mano nešioja grandinę ir žiedus 2,vienas vestuvinis,o kitas su juoda akim... dar norėjo ant rankos grand,bet atkalbėjau,nes jau per daug būtų...čia mano nuomone,o auskaro nė už ką nesutikčiau nebent į nosį
Man patinka, kai ant kaklo kokią virvutę su pakabuku, ar grandinėlę nešioja. Vyrus su auskarais nesvarbu kokiose vietose nemėgstu Maniškis turi toki aborigenišką pakabuką ant kaklo. Aš jam padovanojau kažkada, tai kai užrišo sau mirties mazgu ant kaklo, taip iki šiol ir nešioja. Daugiau nieko ant savęs iš papuošalų nenešioja. Man jis savaime labai gražus, be jokių papildomų papuošimų
man grazu kai vyrai nesioja papuosalus, zinoma sidabrinius, nes ir pati aukso nenesioju ir nepatinka.
mano draugas turi ir auskaru ir grandinele ant kaklo kruva ziedu ir laikrodziu, kurie nesiojami pagal nuotaika ir siaip nera jis nei meninkas nei dar kas. tiesiog paprastas vyras kuriam patinka papuosalai.
mano draugas turi ir auskaru ir grandinele ant kaklo kruva ziedu ir laikrodziu, kurie nesiojami pagal nuotaika ir siaip nera jis nei meninkas nei dar kas. tiesiog paprastas vyras kuriam patinka papuosalai.
nebent labai minimaliai
man tai atrodo, kad vyrams tie blizguciai nereikalingi
man tai atrodo, kad vyrams tie blizguciai nereikalingi
Ausy kremzlej auskaras,siemet per 30-eti zadejau issivert:) vestuvini zieda nusiemiau, tad liko tik laikrodis.
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 08, 15:52)
Ausy kremzlej auskaras,siemet per 30-eti zadejau issivert:) vestuvini zieda nusiemiau, tad liko tik laikrodis.
na o kam issiverti? jei jau senai turi tai tegul ir lieka
a niekad neprasyciau saviskio issiverti auskaru (nors turi tris ausi ir viena antakyje) nes zinau kad tai yra jo dalis, kad jei nebus ju jis jau bus nebe tas kuri isimylejau
QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 23:26)
Nereikia vyrams papuošalų. Čia mano nuomonė
na nebent grandinele ant kaklo ir koks laikrodis,vestuvinis ziedas o kai siaip nesioja ziedus,apyrankes,auskarus-nematau nieko grazaus
Maniškis nešioja 2 žiedus - vestuvinį bei dar vieną auksinį su juoda akim
Taip pat - masyvią auksinę apyrankę bei grandinę ant kaklo.
Aišku, laikrodį, na, geras, bet jau norėtų geresnio......
Taip pat - masyvią auksinę apyrankę bei grandinę ant kaklo.
Aišku, laikrodį, na, geras, bet jau norėtų geresnio......