Man gražiausia kai vyro ranką puošia laikrodis ir vestuvinis žiedas . O vyrai su auskarais, garndinem ir žiedais tai man panašūs į šarkas, kurios megsta blizgučius
Mano akimis gražu kai tvarkinga, vestuvinis žiedas, laikrodis ir grandinėlė - jei dar kas nors tai per daug
As visalaika sakau kad kai vyras islips is ferario su armani kostiumu ir apsikarstes auksais as suprasiu bet kai eilinis autobuso vairuotojas ar statybininkas apsikarsto ziedais grandinem ir taip toliau tai man slykstu
na mano vyras nesioja laikrodi ant rankos ir grandinele ant kaklo, laikau tai normaliu dalyku
Man tai graziausia laikrodis+grandinele ant kaklo arba laikodis+ziedas. Neskaitant vestuviniu ar suzadetuviu Bet siaip man patinka minimalizmas - kuo maziau papuosalu, tuo geriau.
Nelabai man patinka tokie puoseivos:ax: nors, kaip cia kazkas sake, kai kuriem tinka... Svarbu dar saikas. Na, laikrodis ir vestuvinis ziedas- tai sventa na dar grandinele, apyranke gal...
O auskariukai, pirsingiukai daugiau jauniems vaikinukams tinka.
O auskariukai, pirsingiukai daugiau jauniems vaikinukams tinka.
QUOTE(frazer @ 2009 07 29, 16:51)
Kaip vyras pasakysiu kad grandine ant kaklo baisu aisku kai kas uzsideda lenciugo storio aukso tai isvis tragedija, manau geras laikrodis pagrindinis vyro aksesuaras
Man irgi grandines ant kaklo baisu Nesvarbu, kokio storio, man baisu. Ir dar masyvus ziedai su akmenimis
Geras laikrodis bei vestuvinis ziedas. Visuomet santuru, taciau solidu. Grieztai jokiu auskariuku ar grandineliu.