Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 13:21)
Atiduodu jūsų tesimui laugh.gif

Labiausiai man patiko mergaites kambarys - jaukus, ramios spalvos (vaikyste dvelkia tongue.gif ), na, ir virtuve mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas visas man gražu, gal ne visiškai mano skonio visi apstatymai, bet vistiek jei ne viskas gražu, tai bent detalės liux. Aš čia užsuku pasižiūrėt kokios jūs kūrybingos ir kaip gražiai savo būstus įsirengiat ir dabar pati suku galvą, kaip įsirengti palėpę (~60m2), kad ir erdvės būtų ir praktiška ir pan, bet pasirodo tai nėra taip jau lengva, nes sienos tai nestačios, tik ką nors sugalvoju, žiūriu, kad neišeis ir pan. Bet kaip iš temų suprantu labai mažai kas gyvena tokiuose būstuose, nes tokiu nuotraukyčių dar neregėjau... Ir apskritai niekur nerandu, bet vistiek labai smagu čia paskaitinėsiu. Kai savo įsirengsim, na maždaug rudeniop, tai ir aš nuotraukyčes čia įdėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 18:44)
aciuks.gif namui kokie 15-20 metų mastau.gif puse namo blokinis, puse plytinis  ax.gif Kartais tie vyrai  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

O tu juos matei realybėj tuos baldus kad sakai masyvūs  g.gif  tarp kitko jie labai kompaktiški ir gražūs  biggrin.gif  jei trivietė sofa nesiekia 2 metrų tai čia masyvūs  g.gif
Papildyta:
Man atrodo kad mes čia visą savaitę galim ginčytis kas kam gražu o kam ne  lotuliukas.gif

Jei ten jusu ,kur buvo su azuolo masyvais-tai,taip ,jie masyvus.Ir nustatom ne pagal ismatavimus,o pagal vizualu atrodyma.Pas mano draugus panasus,tai atrodo masyviai.Pati tokiu nestatyciau tokiioje erdveje,bet kiekvienas sau...
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 01 16, 21:15)
Jei ten jusu ,kur buvo su azuolo masyvais-tai,taip ,jie masyvus.Ir nustatom ne pagal ismatavimus,o pagal vizualu atrodyma.Pas mano draugus panasus,tai atrodo masyviai.Pati tokiu nestatyciau tokiioje erdveje,bet kiekvienas sau...

100 proc nesutinku schmoll.gif O aš statysiu liezuvis.gif ir man jie visai nemasyvūs biggrin.gif O erdvė pas mus didelė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diax @ 2007 01 16, 19:10)
Labiausiai man patiko mergaites kambarys - jaukus, ramios spalvos (vaikyste dvelkia  tongue.gif ), na, ir virtuve  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 23:19)
100 proc nesutinku  schmoll.gif  O aš statysiu liezuvis.gif ir man jie visai nemasyvūs  biggrin.gif O erdvė pas mus didelė  ax.gif

Tai ,zinoma,kad cia jau jusu reikalas mirksiukas.gif As pas save 50kvad.metr.erdveje staciau smulkesnius.Man taip graziau.O grozis yra negincytinas dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 13:56)
Pasiuvimas man nepatinka  blush2.gif Tas falbonas ant viršaus. O ir spalva, jei dabar pamenu, tokia į bordinę nešanti (pataisyk, jei klystu). Man ta spalva išvis alergiją kelia. Bet juk toks jau mano skonis  unsure.gif

ni ni ni biggrin.gif nevaryk ant bordo, musu virtuve bus bordo, odinis komplektas bordo, ir miegamojo sienos bordo laugh.gif
nors siaip as pvz niekad negaleciau kambariuose matyt zydros ir geltonos doh.gif nors tos spalvos is esmes man nera bjaurios, net grazios biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:12)
ten giliau reik paeit į baldus ir rodo visus  ax.gif

