Įkraunama...
Įkraunama...

Apsinuodijimas sunkiais metalais

QUOTE(azyte @ 2010 04 02, 10:36)
Labutis, genetikos centre tyrėm, deje su genais viskas tvarkoi, pasakė kad tai ne genetinė liga.
Pagerėja visad vasarą, atauka, kad ir nevisur bent jau beveik, bet rudeni iškrenta vel.

nebesuprantu tada as jau nieko jei ne genai kalti tai kur musu plaukai tada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(azyte @ 2010 04 02, 09:36)
Labutis, genetikos centre tyrėm, deje su genais viskas tvarkoi, pasakė kad tai ne genetinė liga.
Pagerėja visad vasarą, atauka, kad ir nevisur bent jau beveik, bet rudeni iškrenta vel.

Azyte. O jūs darėt tyrimus iš kraujo? jei tikrai tai švinas. gal reikia keist gyvenamąją vietą... (vasarą gal daugiau vaikas būna lauke, išvažiuojat kur nors) .. aš tokių minčių turėjau, bet man "alia" irgi atliko tyrimus ramanauskaitė.. dabar nesu tikra ar atliko, bet tyrė plaukus ir šlapimą.. sakė nėra.. tai ir patikėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 02 balandžio 2010 - 08:40
Darėm iš plauko tyrimą jis parodė kad yra švino ir dar kaikurių sunkių metal. cinko rodė, kad mažai. Pas Ramanauskaitę ale tyrėm šlapimą paskutiniu metu jau neberodė, ji teigia kad nebeišeina švinas iš organizmo. Švinas turi polinkį kauptis organizme.
Iš kraujo tyrėm cinko kiekį jo pastoviai per mažai buvo. Jis ir atsakingas už plauką. Kad ir nemažais kiekiais vartojom cinko, bet sunkiai pasiekdavom normą.
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2010 04 02, 08:03)
Labuka,
musu atveju irgi buvo taip - isslenka plaukuciai ir lieka toje vietoje kur slinko tokie mazuciai mazuciai juodesni nei visi kiti prie beveik pacios odos.. Ispradziu galvojau, kad tose vietose jie atauga, bet pasirodo, kad ten sveikieji kazkaip nuluzta ir pries isplinkant tai vietai visiskai jie dar truputi paauga, o tada - plike.. Mums irgi ataugdavo, bet kai nuejome pas Ramanauskaite - kazkaip velniskai greit gydymo metu pradejo tu plikiu daugeti.. As klausiau kaip ir kodel - ji sake, kad gydymo pradzioje taip turi buti - as apsiraminau.. Bet - tesiant gydyma slinkimas nemazejo, o ataugantis pukutis baltas isslinkdavo praktiskai iskarto kai baigdavome gerti Cuprenili. Taip, kad perejome prie Unithiolio, kuri gydytoja mums israse.. Tikraja zodzio prasme kankinomes - nes vaistas labai skausmingas.. Bet deja, siai dienai esame be antakiu, blakstienu, galvos plauku, koju plauku, ranku plauku.. Na zodziu.. liudna ka ir besakyti.. Todel ir sakau, kad nebetikiu tuo gydymu, nes paprasciausiai jis neveiksmingas.. O dar ka galiu pastebeti, kol nebuvom pradeje gydyti - plaukai ataugdavo po kazkiek laiko.. O dabar kai gydem ir nuplikom - nebeatauga jau metai laiko. Pas Ramanauskaite nebesilankom, nes as praradau pasitikejima ja kaip gydytoja.

