Įkraunama...
Įkraunama...

Apsinuodijimas sunkiais metalais

Merginos, as skaiciau, kad gyvsidabri sunku nustatyti, nes jis daznai, ypac jei seniau papuoles i organizma, nenustatomas, o tiesiog kitu medziagu buna arba labai mazai arba per daug. Tiesa?
Kaip ta gyvsidabri nustate?
Atsakyti
Kas darete tyrimus tame fizikos institute? as pasiskambinau. Jo, daro is plauko, bet sako mes neturime metodiku LT patvirtintu, su uzsienio nelygina, nes ju normos pagal aplinkos poveiki ir kt skiriasi nuo musu. Ir plauko tyrimui geriausia atnesti dar kokiu 4 vaiku plaukus :) kazkaip nieko nesupratau... Is kraujo irgi daro, bet reikia atsinesti. Dar sake svino tai pas mus tikrai nera niekur pervirsio, nei ore, nei dirvozemyje. Vienu zodziu, likau nieko nesupratusi ...
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar kam nors realiai padejo Ramanauskaites gydymas ir jos skirti vaistai? ar isvis yra kam nors ji neradusi metalu? biggrin.gif kaip del jos skirtu vaistu salutinio poveikio, jei tokie pasireiske? kazkaip baisoka pradet gert, galvoju gal dar patikrinimui reiketu kitur kur padaryti tyrima, nes vaistukai tai pakankamai stiprus...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(essa27 @ 2014 07 08, 22:57)
Ar kam nors realiai padejo Ramanauskaites gydymas ir jos skirti vaistai?
---
kaip del jos skirtu vaistu salutinio poveikio, jei tokie pasireiske?

mano sūnus sugėręs jau tris dozes vaistų... po pirmojo karto, dveji metalai iš trijų rastų pasiekė reikiamas normas, trečias stabiliai krenta toliau... plaukai pilnai ataugo...
---
jokio šalutinio poveikio nepastebėjau nei pas vieną...

bet... jokiu būdu neagituoju ir nesakau, kad ji pati pačiausia ir vienintelė... ar kad pasitikėt aklai... čia jau sprendžiat patys... kai pirmas sūnus nupliko ir palyginus stipriai, nebuvo jokių abejonių, kaip tik pasitikėt ir tikėt ja... pirminė baimė buvo didesnė už abejones... plius, turim vieną pažįstamą, kuriam gydytoja padėjo...

ir gaila, kad tema apmirus ir jokio kito tyrimų/gydymo varianto niekas ir nepasiūlo ax.gif

tiesa, kas dėl to, ar yra tokių, pas ką nerado metalų - kai aš jos paklausiau, ar nereikia pasitikrinti ir man (mūsų šeimoje jau trys gydosi), ji atsakė tik tiek, kad kol nėra jokių kitų požymių, ji nesiūlo tikrintis... nes net jei ir ras, gydymo neskiria... turi būti daugiau požymių - ar išslinkę plaukai, ar iškritusios blakstienos... taip kad aš ir nesidariau tyrimo...
Atsakyti

Kaip man pasake fizikos institute svinas siuo metu nelabai gali buti aptinkamas. O Ramanauskaite daugiausia svina randa  g.gif  bet jei jos gydymas veikia, tai puiku thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darlingkrbe: 09 liepos 2014 - 08:02
QUOTE(wicked @ 2014 07 08, 23:39)
mano sūnus sugėręs jau tris dozes vaistų... po pirmojo karto, dveji metalai iš trijų rastų pasiekė reikiamas normas, trečias stabiliai krenta toliau... plaukai pilnai ataugo...
---

Labai malonu, kad pasidalinot, nes is salies atrodo, kad beveik nieks tokiu bedu neturi smile.gif o jus neradot is kur tu metalu prikaupet?kazko savo aplinkoj? aisku vaikuciams labai mazai reikia, kad pasieikstu poveikis.
Kas del svino, tai mano drauge gyvena senamiestyje, pirmame aukste, name, kuris pastatytas dar iki 1980 kai svinas buvo neuzdraustas ir net vamzdynuose naudojamas. Istikus tokiai bedai istyre vandeni ir buvo padidintas svinas, bet tik pirmo auksto butuose.
pas mus svinas 3 kartus didesnis nei norma, o varis ir cinkas labai labai zemas. Man baisiausia, kad nebutu genetinio polinkio kaupti svina ir nereiktu tu vaistu nuolat gerti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(essa27 @ 2014 07 09, 22:14)
Labai malonu, kad pasidalinot, nes is salies atrodo, kad beveik nieks tokiu bedu neturi smile.gif
---
o jus neradot is kur tu metalu prikaupet?kazko savo aplinkoj?
---
Kas del svino, tai mano drauge gyvena senamiestyje, pirmame aukste, name, kuris pastatytas dar iki 1980 kai svinas buvo neuzdraustas ir net vamzdynuose naudojamas. Istikus tokiai bedai istyre vandeni ir buvo padidintas svinas, bet tik pirmo auksto butuose.
---
pas mus svinas 3 kartus didesnis nei norma, o varis ir cinkas labai labai zemas. Man baisiausia, kad nebutu genetinio polinkio kaupti svina ir nereiktu tu vaistu nuolat gerti unsure.gif

