Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir papuošalai

mano nešioja grandinę ir žiedus 2,vienas vestuvinis,o kitas su juoda akim... dar norėjo ant rankos grand,bet atkalbėjau,nes jau per daug būtų...čia mano nuomone,o auskaro nė už ką nesutikčiau ax.gif nebent į nosį lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka, kai ant kaklo kokią virvutę su pakabuku, ar grandinėlę nešioja. Vyrus su auskarais nesvarbu kokiose vietose nemėgstu schmoll.gif Maniškis turi toki aborigenišką pakabuką ant kaklo. Aš jam padovanojau kažkada, tai kai užrišo sau mirties mazgu ant kaklo, taip iki šiol ir nešioja. ax.gif Daugiau nieko ant savęs iš papuošalų nenešioja. Man jis savaime labai gražus, be jokių papildomų papuošimų 4u.gif
Atsakyti
Nereikia vyrams papuošalų. Čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
man patinka kai vyrai nesioja apyrankes, grandineles ir ziedus. Bet tik sidabrines smile.gif
Atsakyti
man grazu kai vyrai nesioja papuosalus, zinoma sidabrinius, nes ir pati aukso nenesioju ir nepatinka.
mano draugas turi ir auskaru ir grandinele ant kaklo kruva ziedu ir laikrodziu, kurie nesiojami pagal nuotaika mirksiukas.gif ir siaip nera jis nei meninkas nei dar kas. tiesiog paprastas vyras kuriam patinka papuosalai.
Atsakyti
nebent labai minimaliai smile.gif
man tai atrodo, kad vyrams tie blizguciai nereikalingi ax.gif
Atsakyti
maniskis tik su laikrodziu ax.gif .. o siaip tai nepatinka vyrai su visokiais ziedukais, apyrankemis ir pan. ypac sidabrinemis arba metalinemis... Bjauru ir auskarai ausyse... o jau kai akutes pamatau...tai is vis... nu gal susitaikyciau jei tos akutes tikri brilikai butu g.gif
Atsakyti
Ausy kremzlej auskaras,siemet per 30-eti zadejau issivert:) vestuvini zieda nusiemiau, tad liko tik laikrodis.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 08, 15:52)
Ausy kremzlej auskaras,siemet per 30-eti zadejau issivert:) vestuvini zieda nusiemiau, tad liko tik laikrodis.

na o kam issiverti? jei jau senai turi tai tegul ir lieka mirksiukas.gif
a niekad neprasyciau saviskio issiverti auskaru (nors turi tris ausi ir viena antakyje) nes zinau kad tai yra jo dalis, kad jei nebus ju jis jau bus nebe tas kuri isimylejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 23:26)
Nereikia vyrams papuošalų. Čia mano nuomonė  4u.gif

drinks_cheers.gif na nebent grandinele ant kaklo ir koks laikrodis,vestuvinis ziedas smile.gif o kai siaip nesioja ziedus,apyrankes,auskarus-nematau nieko grazaus rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškis nešioja 2 žiedus - vestuvinį bei dar vieną auksinį su juoda akim
Taip pat - masyvią auksinę apyrankę bei grandinę ant kaklo.
Aišku, laikrodį, na, geras, bet jau norėtų geresnio......
Atsakyti
man labai patinka kai vyrai nesioja grandineles ant kaklo (pvz. grandinele su kryzeliu) rolleyes.gif na ir ziedelis visai grazu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelle: 02 liepos 2008 - 19:37