Ne i tema, atsiprasau 4u.gif
Dalbara, naudok vietoj IE- Mozilla Firefox mirksiukas.gif tada nereikes narsyt tarp puslapiu kur koks puslapis, jie visi matysis virsuje, minimaliuose langeliuose, sitaip:
spausk ant foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 16 sausio 2007 - 22:13
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 22:03)
ni ni ni biggrin.gif nevaryk ant bordo, musu virtuve bus bordo, odinis komplektas bordo, ir miegamojo sienos bordo  laugh.gif
nors siaip as pvz niekad negaleciau kambariuose matyt zydros ir geltonos  doh.gif nors tos spalvos is esmes man nera bjauri, net grazios biggrin.gif
Ai, čia matai, gal skonio ar pripratimo reikalas mastau.gif biggrin.gif
Va, pas mus kelis metus stovėjo diedo tėvų atiduotas bordinis kampas. Žalgiris, atrodo, ar kaip jis ten vadinas. Toks griozdiškas, pavargęs. Tai jis man tiek atsibodo, kad negalėdavau net pažiūrėt į jį paskutiniu metu. Tai dabar negaliu atsidžiaugt, kad jo nebėr. Pagaliau yahoo.gif Va. Ir apie tos spalvos panaudojimą tolesniam buto atnaujinime negalėjo būti nė kalbos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 22:13)
Ai, čia matai, gal skonio ar pripratimo reikalas mastau.gif  biggrin.gif
Va, pas mus kelis metus stovėjo diedo tėvų atiduotas bordinis kampas. Žalgiris, atrodo, ar kaip jis ten vadinas. Toks griozdiškas, pavargęs. Tai jis man tiek atsibodo, kad negalėdavau net pažiūrėt į jį paskutiniu metu. Tai dabar negaliu atsidžiaugt, kad jo nebėr. Pagaliau  yahoo.gif  Va. Ir apie tos spalvos panaudojimą tolesniam buto atnaujinime negalėjo būti nė kalbos laugh.gif

Gal ji tau nepatiko niekad ta spalva, o ne kampas biggrin.gif nes va dabar gyvenam ryzam bute, bet nepabodo, net uzsimanem darbinio ryzo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 18:22)
Na, iš nuotraukos labai gerai matosi wink.gif Ir ne ilgyje jų masyvumas.
Ai, tiek to. Sakau dar kartą, tai yra mano nuomonė. Bet gi akivaizdu, kad mano skonis ir tavo skonis - visiškai priešingi. Taigi tikrai nenorėjau nei įžeist, nei dar kažką tai.

4u.gif

O aš pritariu. Nesijausk čia vieniša biggrin.gif Man irgi per masyvu (nu aš įtariu, ir name tokiūų nemėgčiau, čia jau ne tame esmė, o skonyje)
Papildyta:
QUOTE(diax @ 2007 01 16, 19:10)
Labiausiai man patiko mergaites kambarys - jaukus, ramios spalvos (vaikyste dvelkia  tongue.gif ), na, ir virtuve  mirksiukas.gif

Aga, vaikiškas jaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 22:18)
Gal ji tau nepatiko niekad ta spalva, o ne kampas biggrin.gif nes va dabar gyvenam ryzam bute, bet nepabodo, net uzsimanem darbinio ryzo smile.gif
Nu nžn, gal ir nelabai mėgau tą spalvą. Kita vertus, visokių gi atspalvių yra tos bordinės. Pažiūrėjus tavo tapetų foto, tai liuksiškai atrodo. Tokia jaukiai prabangi bordinė bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 22:21)
Nu nžn, gal ir nelabai mėgau tą spalvą. Kita vertus, visokių gi atspalvių yra tos bordinės. Pažiūrėjus tavo tapetų foto, tai liuksiškai atrodo. Tokia jaukiai prabangi bordinė  bigsmile.gif

Aga, prabangiai atrodo, iškart miegamojo stilių diktuoja (vaikus gamint ir gamint lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

bet va odinių bus daugiau ir raudonuma (net raudonos ryskiai labiau noreciau), bet derinsim pagal virtuve, kluria issirinkoom tamsiai bordo.
Man bordo atspalvis nepatinka toks baglažaninis, i violetine blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 21:20)
O erdvė pas mus didelė  ax.gif

Erdvė didelė, tai gal būtų 50+ kv. m blush2.gif
Aš tuos baldus mačiau, nes rudenį mano tėvai ieškojo, tai jie ir nuotraukoje, ir gyvai žiūrint išties masyvūs. Aišku, čia skonio reikalas, bet Jūsų butas mažas ir tamsus, todėl jie labai apkraus ir apsunkins kambarį verysad.gif Juolab, kad ir daugiau baldų yra ax.gif Bet butas vistiek mielas, nes primena namus, kuriuose užaugau wub.gif
Mano tėvų butas irgi tamsus (šiaurinė pusė), tai jie sienas dažė šviesiai, dėjo šviesias grindis, pirko vos vos gelsvus (į baltumą) baldus ir ant langų nedėjo nieko (5 aukštas iš 5), tai kambarys išties atrodo šviesiau ir erdviau nei buvo prieš remontą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 16 sausio 2007 - 22:35
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 22:23)
Man bordo atspalvis nepatinka toks baglažaninis, i violetine  blink.gif

Nu baklažanas tai ne violetinis blink.gif o tamsiai tamsiai rudas-mėlynas ar kažkaip panašiai mastau.gif tu čia apie mano baldus unsure.gif
Atsakyti