Sveiki, aš viena iš tų, kurie turi šitą brudą Gydausi pas Ramanauskaitę jau metus ir vistiek yra, iš tiesų, tai nesuprantu ar tai sunki, baisi liga? Šiaip pasiskaitinėjau internete, beje, aš ta, kuri prikaupusi švino, tai supratau, kad nelabai ką jau čia padarysi, nėra kaip jo išvaryti. Manau ieškosiuos kito daktaro, žiūrėsiu, ką jis siūlys, ką pasiūlys, kaip gydys. Ramanauskaitė net atleido nuo fizinio krūvio šiaip didelis trūkumas cinko, tai geriu jį, A+E, Glutaminą, Cuprenilį... esu ir Chlorela gėrusi, jis lengvesnis vaistas (vitaminas?) nei Cuprenilis, Cuprenilį perkant net kažkokios deklaracijos reikia.
Papasakokit, kaip jūsų ligos? Pagerėjo, kas nors ar viskas vietoj?
Sveika, azyte. Ir man labai įdomu kaip tavo mergytei sekasi, ar nors kiek pasistūmėjot į priekį, gal atradot kokį veiksmingą būdą švinui išvalyti iš organizmo?
labas, ir toliau gydomės pas Ramanauskaitę. Lietuvoje nėra kitos gydytojos, bent mes nerandome. Apėjom daug gydytojų, kaip ir minėjote vieni kraipo galvą, kiti viską verčia nervinei sistemai, taip lengviausia. atlikus visus tyrimus rodo, kad ji sveika .
Liūdniausi, kad mūsų med. sistemoj labai daug spragų, net cinko kiekio Endemikoj nebetiria.
Papasakosiu kaip sekasi mūsų mergaitei - neseniai darėm tyrimus ir vėl rado du kartus leistinos normos švino, prieštai jau jo neberasdavo. Ramanauskaitė sako, kad mūsų atvejas sunkus, nes per vėlai kreipėmės ir pradėjom gydymą, beveik metus vaikščiojom nuo vieno pas kito gyd kol ją suradom. kad tai sunkus ir ilgas gydymas jau susitaikėm. kuo daugiau domiuosi tuo daugiau sužinau, kaip viskas yra užtršta. neseniai skaišiau, kad namuose pilna daiktų kurie skleidžia chemines medž. laminatai, dažai, baldai...o mes dar ir prie gatvės gyvenam.
Galiu pasidžiaug, kad plaukai ataugo, tik keli ploteliai pliki liko, šiektiek dar pakrenta ir dar ataugo garbanoti garbanoti, buvo tiesūs( jai buvo iškritė visi plaukai plika galva buvo)
Kantrybe greitai tai nepraeina. Mes pasiskaitėm Cuprenilio instrukcija ir padidinom dozę ( be Ramanauskaitės leidim). ten aiškiai parašyta kiek reikia gerti, nes gal ir tu per mažą dozė geri ir nepadeda, o kai šių vaistų negeriam tai Chlorela geriam. ir daug daug vandens.
Daug prirašiau... sėkmės gydant tą bjaurybę ligą ir niekam nesusidurti su ja.
Liūdniausi, kad mūsų med. sistemoj labai daug spragų, net cinko kiekio Endemikoj nebetiria.
Papasakosiu kaip sekasi mūsų mergaitei - neseniai darėm tyrimus ir vėl rado du kartus leistinos normos švino, prieštai jau jo neberasdavo. Ramanauskaitė sako, kad mūsų atvejas sunkus, nes per vėlai kreipėmės ir pradėjom gydymą, beveik metus vaikščiojom nuo vieno pas kito gyd kol ją suradom. kad tai sunkus ir ilgas gydymas jau susitaikėm. kuo daugiau domiuosi tuo daugiau sužinau, kaip viskas yra užtršta. neseniai skaišiau, kad namuose pilna daiktų kurie skleidžia chemines medž. laminatai, dažai, baldai...o mes dar ir prie gatvės gyvenam.
