Manasai tai nesuvokiamai kodėl, akyvaizdžiai yra prieš paapuošalus
vyras pripažysta grandineles ir apyrankes, jokių žiedų išskyrus vestuvinį
Na maniskis jokiu ziedu nenesioja, tik grandinele tokia kurios niekada nesimato nes yra po drabuziais ir maza auskareli ausy
Manasis aksesuaru nedevi,tik laikrodi
O siaip man grazu vyriski aksesuarai, banalus pavyzdelis:
http://img371.images...starmen6vb.jpg/
Bet,manau,kad jie turi ,,lipti" vyrui,atitikti jo prigimti,ir apskritai,vyras,linkes nesioti kanors ultramadingo(kalbant apie aksesuarus) ar issaukiancio turi buti manekeniskas Nes ant tokio graziausiai ziurisi ir masyvesni kaklo papuosalai,grandineles,atrodo stilingai,o jei koks gezas visa ta pati uzsidetu,atrodytu issaukianciai ir gasdinanciai (man asmeniskai )
O siaip man grazu vyriski aksesuarai, banalus pavyzdelis:
http://img371.images...starmen6vb.jpg/
Bet,manau,kad jie turi ,,lipti" vyrui,atitikti jo prigimti,ir apskritai,vyras,linkes nesioti kanors ultramadingo(kalbant apie aksesuarus) ar issaukiancio turi buti manekeniskas Nes ant tokio graziausiai ziurisi ir masyvesni kaklo papuosalai,grandineles,atrodo stilingai,o jei koks gezas visa ta pati uzsidetu,atrodytu issaukianciai ir gasdinanciai (man asmeniskai )
maniskis tyri ryklio danti, kuri nesioja pastoviai. karts nuo karto nesioja grandinele ant rankos
Nesioja du ziedus,daugiau nieko Dar sake apyrankes noretu
Tik vestuvinį žiedą
O kokią grandinėlę, tai ir surišus neužsegtum...
O apie auskaruotus vyrus jo išvis bloga nuomonė Kaip jis sako, kad baisiau ir nebūna...
O man asmeniškai irgi niekad nepatiko auskaruoti, su grandinėm, apyrankėm, masyviais žiedais - man baisiai negražu... Tokia mano nuomonė
Kai kur mieste pamatau pasidabinusį vyruką, tai kažkaip juoką man sukelia, ypač kai visko perkrauta...
O kokią grandinėlę, tai ir surišus neužsegtum...
O apie auskaruotus vyrus jo išvis bloga nuomonė Kaip jis sako, kad baisiau ir nebūna...
O man asmeniškai irgi niekad nepatiko auskaruoti, su grandinėm, apyrankėm, masyviais žiedais - man baisiai negražu... Tokia mano nuomonė
Kai kur mieste pamatau pasidabinusį vyruką, tai kažkaip juoką man sukelia, ypač kai visko perkrauta...
man labai labai grazu grandinele ant kaklo, ant rankos laikrodis taip pat netrukdo auskariukai tie su a la deimantais ar paprasti, man kazkaip nelabai........ o anksciau patikdavo
Mano vyras nesioja tik zieda. Tiesa,ir grandinele ant kaklo,bet ji po rubais,tai tik as ir matau ja As ir pati nemegeja apsikarstyti