QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 16:10)
Dalbara, nuo šviesių užuolaidų tikrai pašviesėtų kambarys. Esu tuo įsitikinus gyvai. O kelintam aukšte gyvenat? Aš tai kai aukštai gyvenu išvis jas nuimčiau. Kažkaip man gražiau žiūrėtųsi ir erdvės padaugėtų, ir šviesos
Pirmam aukšte gyvenam
Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 16:14)
Nu tai taip, bet tu gi pavadinimo neparašei, tai ką aš žinau, kuriuos ten jūs užsisakėt
Tai šituos, kur matosi tavo įkeltoj nuotraukoj?
Tai šituos, kur matosi tavo įkeltoj nuotraukoj?
Tokie tik oda bus baklažano
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2007 01 16, 16:12)
užuolaidos manau smarkiai pakeistų vaizdą.
jei aš siekčiau šviesesnio kambario įspūdžio dar ir kilimą pakeisčiau į dar šviesesnį, ypač jei baldai tamsūs. Bet nesiūlau visiems to daryti dėl visų su balto kilimo eksploatacija susijusių blogybių Jei gyvena suaugę žmonės tada dar OK, o jei yra vaikų - tada geriau nereikia, svarbiau praktiškumas.
jei aš siekčiau šviesesnio kambario įspūdžio dar ir kilimą pakeisčiau į dar šviesesnį, ypač jei baldai tamsūs. Bet nesiūlau visiems to daryti dėl visų su balto kilimo eksploatacija susijusių blogybių Jei gyvena suaugę žmonės tada dar OK, o jei yra vaikų - tada geriau nereikia, svarbiau praktiškumas.
va va kad pas mus ir gyvena : vienas 4 metų kitas 1,5 mėn tuoj žiūrėk vius baldus apvarys su turšinuku kokiu antra diena po remonto sieną tušinuku aprašė. Tapetus nuplėšim-pakeisim, o baldų tai juk ne