Galiu pasidžiaug, kad plaukai ataugo, tik keli ploteliai pliki liko, šiektiek dar pakrenta ir dar ataugo garbanoti garbanoti, buvo tiesūs( jai buvo iškritė visi plaukai plika galva buvo)
Gydausi pas Ramanauskaitę jau metus ir vistiek yra, iš tiesų, tai nesuprantu ar tai sunki, baisi liga? Šiaip pasiskaitinėjau internete, beje, aš ta, kuri prikaupusi švino, tai supratau, kad nelabai ką jau čia padarysi, nėra kaip jo išvaryti. Manau ieškosiuos kito daktaro, žiūrėsiu, ką jis siūlys, ką pasiūlys, kaip gydys. Ramanauskaitė net atleido nuo fizinio krūvio šiaip didelis trūkumas cinko, tai geriu jį, A+E, Glutaminą, Cuprenilį... esu ir Chlorela gėrusi, jis lengvesnis vaistas (vitaminas?) nei Cuprenilis, Cuprenilį perkant net kažkokios deklaracijos reikia.
Kantrybe greitai tai nepraeina. Mes pasiskaitėm Cuprenilio instrukcija ir padidinom dozę ( be Ramanauskaitės leidim). ten aiškiai parašyta kiek reikia gerti, nes gal ir tu per mažą dozė geri ir nepadeda, o kai šių vaistų negeriam tai Chlorela geriam. ir daug daug vandens.
Daug prirašiau... sėkmės gydant tą bjaurybę ligą ir niekam nesusidurti su ja.
Kažkaip mažai, kas čia pasisako Bet ar, kas iš moterų sergate, nesusidūrėte su mėnesinių dingimu? Man dingo, t.y. vėluoja nemažai...bet nežinau, kokia priežastis, metalai ar kas kitas
Pasidalinkit patirtim, vienijamės ir kovojam kartu
Labas. Turiu tokią pačią problemą. Prieš 15 metų iškrito plaukai. Išsityrus sunkiuosius metalus rado per daug švino ir nerado cinko, vario ir kai kurių kitų mokroelementų. Geriu tuos pačius vaistus.
Ar Jūs gavę iš Maskvos plauko tyrimų atsakymą? Galvoju ir aš apie šiuos tyrimus.
Galėtumėme pasidalinti, apsikesit savo žiniomis.
Ar Jūs gavę iš Maskvos plauko tyrimų atsakymą? Galvoju ir aš apie šiuos tyrimus.
Galėtumėme pasidalinti, apsikesit savo žiniomis.
QUOTE(azyte @ 2007 01 13, 15:37)
Labas. Gal kas esate susidūre su sunkiųjų metalų apsinuodijimu. Mūsų istorija būtų ilga ir skaudi, pasiguosiu trumpai. Mergaitei 11m po ilgų tyrimų, visokių analizų, (po 2 metų gyvenimo nežinioje) - Diagnozė daug švino. Mergaitei yra iškritę visi plaukai, blakstienos.
Gydo gyd. Ramanauskaitė. (Antakalnio pl.) Jos gydymo metodas gan senokas (vaistų sunku gauti, kiti tik Rusijoje perkami), bet nors gydo.
Jai reikia valyti organizmą ir gerinti kraujo apykaitą galvoje (kad nežūtų plauko svogunėlis). Gal žinote kokių metodų, priemonių.
Gal kas ką žinot ar susidūrėt su tokia baisia liga. Bus naudinga visa informacija.
Aciū iš anksto.
P.S jei kam reikia pasidalinsiu savo žiniomis, na ką iki šio laikotarpio žinau. Žinau kad tokių atvejų yra gal atrasiu tokio pat likimo ištiktų.
Gydo gyd. Ramanauskaitė. (Antakalnio pl.) Jos gydymo metodas gan senokas (vaistų sunku gauti, kiti tik Rusijoje perkami), bet nors gydo.
Jai reikia valyti organizmą ir gerinti kraujo apykaitą galvoje (kad nežūtų plauko svogunėlis). Gal žinote kokių metodų, priemonių.
Gal kas ką žinot ar susidūrėt su tokia baisia liga. Bus naudinga visa informacija.
Aciū iš anksto.
P.S jei kam reikia pasidalinsiu savo žiniomis, na ką iki šio laikotarpio žinau. Žinau kad tokių atvejų yra gal atrasiu tokio pat likimo ištiktų.
Mamos, ar tikrai beviltiška Lt pasidaryti Švino kiekio kraujyje tyrimą.
prisiskaičiau kad šlapimo tyrimas nėra tikslus, o štai kraujo tyrimo nerandu kur padaryti..
dar noriu paklaust kokiom dozėm Cuprenyl 250mg vartojat?
prisiskaičiau kad šlapimo tyrimas nėra tikslus, o štai kraujo tyrimo nerandu kur padaryti..
dar noriu paklaust kokiom dozėm Cuprenyl 250mg vartojat?
