Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir papuošalai

O man grazu, kai vyrai nesioja ziedus, tik ju turi buti tik vienas ir toks paprastas be imantrybiu, arba koks nors minimalistinis pakabukas ant kaklo ax.gif Manau, kad aksesuarai kuria ne tik moters, bet ir vyro ivaizdi rolleyes.gif
Atsakyti
Kas liecia vyriskus papuosalus pirmenybe teikiu kokybei o ne kiekybei.
Geriau maziau bet kokiu rimtesniu dirbiniu tureti: gera laikrodi, koki idomiu ornamentu zieda, jei grandinele tai ir ne kaip naujojo ruso kad kakla svertu, tiesiog pasirenkant kazkoki idomesni pinima, kad tai duotu kazkoki stiliu o ne padarytu bardaka.
Auskarai salyginis dalykas, jauniems vaikinukams gal ir nieko visai, taciau brandesniame amziuje tai atrodo juokingai, isskyrus tuos vyrus kurie yra menininkai, daininkai ar siaip kokie ryskus personos, bet paprastam vyrui man nedara visai.
Atsakyti
vyrui uztenka vestuvinio ziedo, na gal dar grandineles kokios tai, o kas per daug tai jau bobiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2008 08 18, 21:58)
vyrui uztenka vestuvinio ziedo, na gal dar grandineles kokios tai, o kas per daug tai jau bobiska  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
maniskis nesioja tik zieda, deja ne vestuvini dar biggrin.gif man grazu kai koks ziedas ar grandinele, daugiau nereikia blush2.gif
Atsakyti
Aš pati vyrui dovanoju papuošalus-nematau nieko blogo tame, kad vyras jų turi ne vieną, juk ne visus ir apsikarsto ant savęs. Tiesiog ir vyrams reikalingas pasirinkimas: darbinis - išeiginis laikrodžiai, keletas žiedų-kasdienai užtenka ir vestuvinio, o kartais užsimano ir dar kurį užsidėti. Turi keletą grandinėlių ant kaklo, nešioja arba nenešioja pagal nuotaiką smile.gif . Prie grandinėlių yra pritaikytos ir apyrankės. Man svarbiau kad viskas derėtų tarpusavyje, o nebūtų kratinys beleko. ax.gif
Va ko nemėgstu pas vyrus, tai auskarų ax.gif -betgi čia aš nemėgstu, o jei jiems patinka-tai pirmyn mirksiukas.gif
Svarbiausia bendras vaizdas koks bigsmile.gif bet kas man atrodo per daug, gal kitam netgi labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 21 rugsėjo 2008 - 14:08
man atrodo, kad geriausias vyro papuošaas yra geras laikrodis, na jei vedęs, tai dar vestvinis žiedas ir viskas, visokios cackės schmoll.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad zmogus turi teise nesioti ka nori ir kaip nori - jei patinka auksinis pliusas ant kaklo, auskarai, apyranke - kodel gi ne?
Atsakyti
Geriausia atributika vyrui -geras laikrodis ,vestuvinis ziedas per sventes ,na ir nebent grandinele ant rankos ,bet ne daugiau. Cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 10 03, 16:49)
Geriausia atributika vyrui -geras laikrodis ,vestuvinis ziedas

drinks_cheers.gif sutinku 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu vyrų su auskarais. Aš pati ausų neprasivėrus, o vyras su auskarais tai kažkoks nesusipratimas.
Atsakyti
ziedas vestuvinis ir laikrodis. daugiau tikrai nereikia. na nebent ten kur i kaklaraiscius sega tuos segtukus,bet cia ypatingos progos reikia smile.gif
Atsakyti
Jei viskas su saiku,tai man grazu
Atsakyti