Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir papuošalai

QUOTE(Rubyna @ 2008 10 05, 16:06)
Jei viskas su saiku,tai man grazu

drinks_cheers.gif tikra tiesa!
Atsakyti
maniskis megsta apyrankes.nesioja po viena ant kiekvienos rankos
Atsakyti
Sveikutes,
Man labai grazu, kai vyras nesioja vestuvini savo zieda. Taciau gaila mano vyras jo nenesioja. Grazu ir vyriska - laikrodis. Manau visi aksesuarai, kurie dera vyrui yra susije su apranga, uzsiemimu. PVZ. mano vyras nesioja grandinele, bet nevisada ir nevisur. Kitiems ir apyrankes graziai atrodo.
Papildyta:
dar norejau pasakyti, kad labai slykstu kai vyras segi auskarus.
Atsakyti
Niu siaip pritariu kad viskas grazu kas su saiku smile.gif
Kas dela auskaru vyrams tai nzn kiekvienam pagal skoni tai yra ar tinka zmogui ar ne ...(as neesu taip nusiteiskusi kad jai su auskaru zmogus tai jau feee) smile.gif
Niu o MB nesioja tik auskine grandinele,kuria jam dovanojau 3-ciuju metiniu proga smile.gif tokia visai simpatiska (pati rinkau thumbup.gif blush2.gif ax.gif )matyt jei nesioja visada patinka ir jam smile.gif
Dbr galvoju apie apyranke gal jam dovanosiu dovanu (bet nzn nes bijau kad netrugdytu jam darbe ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juzu @ 2009 03 16, 11:12)
Papildyta:

Koks kategoriškumas. Iki 26 metų pats segėjau auskarą ir nei viena mergina ar moteris nesakė nieko panašaus.
Atsakyti
Manau, kad viskas priklauso nuo zmogaus asmenybes, stiliaus smile.gif kiekvienam skirtingi dalykai tinka ir patinka thumbup.gif
maniskis - zieda, laikrodi ir grandinele ant rankos smile.gif manau pakanka.
Bet pries kokius metus ar anskciau buvo susispanges, kad nori auskaro! ir ne bet kur - o i liezuvi! doh.gif griuk negyvas! doh.gif nei koks gotas, nei pankas ar dar koks. Labai ilgai aiskinau jam, kad tikrai netiks prie tavo stiliaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
MB nesioja tik sidabrine apyranke ant rankos
Atsakyti

Na jei auskaras vienoje ausyje ir jei toks pakankamai vyriškai atrodantis - bent mano akiai tai nekliūna, bet kai abiejose ir dar su kokiais atseit deimančiukais, tai jau geriau nejuokinti "svieto". biggrin.gif
Papildyta:
Grazu ir vyriska -  laikrodis.

Čia jau daugiau būtinybė nei papuošalas (na bent jau iki mobiliųjų telefonų eros taip buvo). smile.gif
Atsakyti
mano vyras nemegsta jokiu papuosalu, net vestuvini zieda uzsideda tik kai kur nors eina lotuliukas.gif
Atsakyti
man grazu kai ziedas ant pirsto.apyranke ant kaklo tongue.gif
Atsakyti
Gražu, kai tų papuošalų nedaug. Tiesa nemėgstu aš visokių pigenų(pvz ant kokio diržo didelėm raidėm būna parašyta D&G(nors jis aišku visai ne D&G) ir dar kokių pigių "deimančiukų" prisagstyta schmoll.gif
Gražu vestuvinis žiedas, apyrankė ant rankos, grandinėlė ant kaklo ir laikrodis...
Auskarai ne visiems tinka, bet man nei gražu, nei šlykštu.
Atsakyti
Man visai grazu vyras su pakabuciu (mediniu ar kokiu akmenuku) ar apyranke (pvz odine). Bet negaliu pakesti grandineliu! O MB nesioja tik vestuvini zieda ir laikrodi.
Atsakyti