Pas mus tas pats, plaukuciai slenka zaibisku greiciu, vakar vel kuokstas gulejo ant kilimo, apziurint ta isslinkimo zidini irgi matosi maziukai plaukuciai tarsi ataugtu, sitas mane ir guode iki dabar. Musu seimos gydytoja sake kad negali buti apsinuodijimas sunkiais metalai, kodel ji taip nusprende nezinau, gal kad tyrimai geri. Negaliu nulaikyti asaru ziurint i savo vaika. Merginos, kokia ta liga? ar ja pagydyt yra sansu, as perskaiciau visa tema ir kaip suprantu ji nera is tu lengvai pasiduodanciu. O siandien skabinsiu gydytojai, kad duotu siuntima i Vilniu, tirtis del sunkiuju metalu.
Papildyta:
Gal jus kartais zinot kur randasi ta toksikologine laboratorija (adresas ir tel.) Villniuje, buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos,
mes buvome pas toksikologa.
Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuras
Šiltnamių 29, LT-2043 Vilnius, telefonas. 8~ 5 236 20 52.
toksikologas R. Badaras.
jis sake, kad pas mus svino per mazai.
Ramanauskaite aiskina. kad per daug. skambinau i sveikatos apsaugos ministerija norejau suzinoti norma svino organizme. tai netgi ten neatsake i mano klausima. g.gif
internete taip pat neradau atsakymo i mano klausima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriausiamamapasaulyje: 02 balandžio 2010 - 13:09
Sveikos merginos.Ir as prisijungsiu prie jusu problemos,kuria turiu pati.Gyd.Ramanauskaite irgi suabejojau... Nieko ji man konkreciai nepasake.Tik maciau ant tyrimo lapelio cinkas 336 ir pabraukta. Paprasiau kad ji man duotu kopija,tai atsisake gan kvailu pagrindu.Israse cuprenili.Bijau gerti,nes jie stiprus vaistai.bet nuplikti nenoriu.Tai turbut teks.
As dar visus tyrimus del sunkiuju metalu dariausi kauno klinikose ,pas R.Nageniene.Gal kam teko pas ja lankytis?laukiu dabar atsakymo.Manau bus tiksliau man atsakyta.
Atsakyti
QUOTE(nika29 @ 2010 04 03, 18:16)
Sveikos merginos.Ir as prisijungsiu prie jusu problemos,kuria turiu pati.Gyd.Ramanauskaite irgi suabejojau... Nieko ji  man konkreciai nepasake.Tik maciau ant tyrimo lapelio cinkas 336 ir pabraukta. Paprasiau kad ji man duotu kopija,tai atsisake gan kvailu pagrindu.Israse cuprenili.Bijau gerti,nes jie stiprus vaistai.bet nuplikti nenoriu.Tai turbut teks.
As dar visus tyrimus del sunkiuju metalu dariausi kauno klinikose ,pas R.Nageniene.Gal kam teko pas ja lankytis?laukiu dabar atsakymo.Manau bus tiksliau man atsakyta.

Labukas, kaip zinia bijome mes visi bet bijojimas nepadeda plinkame o nemazai yra jau ir nuplike ir neatsiaugina plaukuciu cia tai skaudi beda is kurios as ir kiti neoissikapstome nes nieks neranda ligos as vilniui tyriausi santariskese pas lapinskaite berods isgirtaja pries pora metu bet kaip pusplike taip pusplike nes tyrimai geri tik pas ramanauskaite svino rasta ir cinko mazai bet kokiom dozem gertum ta cinka ir ta kuprenili tai tik laiko gaisimas nes pagerejimu nematyti nei nuo unitioliu per kurios gali numirt atsikelus ryte su sutinusiom lupom liezuvio ir su fanarais paakyse kaip sudauzyta va cia tai vaistas ir ka daryti mums visoms atsakymo nelabai yra kur rasti gydytoja kuri atgaivintu tuos musu svogunelius plauko
Atsakyti
Iš tikrųjų tai liga baisi, ir kaip skaičiau tai daugiausia jaunų žmonių liga.Kuo liga vėliau užklumpa tuo prognžės optimiškesnės. Bet jei per metus plaukas neatauga, tai išdžiūsta plauko svogūnėlis ir tikimybė, kad plaukas jau nebeataugs verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2010 04 03, 17:24)
Labukas, kaip zinia bijome mes visi bet bijojimas nepadeda plinkame o nemazai yra jau ir nuplike ir neatsiaugina plaukuciu cia tai skaudi beda is kurios as ir kiti neoissikapstome nes nieks neranda ligos

Liga kaip ir žinoma, kad tai alopecia, t.y. autoimuninė liga, tik nieks nežino nuo ko ji atsiranda ir kaip ją gydyti. Kaip vienas gydytojas sakė: |"šios ligos priežastys nėra aiškios. Galima spėti, kad tai net evoliucinis dalykas. Gal po 1000 metų visi žmonės taip atrodys“
Atsakyti
Sveikos merginos.
gal visos kartu pagalvojame kur mums kreiptis... gal koki laiskeli Sveikatos apsaugos ministrui parasome? gal kur susitinkame ir nesprendziame ka galime padaryti?
Sveikatos visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2010 04 06, 12:31)
Sveikos merginos.
gal visos kartu pagalvojame kur mums kreiptis... gal koki laiskeli Sveikatos apsaugos ministrui parasome? gal kur susitinkame ir nesprendziame ka galime padaryti?
Sveikatos visoms!!!

Sveikos merginos as tai alytuje gyvenu bet prie laisko rasymo prisidesiu , kodel musu atvejais nieks neuzsiima nes cia gi baisi liga yra
Atsakyti
Na ir as kuo galesiu tuo prisidesiu.(kauniete as)Gal isgirstu kas nors mus.Nors kartais pagalvoju,jei va kokiai izymybei taip atsitiktu(tikrai to nelinkiu) , manau butu pradeta apie tai garsiai kalbeti,labiau gilintis, per tv ir panasiai.O dabar kai paprastiem zmonem kaip mums tai nelabai kas stengiasi ieskoti tu priezasciu ir gydymo metodu.Gal i kokios televizijos laida parasyti laiska bendru musu vardu,toms laidoms kur apie sveikata.
Atsakyti