QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2010 03 26, 17:44)
tabletes Kuprinilis vadinasi.
o del issigydziusiu mergaiciu, tai as perskaiciai sena straipsni apie ramanauskaite. ji interviu daze kazkokiam laikrasti. tai ji ten sako, kad buvo tik du atvejai, kad vaikams neataugo plaukai. tai vienas- tevai nesirupino vaiku, o kitas - tai seima isvaziavo i kita miesta gyvent ir pas ja daugiau nesidyde. tai o kur musu atvejai aprasyti... situ visu merginu, mergaiciu kuriuos cia bendrauja. perskaiciau as visa sia tema jau kelis kartus ir pastebejau, kad issigydziusiu yra tik keliuos merginos.
isduosiu paslapti.. man pasake telefonu tam apsinuodijimu biure, kad ramanauskaite net neturi licenzijos dirbti si darba ir, kad jai buvo iskeltos bilos jau ne viena karta... tai kaip tai suprasti? ir dar, kad svino nera tiek daug Lt, kad butu tiek daug apsinuodziusiu vaiku... sake rasyti skunda, bet aisku atsisakiau.
tai kaip visa sita suprast? ir ka dabar daryti visosiems ligoniams? nzn.
Man kartais kildavo mintys apie tai, bet... Kai nezinai kur daugiau kreiptis tai ir vazineji....Tik man vat neduoda ramybes tai, kad kai svino pas mus 1.6 tai plike didesne, o db kai 1.9 plauku dauggggggg. Kelia itarima
Ji sena, sitas aisku, jai pasimirsta ka ir kam sake....bet.....
Papildyta:
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2010 03 26, 16:55)
o jums nepasirode itartina, kad Ramanauskaite rado svino o kitas daktaras ne?
dar neesu tikra, bet ja turejau gandu apie Ramanauskaite. einame kita savaite pas toksikologa konsultacijai, tai va ziuresime ka pasakis.... nes as pradejau skambinet visais varpais... ir prisiklausiau nekokiu atsiliepimu apie ja... jei kam nors idomu, skambtelkit i "Apsinuodijimu kontroles ir informacijos biura" Vilniuje (internete raskit tel) jums ten pasakys visa tiesa apie Ramanauskaite.
Sveikatos visoms!
O gal galit parasyt kai apsilankysit
...noretumem suzinoti tada kur ir pas ka buvot. Labai jau nesinori nuleist ranku, pas mus tikrai ataugo plikose vietose plaukai, bet.... slenka db, geriam cinka, nes jo trukumas. Ai nebezinau, db kai cia paskaiciau apie ja ...tai gal mum jo ir netruksta