Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 16:10)
Dalbara, nuo šviesių užuolaidų tikrai pašviesėtų kambarys. Esu tuo įsitikinus gyvai. O kelintam aukšte gyvenat? Aš tai kai aukštai gyvenu išvis jas nuimčiau. Kažkaip man gražiau žiūrėtųsi  ax.gif  ir erdvės padaugėtų, ir šviesos  smile.gif

Pirmam aukšte gyvenam doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 16:14)
Nu tai taip, bet tu gi pavadinimo neparašei, tai ką aš žinau, kuriuos ten jūs užsisakėt doh.gif 
Tai šituos, kur matosi tavo įkeltoj nuotraukoj?  g.gif

Tokie tik oda bus baklažano unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2007 01 16, 16:12)
užuolaidos manau smarkiai pakeistų vaizdą.
jei aš siekčiau šviesesnio kambario įspūdžio dar ir kilimą pakeisčiau į dar šviesesnį, ypač jei baldai tamsūs. Bet nesiūlau visiems to daryti dėl visų su balto kilimo eksploatacija susijusių blogybių smile.gif Jei gyvena suaugę žmonės tada dar OK, o jei yra vaikų - tada geriau nereikia, svarbiau praktiškumas.

va va kad pas mus ir gyvena 2.gif: vienas 4 metų kitas 1,5 mėn doh.gif tuoj žiūrėk vius baldus apvarys su turšinuku kokiu blink.gif antra diena po remonto sieną tušinuku aprašė. Tapetus nuplėšim-pakeisim, o baldų tai juk ne unsure.gif
Atsakyti
Nu va, dabar nors užmuškit, bet man niekaip nedera tokie masyvūs klasikiniai baldai ir halogenai lubose laugh.gif
Kažkaip baisu man būtų rizikuot su tokia klasika. Nes tada atitinkamos ir aplinkos jiems reikia. Išvis, man jie tik nuosavam name, kur daug daug erdvės, dera unsure.gif
Čia mano nuomonė. Nieko asmeniško mirksiukas.gif
Atsakyti
O man Dalbaros butukas visai super thumbup.gif .
Dalbara,tu naujos statybos name gyveni,ar senos? Musu butas senos statybos ,blokinis 67 kv.m.Suplanuotas taip,kad nieko isversti neiseina...Vat ir suku galva ka ir kaip cia padarius....Kolkas remontuojame vonia,bet ji visai mazyte,tad nieko imantraus padaryt joje neisejo.Gavosi tokia klasikine.Atvirai snekant ,man nelabai patinka,bet MB nugincyt neiseina....
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 16, 16:20)
o aš negaliu to patvirtinti  ax.gif
man labai patogu. tik pas mane yra 2 eilės pakabinamų spintelių .
viršutinėse retai naudojami daiktai, apatinėse kasdienio naudojimo. Jokių nepatogumų nepastebėjau...

Nebent dviejų aukštų daryti. Gal gali nuotrauką parodyti, kaip atrodo? ax.gif

QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 16:28)
Nu va, dabar nors užmuškit, bet man niekaip nedera tokie masyvūs klasikiniai baldai ir halogenai lubose  laugh.gif
Kažkaip baisu man būtų rizikuot su tokia klasika. Nes tada atitinkamos ir aplinkos jiems reikia. Išvis, man jie tik nuosavam name, kur daug daug erdvės, dera  unsure.gif
Čia mano nuomonė. Nieko asmeniško  mirksiukas.gif

Mes su vyru esam minimalistai - modernistai. Gražu klasika, bet...dideliame name. Puseserė turi 50 kv/m svetainę. Baldai klasikiniai thumbup.gif atrodo. O bute nelabai schmoll.gif Bet kiekvienas įrenginėja taip, kaip norisi ir kaip jam gražu.
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 16, 16:31)
O man Dalbaros butukas visai super  thumbup.gif .
Dalbara,tu naujos statybos name gyveni,ar senos? Musu butas senos statybos ,blokinis 67 kv.m.Suplanuotas taip,kad nieko isversti neiseina...Vat ir suku galva ka ir kaip cia padarius....Kolkas remontuojame vonia,bet ji visai mazyte,tad nieko imantraus padaryt joje neisejo.Gavosi tokia klasikine.Atvirai snekant ,man nelabai patinka,bet MB nugincyt neiseina....

