Įkraunama...
Įkraunama...

Apsinuodijimas sunkiais metalais

QUOTE(astaxa @ 2009 08 06, 09:44)
mums 3 metukai..

Nageliai nežydi, tik jie trapūs, tai mažoji juos palupinėja, keista kad nagelis lupasi, o po juo lieka kažkoks nago sluoksnis, kad jai neskauda, dabar kartais lakuojam, tai pana augina manikiūrą, labai padėjo "lakavimas" išgydyti poreikį draskyt.

Mamos, dar klausimas- kokias priemones naudojate plaukų stiprinimui. Konkrečiai, jei galit pasiūlyti liaudiškų receptukų- parašykite.
Atostogų metu skaičiau daug žurnalų-viename iš jų buvo straipsnis apie organizmo valymą- ten buvo akcentuota kad ASIŪKLIO arbata labai padeda varyti šviną iš organizmo, eisiu kaime ieškoti ASIūKLIŲ, bandysim.

Laba diena,
stiprinanti kauke plaukams:
1 valg. saukstas medaus
1 valg. saukstas ricinos alejaus
1 valg. saukstas varnalesu alejaus (galima nusipirkti Hales turguje Rusiskoj vaistinei)
1 valg. saukstas kosmetinio zibalo (vaistineje)
kauke daryti viena karta i savaite (10 kaukiu).
Sveikatos Jums visoms!!!
1 kiausinio trinys
Atsakyti
[quote=azyte,2007 01 13, 15:37]
Labas. Gal kas esate susidūre su sunkiųjų metalų apsinuodijimu. Mūsų istorija būtų ilga ir skaudi, pasiguosiu trumpai. Mergaitei 11m po ilgų tyrimų, visokių analizų, (po 2 metų gyvenimo nežinioje) - Diagnozė daug švino. Mergaitei yra iškritę visi plaukai, blakstienos.
Gydo gyd. Ramanauskaitė. (Antakalnio pl.) Jos gydymo metodas gan senokas (vaistų sunku gauti, kiti tik Rusijoje perkami), bet nors gydo.

Laba diena, parasykite savo el. pasta. Turiu tokia pat problema...
aciu.
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 03, 13:41)
Labukas Azyte, oi kaip as dekinga tau uz patarimus mano daugiau jau nei trys metai pusplike galva.Kaip tu sakai daug asaru pralieta daug sielvarto isgyventa.Nu masazuoju galva bet su sepeciu tokiu o kaip pirstais tai man kazkaip neikaista ta galva nezinau kaip Ramanauskaite parode kaip tai sako ar jau isilo sakau dar n etai sako kad kraujas plastai plusta.Dar vis trinu galva zibalu su juodaisiais ridikais einu i pirti zinoma dilgeles ajerais plaunu dabar laukiu cuprenilio vaistuku ir unitiolio geriu gliutamina cinko rado tik 150 o turi buti 500.dariausi ta galvos ensafaliograma aisku svino rado o ramanauskaite atradau nesenai .Taip labai noriu kad konkreciai parasytum man labai svarbu ir zinoma sunku.o kur ta zolininke galima rasti??O juoduosius serb,pati auginu.as labai dekinga tauu kad tu pasidalini patirtimi sia ir receptais ,aciu tau mirksiukas.gif

laba diena, turiu dukrele su tokia pat problema. Noriu paklausti kokiu sepeciu jus masazuojat galvele. Ar yra kazkoks specialus ar paprastas? Ir kaip jus tai darote?
aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2009 08 27, 15:11)
laba diena, turiu dukrele su tokia pat problema. Noriu paklausti kokiu sepeciu jus masazuojat galvele. Ar yra kazkoks specialus ar paprastas? Ir kaip jus tai darote?
aciu uz atsakyma.

Labukas, as tai turiu net du sepecius vienas tai su baterijomis vibruoja toks o kitas tai toks nemoku net apibudinti ji mugeje pitrkau vakare nufotkinsiu ir idesiu nuotrauka tai tas kazkoki poveiki turi bent galvos oda kazkaip isyla ju buna pas tuos rusus, taip pat ir pirstais masazuoju bet kazkaip[ ilgai reikia trinti o silumos kad labai jau tai nesijaucia, cia tokia beda kad baisu, kiek visko isgyventa
Papildyta:
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 08 27, 15:16)
Labukas, as tai turiu net du sepecius vienas tai su baterijomis vibruoja toks o kitas tai toks nemoku net apibudinti ji mugeje pitrkau vakare nufotkinsiu ir idesiu nuotrauka tai tas kazkoki poveiki turi bent galvos oda kazkaip isyla ju buna pas tuos rusus, taip pat ir pirstais masazuoju bet kazkaip[ ilgai reikia trinti o silumos kad labai jau tai nesijaucia, cia tokia beda kad baisu, kiek visko isgyventa

kiek dukrelei metu? Pas Ramanauskaite lankotes?
Atsakyti
labukas,

gal kas galetu padeti gauti unithiol?

