O man grazu kai vyrai nesioja-ziedus,pakabukus,auskarus ir tt.Aisku skoningai ir su saiku
Man ir grazu kas su skoniu ir saiku nesiojama.
Gražiam vyrui viskas tinka Tik svarbu kiek ten to grozio prisikarstes...
Jei vyras , kuribinka asmenybe- menininkas, ar bent jau prijauciantis, tai dazniausiai jiems tinka ir auskarai ir apyrankes, bet jei toks kaip as sakau "sausas" kostiuminis, tai net juokingai atrodo su auksiniu auskreliu... turbut kaip ir visur, papuosalai turi dereti su asmenybe, dziugu kai zmones drasus ir iesko kaip save isreikti, ir gaila tu kurie nesioja tai su kuo net nesijaucia gerai, o tai labai matosi.
dar reikėtų patikrint, kas turi daugiau papuošalų -- aš ar mano vyras
jis baikeris -- mėgsta visokius žiedus, grandines, visokius ženkliukus. tuos žiedus (su visokiais paukščiais ir spygliais) tai jis vadina "fighting rings" -- atseit, jeigu užmestų kam nors per mordą, tai maža nepasirodytų
jis baikeris -- mėgsta visokius žiedus, grandines, visokius ženkliukus. tuos žiedus (su visokiais paukščiais ir spygliais) tai jis vadina "fighting rings" -- atseit, jeigu užmestų kam nors per mordą, tai maža nepasirodytų
Maniskis nesiskiria su apyranke ir/arba laikrodziu, o man sie aksesuarai labai vyriski
Mano brangusis kartais nešioja žiedą, kurį jam padovanojo jo senelis vestuviniu gal kada nors taip pat pasipuoš daugiau jokių papuošalų, nieko, net laikrodžio
Turiu nemažai pažįstamų, kurie mėgsta pauošalus, bet jie tinka jiems
Atsimenu, kaip draugė džiaugės, kad jos draugas turi liežuvy auskarą sakė, kad dar tokių nuostabių bučinių nebuvo patyrūs
Turiu nemažai pažįstamų, kurie mėgsta pauošalus, bet jie tinka jiems
Atsimenu, kaip draugė džiaugės, kad jos draugas turi liežuvy auskarą sakė, kad dar tokių nuostabių bučinių nebuvo patyrūs
dar zieda ir grandineles toleruociau ,bet auskaru visuose kituose kuno dalyse ,ir net ausyse tai jau ne
Mano skoniu vyrams tinka santūrūs papuošalai ir jų neturėtų būti daug. Tai gali būti vienas žiedas ant mažojo piršto, koks nors prasmingas kaklo medalionas ant šilkinio siūlo, viena deimantinė akutė ausyje... Na, kad tas papuošalas nepaskęstų gausybėje skirtingų stailų aksesuarų, o būtų tarsi akcentas, kuris kalba apie konkretų žmogų.
Beje, moteryse vertinu tokį pat minimalistinį / individualų dekoravimosi stailą
Beje, moteryse vertinu tokį pat minimalistinį / individualų dekoravimosi stailą
Asmeniskai man, vyras turi nesioti tik gera laikrodi ir vestuvini zieda.
QUOTE(Cukrė @ 2008 08 13, 11:24)
Asmeniskai man, vyras turi nesioti tik gera laikrodi ir vestuvini zieda.
man irgi