gyvenime nebūčiau pagalvojus apie tokį dalyką... pirmą kartą ir sužinojau, kai sūnus nupliko vos ne akyse, ir tai pirma kreipiausi į dermatologę... kuri nurašė genetikai ir nervinei sistemai... na, jis be galo jautrus vaikas... tik tada pasidomėjom daugiau ir netyčia radom, ką dar patikrinti biggrin.gif deja, tyrimų atsakymai nenudžiugino tada, bet guodžiu save, kad viskas tik geryn... rodikliai artėja link normų, plaukai pas jį ataugo, net nervinė sistema kažkiek pagerėjo...
---
sako, jog konkretaus šaltinio neįmanoma rasti... gal žaislai kokie, gal visi mobilūs, internetai... maistas, mašinos... silpnesnis organizmas...
---
mes Užupyje, namas irgi senos statybos...
galvojom apie tyrimus, kai prie sūnaus prisijungė ir vyras su dar vienu sūnum... bet pakalbėjom su gydytoja, su Tarandės klinikos direktore ir kol kas atsisakėm tos minties... matysim, galvojam...
---
pas maniškį švino tai žiauriai daug rado, bet ir kiti viršijo... tik tiek, kad dabar jau švinas belikęs... tikiuosi, jog atsikratysim šito gero su laiku... ir tada liks tik profilaktiškai tikrintis kasmet...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2014 07 09, 22:31)
gyvenime nebūčiau pagalvojus apie tokį dalyką... pirmą kartą ir sužinojau, kai sūnus nupliko vos ne akyse, ir tai pirma kreipiausi į dermatologę... kuri nurašė genetikai ir nervinei sistemai...

pas mus tas pats:kiek tyrimu, kiek pinigu isleista kol iki sito daejom doh.gif jokiam gydytojui net i galva nesove patikrint, poliklinikose net tokiose kaip Antakalnio nedaro sunkiuju metalu tyrimo, kai yra tiek zmoniu dirbanciu su automobiliais, chemikalais ir pan... jiems visiems tikriausiai stresa ir nuovargi diagnozuoja:D universali liga biggrin.gif
As galvojau gal dar is kraujo pasitikrinimui padaryti svina, nes ji daro Gybo gatves klinikoje, bet perskaiciau viena darba apie svino poveiki ir ten raso kad kraujyje jis aptinkamas tik pasiekus dar aukstene riba nei tarkim slapime.
Dar papildomai kalcio pripirkau, nes skaiciau, kad su juo junginyje geriau pasisalina ir
zodziu reikia pabandyt tuos vaistukus ir tiketis geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(essa27 @ 2014 07 09, 22:56)
As galvojau gal dar is kraujo pasitikrinimui padaryti svina, nes ji daro Gybo gatves klinikoje, bet perskaiciau viena darba apie svino poveiki ir ten raso kad kraujyje jis aptinkamas tik pasiekus dar aukstene riba nei tarkim slapime.

perskaičiau visą šią temą, visas abejones dėl gydytojos ir jos gydymo metodo... ir visgi nusprendžiau nesimėtyt su tyrimais... pasitikiu gydytoja, jos patirtim, asmeninėm rekomendacijom ne iš forumo... jei jau netikėt ta laboratorija, kuri atlieka tyrimus Tarandei, tada kodėl tikėt būtent kitais? nebent kad pasirinkimas žmonėms būtų...

o čia Jums metalus rado, ar vaikui? neužfiksavau, jei rašėt...
kokie kiti požymiai pasireiškė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2014 07 09, 23:09)
perskaičiau visą šią temą, visas abejones dėl gydytojos ir jos gydymo metodo... ir visgi nusprendžiau nesimėtyt su tyrimais... pasitikiu gydytoja, jos patirtim, asmeninėm rekomendacijom ne iš forumo... jei jau netikėt ta laboratorija, kuri atlieka tyrimus Tarandei, tada kodėl tikėt būtent kitais? nebent kad pasirinkimas žmonėms būtų...

Bet tyrimus tikrai ne Tarandeje atlieka, juos siuncia, kazkas rase i fizikos instituta. Kazkaip kvepia "ranka ranka plauna" g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2014 07 09, 23:09)

ne tai kad nepasitikiu gydytoja, tiesiog jau tiek visko buvo diagnozuota ir tiek preparatu, kad automatiskai pagalvoji apie antra nuomone pries pradedant gerti vaistus. Deja, siuo atveju nelabai yra alternatyvu gydytojai, taip kad geriam vaistus ir laukiam. Cia vaikui, bet ateity ir man reiktu tyrima atlikti, nes plaukai slenka baisiai, nors gal tai ir nuo nervu.
Kiti pozymiai, tai ryskiai padidejes nervingumas, sirdies dauzymasis, oda tarsi suplonejo, o ant pedu, rodos, net smulkios kraujagysles matosi, juodi ratilai aplink akis, nuolatinis nuovargis ir kartu nemiga neleidzianti pailset.

Atsakyti
gal kuri nors atsimenate, kiek laiko uztrunka vario ir svino tyrimas is kraujo? laukiam rezultatu jau dvi savaites, o ju vis nera.

QUOTE(essa27 @ 2014 07 22, 22:40)
ne tai kad nepasitikiu gydytoja, tiesiog jau tiek visko buvo diagnozuota ir tiek preparatu, kad automatiskai pagalvoji apie antra nuomone pries pradedant gerti vaistus. Deja, siuo atveju nelabai yra alternatyvu gydytojai, taip kad geriam vaistus ir laukiam. Cia vaikui, bet ateity ir man reiktu tyrima atlikti, nes plaukai slenka baisiai, nors gal tai ir nuo nervu.
Kiti pozymiai, tai ryskiai padidejes nervingumas, sirdies dauzymasis, oda tarsi suplonejo, o ant pedu, rodos, net smulkios kraujagysles matosi, juodi ratilai aplink akis, nuolatinis nuovargis ir kartu nemiga neleidzianti pailset.

Atsakyti