aciu
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 08 27, 14:17)
Papildyta:

pakonsultuokit kur pirkot.. mes tik rankom darom masažiukus..
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 08 27, 14:17)
Papildyta:

labas merginos.
Mano dukrelei 13 m. Tikra pana. Pas Ramanauskaite buvome. nuneseme pries tai darytus kraujo tyrimus sunkems metalams. keista pries tai apejome daug daktaru lankemes Santariskese pas profesore pavarde neprisimenu. Visi daktarai sake viskas gerai. tipo visi tyrimai geri dareme kraujo paprastus tyrimus,hormonu tyrimus, skidliaukes ir daug kitu... Atejome pas Ramanauskaite su tais tyrimais ji ir sako, kad pas mus daug svino. atnesem jau slapima sunkems metalams tyrti. paskambino ji pati po savaites ir sako,kad vel rodo daug svino. israse tabletes Cuprinili ir kazkokius gliutaminus kurios reikia pirkti Sportininku mitybos centre Zirmunu g. Skambinau ten sake juos sportininkai geria imuninei sistemai stiprinti. Dar nepirkau ju visai pasimeciau... Gal jus zinote ka nors apie siuos vitaminus? gal kas geria? aciu .... Sveikatos!!!

Laukiu sepecio nuotraukos. ACIU...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriausiamamapasaulyje: 04 rugsėjo 2009 - 16:16
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2009 09 04, 18:13)
labas merginos.
Mano dukrelei 13 m. Tikra pana. Pas  Ramanauskaite buvome. nuneseme pries tai darytus kraujo tyrimus sunkems metalams. keista pries tai apejome daug daktaru lankemes Santariskese pas profesore pavarde neprisimenu. Visi daktarai sake viskas gerai. tipo  visi tyrimai geri dareme kraujo paprastus  tyrimus,hormonu tyrimus, skidliaukes ir daug kitu... Atejome pas Ramanauskaite su tais tyrimais ji ir sako, kad pas mus daug svino. atnesem jau slapima sunkems metalams tyrti. paskambino ji pati po savaites ir sako,kad vel rodo daug svino. israse tabletes Cuprinili ir kazkokius gliutaminus kurios  reikia pirkti Sportininku mitybos centre Zirmunu g. Skambinau ten sake juos sportininkai geria imuninei sistemai stiprinti. Dar nepirkau ju visai pasimeciau... Gal jus zinote ka nors apie siuos vitaminus? gal kas geria? aciu .... Sveikatos!!!

Tuos vitaminus geriau as kapsule vos galima nuryti, nu nezinau koks ju poveikis ju man israse trims menesiams tai dabar baigiau gerti duoki savo el pasta nes i cia foto neleidzia ikelti
Atsakyti
QUOTE(geriausiamamapasaulyje @ 2009 09 04, 17:13)
gliutaminus kurios  reikia pirkti Sportininku mitybos centre Zirmunu g. Skambinau ten sake juos sportininkai geria imuninei sistemai stiprinti. Dar nepirkau ju visai pasimeciau... Gal jus zinote ka nors apie siuos vitaminus? gal kas geria? aciu .... Sveikatos!!!

Sveika, mes geriam šituos.
atidarau kapsulę, ir pusę jos tūrio supilu į gėrimą, jie blogo skonio nesukelia.
Naudojam ne kas dien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 06 rugsėjo 2009 - 09:24
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 09 05, 22:01)
Tuos vitaminus geriau as kapsule vos galima nuryti, nu nezinau koks ju poveikis ju man israse trims menesiams tai dabar baigiau gerti duoki savo el pasta nes i cia foto neleidzia ikelti

mano pastas: zannav74@gmail.com
Atsakyti
Sveik, esu Kristina is Siauliu, mano sunui Adomui 2m 7 men., mes per viena menesi netekome beveik visu plauku, jie eme slinkti taip greitai, kad net nespejame pastebeti. Buvom Santariskese, darem daug tyrimu, kurie yra geri, nieko jam neranda, bet dabar patare kreiptis pas gyd. Ramanauskaite, gal kas galite pasakyti koki jos kontaktini numeri ir kur ji priima konsultacijai ( kokiu adresu)? buciau labai dekinga. Mes jau baigiam prarasti vilti, kad mums ka nors atras. siauliuose nedaro tyrimo del apsinuodijimo sunkiaisiais metalais, todel noreciau ji pasidaryti, bet irgi nezinau kur, nes, kiek man aiskino, Santariskese jo irgi nedaro. Aciu visoms uz informacija.
Atsakyti
Gyd. Ramanauskaitės mobilus tel.:865643914, dirba ji Tarandės klinikoje. Būtinai kreipkitės. Stiprybės.
Atsakyti