aciuks.gif namui kokie 15-20 metų mastau.gif puse namo blokinis, puse plytinis ax.gif Kartais tie vyrai doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 16:28)
Nu va, dabar nors užmuškit, bet man niekaip nedera tokie masyvūs klasikiniai baldai ir halogenai lubose  laugh.gif
Kažkaip baisu man būtų rizikuot su tokia klasika. Nes tada atitinkamos ir aplinkos jiems reikia. Išvis, man jie tik nuosavam name, kur daug daug erdvės, dera  unsure.gif
Čia mano nuomonė. Nieko asmeniško  mirksiukas.gif

O tu juos matei realybėj tuos baldus kad sakai masyvūs g.gif tarp kitko jie labai kompaktiški ir gražūs biggrin.gif jei trivietė sofa nesiekia 2 metrų tai čia masyvūs g.gif
Papildyta:
Man atrodo kad mes čia visą savaitę galim ginčytis kas kam gražu o kam ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 16, 17:39)
Nebent dviejų aukštų daryti. Gal gali nuotrauką parodyti, kaip atrodo?  ax.gif
Mes su vyru esam minimalistai - modernistai. Gražu klasika, bet...dideliame name. Puseserė turi 50 kv/m svetainę. Baldai klasikiniai  thumbup.gif atrodo.

buvau anksčiau įdėjusi Virtuvių temoje, 416 žinutė
turėtų netgi jūsų skonio būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:44)
Man atrodo kad mes čia visą savaitę galim ginčytis kas kam gražu o kam ne  lotuliukas.gif

Ir vienos tiesos nerasim biggrin.gif Svarbiausia, kad tuose namuose pačiam patiktų. O aplinkinių nuomonę reikia tik išklausyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi siulau nesigincyti 4u.gif .Juk nuotraukytes dedam (kolkas tik jus,as dar ne ,bet pazadu,tikrai idesiu,kai baigsim remonta bent vienoje dalyje) ne tam,kad peikti ar girti...As ,asmeniskai,ilindau pas jus ideju pasisemti.Tikejausi ,kad bus cia butu fotoalbumai,o radau laaabai daug svarstymu ir laaabai mazai nuotrauku...
Nors si fenomena lengva suprasti - ir kam deti tas nuotraukas,jei supeikiama tai,ka taip stengeisi padaryt kuo graziau...
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 16, 17:49)
Ir vienos tiesos nerasim  biggrin.gif Svarbiausia, kad tuose namuose pačiam patiktų. O aplinkinių nuomonę reikia tik išklausyti  mirksiukas.gif

man atrodo, kad tiesiog reikia vengti diskusijos gražu/negražu.

galima diskutuoti ar praktiška, ar patogu, kas pasiteisino o kas ne, kas pavyko o ką kitą kartą kitaip darytų - tokia diskusija daug vertingesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 16, 16:48)
buvau anksčiau įdėjusi Virtuvių temoje, 416 žinutė
turėtų netgi jūsų skonio būti smile.gif

Išsaugojau nuotrauką kompe thumbup.gif . Tikrai mūsų skonio wub.gif , tik spalvą darysim vyšninę ax.gif Net išplanavimas tos pat.
Atsakyti
Ko nutilot įdėkit photo.gif kas nors pablevyzgosim laugh.gif Bijo visos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:44)
O tu juos matei realybėj tuos baldus kad sakai masyvūs  g.gif  tarp kitko jie labai kompaktiški ir gražūs  biggrin.gif  jei trivietė sofa nesiekia 2 metrų tai čia masyvūs  g.gif
Na, iš nuotraukos labai gerai matosi wink.gif Ir ne ilgyje jų masyvumas.
Ai, tiek to. Sakau dar kartą, tai yra mano nuomonė. Bet gi akivaizdu, kad mano skonis ir tavo skonis - visiškai priešingi. Taigi tikrai nenorėjau nei įžeist, nei dar kažką tai.

4u.gif
Atsakyti