Zemyna, Pabandyk dar kur nors issitirti sunkiuosius metalus.(ne pas Ramanauskaite)Gal ji klysta.Kaip,kad as 2-ose vietose. Niekad neverta pasitiketi tik vieno gydytojo nuomone ar diagnoze. Ir nevieta cia pyktis.tau duoda zmogus patarima.Tai ir gerbk ji.Ne vienai tau sunku.Mes visos ta puikiai zinom.Ir reikia padeti viena kitai,palaikyti. Na jo,butu gerai kad kuri mergina atsilieptu,kuri galetu parasyti laiska musu visu vardu. Gal yra savanoriu?
Sveikos, esu kažkada čia rašiusi. Esu iš Šiauliu, auginu 3 metų sunų, mes plaukų neturime jau puse metų. Ramanauskaitė mums rado 2,6 švino. Gėrėme jua dvi dozes Cuprenilio, bet nieko nepadeda, masažuojame ir kaukėmis triname galvą. Blakstienos ir antakiai dar yra, bet Ramanauskaitė sakė nesidžiaugti. Mano sūnui keli pūkeliai lyg ir matosi, bet dar nieko gero. Darėm plauko tyrimą Maskvoje, kuriame irgi nustatė kelis metalus, bet švino nebuvo. Nustatė Kobalto, fosforo ir cinko trūkumą, o natrio ir chromo padidėjimą. Darėm dar visokiausių tyrimų, bet niekas nieko nepasako. Aš irgi norėčiau prisidėti prie laisko rašymo, gal kas nors atkreiptų dėmesį. Dar norėčiau paklausti, gal kuri esate iš Šiaulių, būtų smagu susitikti ir pasikalbėti, gal kokių patarimų daugiau būtų.
Sveikos, esu kažkada čia rašiusi. Esu iš Šiauliu, auginu 3 metų sunų, mes plaukų neturime jau puse metų. Ramanauskaitė mums rado 2,6 švino. Gėrėme jua dvi dozes Cuprenilio, bet nieko nepadeda, masažuojame ir kaukėmis triname galvą. Blakstienos ir antakiai dar yra, bet Ramanauskaitė sakė nesidžiaugti. Mano sūnui keli pūkeliai lyg ir matosi, bet dar nieko gero. Darėm plauko tyrimą Maskvoje, kuriame irgi nustatė kelis metalus, bet švino nebuvo. Nustatė Kobalto, fosforo ir cinko trūkumą, o natrio ir chromo padidėjimą. Darėm dar visokiausių tyrimų, bet niekas nieko nepasako. Aš irgi norėčiau prisidėti prie laisko rašymo, gal kas nors atkreiptų dėmesį. Dar norėčiau paklausti, gal kuri esate iš Šiaulių, būtų smagu susitikti ir pasikalbėti, gal kokių patarimų daugiau būtų.
butinai pranesiu. aprasiau trumpai musu problema. ir parasiau, kad bendrauju su kitom merginom serganciom ta pacia liga. ir prasiau ju patarimo del tyrimu, gydymo...
nezinau ka atsakys. tikekimes, kad atsakys, patars.
paminejau Ramanauskaites gydyma be rezultatu.
laukiam.
butinai pranesiu. aprasiau trumpai musu problema. ir parasiau, kad bendrauju su kitom merginom serganciom ta pacia liga. ir prasiau ju patarimo del tyrimu, gydymo...
nezinau ka atsakys. tikekimes, kad atsakys, patars.
paminejau Ramanauskaites gydyma be rezultatu.
laukiam.
merginos nedekokit, juk man taip pat labai skaudu matyti kaip mano mergaite kencia. kiek asaru islieta, kiek galvos skausmo turejau ir turiu. manau jums visoms apie tai net sakyt nereikia. dekosit tada, kai tikrai kas nors atsilieps ir pades mums visoms pasveikt. Sveikatos visoms!!! palaikykim viena kita.