Įkraunama...
Įkraunama...

Apsinuodijimas sunkiais metalais

QUOTE(astaxa @ 2009 10 27, 12:38)
pakeičiau dalį indų, išmečiau pora itartinų daiktų, galvojau keisti butą.. pasidariau Savo plaukų ir šlapimo tyrimus- bet pas mane švino nė kvapo, jei būtų ryškus spinduliavimas gyvenamajam plote, nors kiek būtų pasireiškę ir pas mane tyrimuose.
Aplinką ištirt- daug kainuoja, nes kombinuotų tyrimų nedaro, nebent atskirai tirt vandenį ir įtartinus daiktus..

Beviltiška. Tiek Tapetai, tiek dažai, tiek baldai ar kiliminė danga gali būt su švinu..

Mes daug ka ismetem:zaislus, indus, is miegamojo televizoriu, kompa uzrakinom kad vaikam neprieinamas butu. Tyrem vandeni, savo nebenaudojam, netinkamas. Vaziuosiu ir pati slapima priduot, tada matysiu. Kad ir pasalinsim saltini, metalu taip greit nepavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2009 10 27, 12:55)
Labas Leri,
mums taip pat israse tuos Unithiol vaistukus.
parasykit prasau savo el. pasta. Noriu pabendrauti del vaistuku.
Aciu!

Labuka! Parasiau i AZ savo el.pasta.

Ilgai nerasiau forume blush2.gif , bet pakolkas ypatingais gydymo rezultatais negaliu pasigirti.. unsure.gif Pas maniski iskrito ir antros akies antakiai ir jau puse akies virsutiniu blakstienu nera.. Is plaukuciu - kas buvo like, tai susiformuoja toks is pradziu zydinelis, o poto iskrenta plaukuciai ir nebeatauga.. E verysad.gif sam labai apleisti ir ilgai negydyti, todel mums nelengva.., bet tikimes.. Liudna.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeleza @ 2009 10 27, 14:09)
Mes daug ka ismetem:zaislus, indus, is miegamojo televizoriu, kompa uzrakinom kad vaikam neprieinamas butu. Tyrem vandeni, savo nebenaudojam, netinkamas. Vaziuosiu ir pati slapima priduot, tada matysiu. Kad ir pasalinsim saltini, metalu taip greit nepavyks verysad.gif

QUOTE(Leri @ 2009 10 27, 14:21)
Labuka! Parasiau i AZ savo el.pasta.

Ilgai nerasiau forume blush2.gif , bet pakolkas ypatingais gydymo rezultatais negaliu pasigirti..  unsure.gif Pas maniski iskrito ir antros akies antakiai ir jau puse akies virsutiniu blakstienu nera.. Is plaukuciu - kas buvo like, tai susiformuoja toks is pradziu zydinelis, o poto iskrenta plaukuciai ir nebeatauga.. E verysad.gif sam labai apleisti ir ilgai negydyti, todel mums nelengva.., bet tikimes.. Liudna.. verysad.gif

Laikykitės.

kaip nors išsikapstysim. Svarbiausia žinom nuo ko gydytis..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2009 10 27, 16:21)
Laikykitės.

kaip nors išsikapstysim. Svarbiausia žinom nuo ko gydytis..

cia idomus poziuris pas mus lietuvoje tiek daug protingu ypac seime ir niekaip neisranda vaistu nei nuo vezio nei nuo plikimo nuo nieko, kaip nera sveikatos tai nieks nemiela
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 10 27, 15:24)
cia idomus poziuris pas mus lietuvoje tiek daug protingu ypac seime ir niekaip neisranda vaistu nei nuo vezio nei nuo plikimo nuo nieko, kaip nera sveikatos tai nieks nemiela

Žemyna1 visam pasaulyje neišrasti vaistai nei nuo vėžio, nei nuo plikimo.. ne seime esmė..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2009 10 27, 18:36)
Žemyna1 visam pasaulyje neišrasti vaistai nei nuo vėžio, nei nuo plikimo.. ne seime esmė..

nu kitose salyse nera tokios betvarkes kaip cia pas mus
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 10 27, 20:16)
nu kitose salyse nera tokios betvarkes kaip cia pas mus

kurioje šalyje išgydomas vėžys.. pasakyk.. būsiu beproto dėkinga..

Vsio..
Tema rišta.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2009 10 27, 22:32)
kurioje šalyje išgydomas vėžys.. pasakyk.. būsiu beproto dėkinga..