Tyrimą dariusi esu etmonų g 3/6 "Higienos instituto cheminių veiksnių tyrimo labaratorijoje". Vieno metalo tyrimas virš 100 litų kainavo. Reikėjo su savimi jau turėti mėginėlį kraujo.
Sveikos,
norejau paklausti ar tyret aplinka kurioj nuolat gyvenat( turiu omeny dirvozemi, gal namuose kazkas ar pan) Is kur pas maza mergaite tiek svino galetu buti/ gal is tiesu del oro uzterstumo jei gyvenate prie gatves. Jei tokie padariniai tai kaip nors tuomet aplinka gal reiketu keisti.Suprantu kad tai gali buti labai sunku bet gal jus visi ir toliau nuodijates tuo svinu. O jus su vyru ar tyretes svino kieki? Gal ir pas jus turetu buti o jei ne tai kokiu budu pas mergaite atsirado?
sekmes jums!
Labai linkiu issigydyti ir sustipreti
Beje, plauku svogunelius atgaivinti galite darydami azoto proceduras ir mezoterapija. Tiksliai nezinau ar vaikams daro. Gal kaip nors nuskausminus ir padarytu (ten leidziami vitamininiai ir kiti stimuliuojantys galvos kraujotaka preparatai)
Sveikos, vaikysteje, na mokiausi 7-8 klaseje, man prasidejo galvos skausmai, tevai vede per gydytojus, dare tyrimus ir pan. Ir ta pati Ramanauskaite, neprisimenu kaip, nes tada buvo neidomu, nustate man apsinuodijima sunkiaisiais metalais, prisimenu, kad sake, jog pas mane vos ne visa Mendelejevo lentele, ir taip pat aptikti gyvsidabrio pedsakai, tyre ir plaukus ir nagus. Tame paciame name, veliau atsirado dar vienas berniukas, kuris taip pat buvo uzsikretes sunkiaisiai metalais, tad buvo padaryta prielaida, kad galejome ju gauti per vandentiekio vandeni, kad tuo isitikinti, yra beveik neimanoma. Dar kiek suzinojome, kad namas stovi ant buvusio siukslyno. Gal is ten viskas ir buvo. Galiu pasidziaugti, kad daugiau jokiu rinmtu sveikatos sutrikimu neturejau, viskas praejo ir pan. Tik palikima gavau, alergija, o gal tai sutapimas, tiesiog iki to jos nebuvo.
Linkiu stiprybes kovojantiems su tais metalais
Linkiu stiprybes kovojantiems su tais metalais
mes vis dar gydomės.. tiksliau viskas beviltiškai lėtai vyksta, tarpai tarp tyrimų dideli, aiškumo nulis..dabar ieškau galimybės ištirti vandenį iš krano..
Labuka, super mamos
As irgi prisijungiu i jusu bureli. Nuplikome, vieno antakio nebera, o kito puse.. Pakliuvome pas Ramanauskaite pagaliau, nes niekas negydo ir ACIU DIEVUI dar bent yra vienas gydytojas gydantis sia problema - apsinuodijima sunkiaisiais metalais. Liga musu pazengusi, arba tikliau - nusuoliavusi kaip reikalas i toli.. Stengsimes gydytis..
Metalus pas mus rado - svino labai dideli kieki ir vario. Taigi, vakar pradejome Cuprenili, Gliutamina ir A+E gerti..
Beje, kiek laiko jus Cuprenili geriat? 10 dienu kaip parasyta info lapelyje ar daugiau?
As irgi prisijungiu i jusu bureli. Nuplikome, vieno antakio nebera, o kito puse.. Pakliuvome pas Ramanauskaite pagaliau, nes niekas negydo ir ACIU DIEVUI dar bent yra vienas gydytojas gydantis sia problema - apsinuodijima sunkiaisiais metalais. Liga musu pazengusi, arba tikliau - nusuoliavusi kaip reikalas i toli.. Stengsimes gydytis..
Metalus pas mus rado - svino labai dideli kieki ir vario. Taigi, vakar pradejome Cuprenili, Gliutamina ir A+E gerti..
Beje, kiek laiko jus Cuprenili geriat? 10 dienu kaip parasyta info lapelyje ar daugiau?