmogui atsakyti nelabai kas supranta kol nesusiduria su sia baisia ir skausminga liga verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

pritariu tau. liudniausia, kai zmones pamato ir pradeda klausineti: o tau ne vezys? Nes maniskiui iskrito antakiai, plaukuciu nera, o blakstienos irgi pradejo kristi.. Istiesu si liga progresuojanti, ir ties plaukais ant galvos ji neapsistoja.. Taip, kad kuo greiciau pradedamas gydymas, tuo geriau.. Beje, kiek laiko tu Cuprenili geri? Geri vaikiska doze, ar suaugusiojo?
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 05 28, 15:56)
pritariu tau. liudniausia, kai zmones pamato ir pradeda klausineti: o tau ne vezys? Nes maniskiui iskrito antakiai, plaukuciu nera, o blakstienos irgi pradejo kristi.. Istiesu si liga progresuojanti, ir ties plaukais ant galvos ji neapsistoja.. Taip, kad kuo greiciau pradedamas gydymas, tuo geriau.. Beje, kiek laiko tu Cuprenili geri? Geri vaikiska doze, ar suaugusiojo?

tik dvi savaites geriau o kokia ta ne vaikiska doze?
Papildyta:
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 19:30)

tai kaip su tuo unitioliu ar tu man padesi jo gauti?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 17:35)
Papildyta:

tai kaip su tuo unitioliu ar tu man padesi jo gauti?? verysad.gif

Parasiau tau i AZ. Pakentek, truputi. Padesiu tau kuom galesiu!
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 05 28, 20:20)
Parasiau tau i AZ. Pakentek, truputi. Padesiu tau kuom galesiu!

aciu tau labai linkiu tavo suneliui tik sveikatos ir pasirodoo sitam gyvenime yra dar geru zmoguciu
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 20:28)
aciu tau labai linkiu tavo suneliui tik sveikatos ir pasirodoo sitam gyvenime yra dar geru zmoguciu

toks klausimukas ar sitos temos yra mokamos kad uzsiprenumeruoji ir i pasta pranesa apie gauta sms
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 18:43)
toks klausimukas ar sitos temos yra mokamos kad uzsiprenumeruoji ir i pasta pranesa apie gauta sms

nemokami pranesimai i pasta!
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 05 28, 23:08)
nemokami pranesimai i pasta!

aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 29, 00:02)
aciu uz atsakyma

Pravartu žinoti, kad pektininės medžiagos gerai šalina iš organizmo sunkiuosius metalus. Net ir sėklos gali pagelbėti sunegalavus: tinka viršutiniams kvėpavimo takams valyti ir stiprinti, sergant astma, bronchitu, tracheitu. Reikia 5-10 g sutrintų svarainių sėklų užpilti 0,5 l šilto virinto vandens ir teliūskuoti, kol atsiras gleivių. Po to dar pusvalandį palaukti, pasaldinti medumi ir po truputį išgerti per dieną.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
pektinines medžiagos šalina šviną iš organizmo, bet tik tol, kol jis dar nenusėdęs į kitus organus ir kaulus, mat patekęs į organizmą jis mėnesį laiko išbūna kraujyje. Tad, kad dar papildomai to švino nesikauptų, aš savo dukrytei duodu chlorelos kapsukes.
O šiaip, manau, kad nuplikimas yra mažiausia blogybė, ką dar paveikia tas švinas. Tai ir kraujagysles, kurios yra absoliučiai visuose organuose, o jų jau netnaujinsi ir nebepakeisi. Automatikškai pakenkiama širdis ir kiti organai. Na, dėl plaukų aišku, didžiulė psichologinė problema...
Pabandykite ozono terapiją, nes ozonas suaktyvina kraujagysles, paskystina kraują ir bet kokiu atveju jis bus tik į naudą.Gal net plaukučiai ataugtų. Jis tiesiog sustiprins organizmą, gal ir sveikti bus lengviau. Atlikom šitą procedūrą, man atrodo, kad mano mergaitė lyg ir pažvalėjo, energingesnė tapo. Aišku, tai brangu, reikia 10 procedūrų, viena kainuoja 120 Lt, bet sveikata juk brangiausia...
Atsakyti
QUOTE(Odit @ 2009 05 30, 21:55)
Sveikos mergaitės,
pektinines medžiagos šalina  šviną iš organizmo, bet tik tol, kol jis dar nenusėdęs į kitus organus ir kaulus, mat patekęs į organizmą jis mėnesį laiko išbūna kraujyje. Tad, kad dar papildomai to švino nesikauptų, aš savo dukrytei duodu chlorelos kapsukes.
O šiaip, manau, kad nuplikimas yra mažiausia blogybė, ką dar paveikia tas švinas. Tai ir kraujagysles, kurios yra absoliučiai visuose organuose, o jų jau netnaujinsi ir nebepakeisi. Automatikškai pakenkiama širdis ir kiti organai. Na, dėl plaukų aišku, didžiulė psichologinė problema...
Pabandykite ozono terapiją, nes ozonas suaktyvina kraujagysles, paskystina kraują ir bet kokiu atveju jis bus tik į naudą.Gal net plaukučiai ataugtų. Jis tiesiog sustiprins organizmą, gal ir sveikti bus lengviau. Atlikom šitą procedūrą, man atrodo, kad mano mergaitė lyg ir pažvalėjo, energingesnė tapo. Aišku, tai brangu, reikia 10 procedūrų, viena kainuoja 120 Lt, bet sveikata juk brangiausia...

labas vakaras noreciau paprasyti kad kas nors atsilieptu kas galetu padeti gauti unithiolio leidziamu vaistu aciu is anksto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 01, 21:34)
labas vakaras noreciau paprasyti kad kas nors atsilieptu kas galetu padeti gauti unithiolio leidziamu vaistu aciu is anksto verysad.gif

labuka, zemyna1! 4u.gif as tau uzsakiau vaistus. rolleyes.gif laukiu dabar atsakymo. nepergyvenk gi taip.. ale, ir spirgutis esi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 06 01, 23:40)
labuka, zemyna1!  4u.gif as tau uzsakiau vaistus.  rolleyes.gif laukiu dabar atsakymo. nepergyvenk gi taip.. ale, ir spirgutis esi.. g.gif

4u.gif tokia jau as esu, man labai nelengva o tas tylejimas varo is proto niekada jau gal neturesiu plauku normaliu bent jau kad plike nesviestu, verysad.gif
Atsakyti