Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 22:35)
Nu baklažanas tai ne violetinis  blink.gif  o tamsiai tamsiai rudas-mėlynas ar kažkaip panašiai mastau.gif tu čia apie mano baldus  unsure.gif

Dalbara, ka cia kalbi??????? doh.gif
Neužmačiau pas tave tos spalvos gi, aš tiesiog kartą nusipirkau dažus baglažano spalvos (vietoj bordo, nes pas mane visada bordo), tai kai nudažė, galvojau skustis plikai, tai nuo to laiko šiurpas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 22:41)
Dalbara, ka cia kalbi???????  doh.gif
Neužmačiau pas tave tos spalvos gi, aš tiesiog kartą nusipirkau dažus baglažano spalvos (vietoj bordo, nes pas mane visada bordo), tai kai nudažė, galvojau skustis plikai, tai nuo to laiko šiurpas ima biggrin.gif

Aaa doh.gif mūsų nauji baldai bus baklažano spalvos pardon ne taip nuskaičiau blush2.gif
Atsakyti
Dalbara
labai gražios nuotraukos. Mane domina virtuvė. Kokia čia spalva grindų plytelės ar patogios tokios tamsios mes virtuvėje norime tokias dėti , bet vis galvoju g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 01 16, 22:52)
Dalbara
labai gražios nuotraukos. Mane domina virtuvė. Kokia čia spalva grindų plytelės ar patogios tokios tamsios mes virtuvėje norime tokias dėti , bet vis galvoju g.gif  g.gif

Dėkui malonu išgirsti, kad patinka. Spalva tamsiai ruda kaip ir sienos po spintelėm. Na tokios grindys turi ir pliusų ir minusų. Prisišiukšlinus patogu greitai išvalyti, išpylus vandenį neiškelia smile.gif bet jeigu kas jau nukrito tai bye1.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 23:59)
Dėkui malonu išgirsti, kad patinka. Spalva tamsiai ruda kaip ir sienos po spintelėm. Na tokios grindys turi ir pliusų ir minusų. Prisišiukšlinus patogu greitai išvalyti, išpylus vandenį neiškelia smile.gif bet jeigu kas jau nukrito tai bye1.gif  doh.gif

Man atrodo kad bordo spalva, o šiaip grindys tamsokos 1 kv.m. kaina apie g.gif kiek kainuoja . Šiaip aš girdėjau kad yra tokių plytelių kur daiktai nukritę nesudūžta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KLEVELIS: 16 sausio 2007 - 23:06
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 01 16, 23:05)
Man atrodo kad bordo spalva, o šiaip grindys tamsokos 1 kv.m. kaina apie  g.gif kiek kainuoja . Šiaip aš girdėjau kad yra tokių plytelių kur daiktai nukritę nesudūžta  g.gif

Kainos žinok nežinau nes kaip jau minėjau gavom kartu su butu kai pirkom. ax.gif iš tikro būna tokių plytelių bigsmile.gif tada pirk tokias - neapsiriksi schmoll.gif
Atsakyti
Nice rase: "Musu irgi svetaines siena viena tokia kaip jusu. SUPER! Ka planuojate prie jos statyti. Mes galvojam sviesius lengvus sekcijos baldelius kad atsisviestu "

Atsakymas: prie tos raudonos sienos statysiu baldelius is triju daliu. Dvi zemos dazytos sviesios spinteles, tik aplinkui tamsi faneruote, o per viduri toki kaip labai labai zema suoliuka irgi tamsios spalvos, kad ant jo sudeciau technika, o tv kabinsiu. o kitoj sienos pusej kur nesimato, tai bus komoda su stiklu ir su dazytom durelem.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 16, 16:12)
Su šviestuvo kabinimu bijau nebus taip paprasta. Jei suprojektuota tik tiek halogenų , tai ir laidai atitinkamai išvedžioti. Paprastai kalbant, neturėsite kaip pajungti nei naujų halogenų, nei liustro. O jei vis tik techninė galimybė yra - tada daryčiau papildomą apšvietimą, vėlgi gyventi visų pirma turi būti patogu, o tik antroje vietoje grožis. O šviesos trūkumas yra labai rimtas nepatogumas.

O as manau kad daugiau halogenu pajungti visada galima. Pas save virtuveje ju buvau per mazai sudejusi, tai paprasiau kad dar du idetu ir to pilnai uzteko kad pagerinciau apsvietima.. 4u.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 17 sausio 2007 - 00:46
DALBARA, dėl spalvinių variantų savo bute nesinervuok mirksiukas.gif Kai aš žemės spalvų mėgėja, tai man gražu visi rudi-ryži-geltoni atspalviai. O va kodėl taip aukštai paveikslai ir vaikiuko foto pakabinti? blush2.gif
O šiaip pavydžiu, kad paveikslų turit, pas mus bus ilgai be jų sad.gif Nebend mažiukė kokį nupieš lotuliukas.gif , o gal draugai padovanos įkurtuvėms cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

as nusprendziau ideti savo busta, dar nepilnai apstatytaMano namuciai
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 11:19)
Sveikos,

Man tai viskas labai gražu bigsmile.gif
Atrodo labai mažas butukas, kiek kvadratų?
O tie laiptai veda tiesiai į lauką? tai butas kaip suprantu su atskiru įėjimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 12:19)
Sveikos,

Super! thumbup.gif
jaučiasi kad įdėta labai daug meilės ir padaryta su skoniu bei apgalvotai. Nuostabus mažas kampelis!
dar spinta labai patiko. Kas gamino?
Atsakyti