Vsio..
Tema rišta.

ypac lietuvoj viskas pagydoma net vaistu reikia ieskot kitose salyse nes cia draudzia ivesti tai licenzijos neduoda tai vel ypac gydytoju daug atveju yra kurie randa del ko plinkama vienintele kuri neatsuko nugaros tai Ramanauskaite kiti nieko neranda, jo kiek zmoniu tiek nuomoniu
Atsakyti
Sveikos merginos!
Rašau visoms.
Gavome vaistukus "Unithiolis" iš Kaliningrado. Vakar buvau pas Ramanauskaite dėl tu vaistu. Ilgai kalbėjau su ja apie vaistus ir apie liga. Aš papasakojau jai apie tai kaip mes ja suradome (suradau pati per si klubą). Klausiau pas Ramanauskaite kodėl visai nėra apie ja reklamos, kodėl kiekvienam vaiku pediatrui nepranešta apie ja (kad ji gydo būtent tokia liga kaip mūsų), kodėl Tarandės klinikos internetiniame puslapyje nėra informacijos apie ja, kodėl paskambinus man i Antakalnio vaiku poliklinika (ji anksčiau ten dirbo) man atsake "Ji senai pas mus nebedirba!" i daug kitu klausimu. Ji minėjo, kad yra per sena tam, kad reklamuotis ir pan., kad Tarandės klinika neturi liesu juos reklamai ir t.t. Manau turėtu buti daugiau reklamos apie ja tokiems kaip mes ir mūsų vaikai, kad nebūtu vielų kreiptis pas ja.
Aš galvoju apie laišką Sveikatos ministrui (ji užsiminė apie tai). Aš jai žadėjau parašyti ministrui laišką -padėka (laiškas - apie vaistus, paklausti kodėl LT nėra tu vaistu) ir (padėka - žinoma jai). Tiesa ji pati sake, kad ne viena karta rase Sveikatos ministrui prašymą gražinti i LT tuos vaistus. Pasakojo man apie tai kaip pernai ji nukrito ir ar tai sulaužė ar tau išnarino kaulus ir ėjo su temperatūra ir skausmais dirbti, nes turėjo kliente atvažioti iš Klaipėdos. Pasakė, kad tai viskas "dėl jūsų", "dėl jūsų vaiku".
Taigi merginos kas nori prisijungti prie manęs?
Lauksiu! Sveikatos!
Atsakyti
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2009 11 10, 23:57)
Sveikos merginos!
Rašau visoms.
Gavome vaistukus "Unithiolis" iš Kaliningrado. Vakar buvau pas Ramanauskaite dėl tu vaistu. Ilgai kalbėjau su ja apie vaistus ir apie liga. Aš papasakojau jai apie tai kaip mes ja suradome (suradau pati per si klubą). Klausiau pas Ramanauskaite kodėl visai nėra apie ja reklamos, kodėl kiekvienam vaiku pediatrui nepranešta apie ja (kad ji gydo būtent tokia liga kaip mūsų), kodėl Tarandės klinikos internetiniame puslapyje nėra informacijos apie ja, kodėl paskambinus man i Antakalnio vaiku poliklinika (ji anksčiau ten dirbo) man atsake "Ji senai pas mus nebedirba!" i daug kitu klausimu. Ji minėjo, kad yra per sena tam, kad reklamuotis ir pan., kad Tarandės klinika neturi liesu juos reklamai ir t.t. Manau turėtu buti daugiau reklamos apie ja tokiems kaip mes ir mūsų vaikai, kad nebūtu vielų kreiptis pas ja.
Aš galvoju apie laišką Sveikatos ministrui (ji užsiminė apie tai). Aš jai žadėjau parašyti ministrui laišką -padėka (laiškas - apie vaistus, paklausti kodėl LT nėra tu vaistu) ir (padėka - žinoma jai). Tiesa ji pati sake, kad ne viena karta rase Sveikatos ministrui prašymą gražinti i LT tuos vaistus. Pasakojo man apie tai kaip pernai ji nukrito ir ar tai sulaužė ar tau išnarino kaulus ir ėjo su temperatūra ir skausmais dirbti, nes turėjo kliente atvažioti iš Klaipėdos.  Pasakė, kad tai viskas "dėl jūsų", "dėl jūsų vaiku".
Lauksiu! Sveikatos!

prisijungiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2009 11 11, 02:23)
prisijungiu  drinks_cheers.gif

As taip pat prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2009 11 11, 00:57)
Sveikos merginos!
Rašau visoms.
Aš galvoju apie laišką Sveikatos ministrui (ji užsiminė apie tai). Aš jai žadėjau parašyti ministrui laišką -padėka (laiškas - apie vaistus, paklausti kodėl LT nėra tu vaistu) ir (padėka - žinoma jai). Tiesa ji pati sake, kad ne viena karta rase Sveikatos ministrui prašymą gražinti i LT tuos vaistus. Pasakojo man apie tai kaip pernai ji nukrito ir ar tai sulaužė ar tau išnarino kaulus ir ėjo su temperatūra ir skausmais dirbti, nes turėjo kliente atvažioti iš Klaipėdos.  Pasakė, kad tai viskas "dėl jūsų", "dėl jūsų vaiku".
Lauksiu! Sveikatos!

Ir as prisijungiu thumbup.gif
Atsakyti