Daug info apie Alopecia.Cia su vertimu.
http://translate.goo...pWMJxtQ9Z26VF6w
Neblogas puslapis
www.alopecia.lt
www.alopecia.lt
QUOTE(nika29 @ 2010 04 09, 10:50)
Susisiekiau su Ramanauskaite suzinoti tyrimu atsakymu del svino. Sake kad nerado, bet jis gali but kazkaip nusedes ar panasiai,nesimato.liepe sugerti cuprenili ir pakartoti tyrima,gal tada jis issijudins.Dar darys tyrima ir del kitu metalu(.Nes as esu dirbusi galmykloje,kur vien metalai.Nuo to darbo viskas man ir prasidejo.)Dar laukiu atsakymu is kauno.
Jei nerado, tai kam gerti cuprenili? Juk jis lb kenkia ...Mum svino 1.6 ir sake dar negert nebesuvokiu kur teisybe...
Jau tikrai keista ta gydytoja. Vieniem vienaip sako,kitam dar kitaip.Nebegeriu jau Cuprenilio,nes po 2 dienu gerimo,prasidejo pilvo skausmai.Tai nutraukiau,net nepasitarusi su ja.
QUOTE(nika29 @ 2010 04 09, 21:19)
Is izraelio man ir pasiule ta pati, kaina 500$, 3men. Mano sansai dideli (sprendziant is nusiustu mano foto) sake. Ir sake kad pagijimo nepazadam.(na cia visi turbut taip apsidraudzia).Nezinau nei ka daryt...
mes nusprendem bandyti. nors mums pasake, kad sansai mazi. bet kito pasirinkimo mes gi neturime. Nera LT nei gydytojo kuris gydo sia liga. manau jei pasake, kad sansai dideli tikrai bandyciau.
Jau zinau tyrimu atsakymus is Kauno.Jokiu sunkiuju metalu pas mane nerasta. Kaip ir pas Ramanauskaite. Tai manau is 2 vienodu atsakymu galima daryti isvada,kad tikrai ju nera.Reikia ieskoti kitu priezasciu.
Tai merginos, kas rasys laiska i televizija?
QUOTE(nika29 @ 2010 04 14, 12:20)
Jau zinau tyrimu atsakymus is Kauno.Jokiu sunkiuju metalu pas mane nerasta. Kaip ir pas Ramanauskaite. Tai manau is 2 vienodu atsakymu galima daryti isvada,kad tikrai ju nera.Reikia ieskoti kitu priezasciu.
Sveikos merginos.
as taip pat jau zinau, kad pas mus svino nera perdaug. skambinau i Fizikos instituta (ten, kur Ramanauskaite siuncia musu tyrimus) kalbejome tel. pasakiau visus tyrimu atsakymus (turiu Ramanauskaite darytu, is Baltijos -Amerikos klinikos ir is Higienos instituto) taigi sake, kad negali buti pas mus apsinuodijimo svonu.
rasome laiska. nzn kuri mergina moka gerai rasyti laiskus...
gal kuri atsilieps.
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2010 04 14, 14:33)
Sveikos merginos.
as taip pat jau zinau, kad pas mus svino nera perdaug. skambinau i Fizikos instituta (ten, kur Ramanauskaite siuncia musu tyrimus) kalbejome tel. pasakiau visus tyrimu atsakymus (turiu Ramanauskaite darytu, is Baltijos -Amerikos klinikos ir is Higienos instituto) taigi sake, kad negali buti pas mus apsinuodijimo svonu.
gal kuri atsilieps.
gal kuri atsilieps.
Labai reikia tureti gera iskalba parasyti gera laiska kad atkreiptu demesi. Tai jei nera svino tai kodel esame pusplikiai, kodel mums neauga plaukai nebesuprantu nieko as kas cia per liga kad blokuoja plauko augima
QUOTE(zemyna 1 @ 2010 04 14, 13:37)
Tai jei nera svino tai kodel esame pusplikiai, kodel mums neauga plaukai nebesuprantu nieko as kas cia per liga kad blokuoja plauko augima
Žemyna- ar tu žinai kad pas Tave nėra švino?
plikimo priežastys gali būti skirtingos, viena iš jų- sunkiųjų metalų per daug. kitiems gal autoimuninė liga, trečias gali ir nuo grybelio nuplikti.
aš nemanau kad čia pas visas tas pats. Išsitirk sunkiuosius metalus kur nors- bent jau vieną atsakymą žinosi.
QUOTE(astaxa @ 2010 04 14, 14:46)
Žemyna- ar tu žinai kad pas Tave nėra švino?
plikimo priežastys gali būti skirtingos, viena iš jų- sunkiųjų metalų per daug. kitiems gal autoimuninė liga, trečias gali ir nuo grybelio nuplikti.
aš nemanau kad čia pas visas tas pats. Išsitirk sunkiuosius metalus kur nors- bent jau vieną atsakymą žinosi.
as esu juos issytyrusi pas ramanauskaite svino yra bet vaistai nepadeda tai kas cia per vaistai a? visu skirtingos priezastys vieni vaistai cuprenilis pagerejimo nera tauu gerai kalbeti su plaukais ant galvos o mano kaip plikes sviecia ir i darba dar eit reikia kazkaip gyvent tai asaros byra su skarom vaiksciot
Papildyta:
QUOTE(zemyna 1 @ 2010 04 14, 14:51)
as esu juos issytyrusi pas ramanauskaite svino yra bet vaistai nepadeda tai kas cia per vaistai a? visu skirtingos priezastys vieni vaistai cuprenilis pagerejimo nera tauu gerai kalbeti su plaukais ant galvos o mano kaip plikes sviecia ir i darba dar eit reikia kazkaip gyvent tai asaros byra su skarom vaiksciot
Tikras lietuviskas bruozas puolimas is karto kaip sakoma "Sypsokimes tai nervina visus lietuvius"
QUOTE(zemyna 1 @ 2010 04 14, 13:51)
Perskaityk atgal kelis puslapius ir sužinosi - kad Ramanauskaitės daryti tyrimai NEBŪTINAI teisingi.
ir nesiusk ant manęs, aš nieko blogo Tau neparašiau.