Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(axa @ 2007 01 16, 15:46)
man atrodo kad butas pašviesėtų , jei pakabintumėte baltas užuolaidas (gal su kokiais mažais spalvotais elementais, bet jokiu būdų ne per margas),
taip pat šviesūs baldai suteiktų erdvės ir šviesos įspūdį, nors jūsų naujieji  kaip supratau irgi bus tamsūs... Bet čia jūsų skonio ir pasirinkimo reikalas, niekieno kito  mirksiukas.gif

Halogeninis apšvietimas irgi šviesos neprideda, kaip taisyklė jis būna silpnesnis nei normalus šviestuvas arba dienos šviesos lempos.

Labai ačiū patarimus. Va baldus irgi tamsius išsirinkom verysad.gif galvojau kad tamsūs bus gražiau, va kaip visada reikia su kuo nors pasitart doh.gif i kū daba daryt doh.gif doh.gif
lempos tokios jau buvo kai atsikelėm gyvent šviesos maža bet gi dabar nedaužysi lubų kad galėtumem šviestuvą pakabint doh.gif žadėjom daugiau halogenų pakabint arba kokią lempą per vidury pakabint kažin nebus be ryšio ? aplink halogenai o čia vidury liustra g.gif
Ir dar jei baldai mūsų bus tamsūs o jei užuolaidas pakabinčiau tokias kaip sakei baltas g.gif kaip tada g.gif ar būtų šviesiau
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 15:50)
Jos specialiai tokios pirktos.Suteikia jaukumo kambariui.Taciau saule pro jas visvien prasiskverbia.Tad kazkin ar verta pirkti tuo atzvilgiu.Pirkome JYSCe.Jokiu tvirtinimo detaliu atskirai pirkti nereikia.Prisitvirtino pire pacio lango.

Va ir galvoju ar verta. Mąsčiau ką vaikų kambary pakabinti g.gif Jei labai persišviečia, tikriausiai neverta, nes langai rytų pusėj. Reiks ieškoti roletų.

Dalbara, o neįmanoma pakeisti baldų spalvos? g.gif Mes kažkada keitėm gobeleną ax.gif Pirmiau užsisakėm vieną, o po dviejų savaičių užsimanėm kito doh.gif Pakeitė, tik reikėjo dar palaukti baldų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa: 16 sausio 2007 - 16:08
QUOTE(pupa @ 2007 01 16, 17:06)
Va ir galvoju ar verta. Mąsčiau ką vaikų kambary pakabinti  g.gif Jei labai persišviečia, tikriausiai neverta, nes langai rytų pusėj. Reiks ieškoti roletų.

Tikrai geriau butu roletai.As jas pirkau tik del jaukumo,man patinka kai saule sviecia,tad nesigailiu,o jums tikrai patariu pirkti roletus.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 16, 15:47)
Turiu kelis klausimus Dalbarai.

Domina virtuvė: kur darėt ir kiek mokėjot? Ar patogu tokios pakabinamos spintelės? Vyras tokių nori, o man atrodo, kad talpumo atžvilgiu mažoka vietos  g.gif

Vaikų kambarys. Viena siena vaikiškai tapetais, o kitos dažytos? Ar patogi, tapli  kampinė spinta? Panašų projektą esu nusižiūrėjus vaikų kambariui: kampinė spinta ir komoda. Galvojau, kad vaikams pastatyti spintą su stumdomom durim iki lubų, nes 3 kamabarių bute bus tik 2 spintos: vaikams jų kambaryje ir koridoriuje.

1. Virtuvė. Kur daryta nežinau schmoll.gif pirkom kartu su butu biggrin.gif O dėl spintelių man jos nepatinka ir vietos mažai ir nepatogiai atsidaro unsure.gif Daryk normalias spinteles atsidarančias o ne pakeliamas unsure.gif
2. Vaikų kambarys
Visur ten tapetai. Spinta labai patogi ir talpi thumbup.gif man patinka. Bet jums vietos pakanka kambary galit ir stimdomom durim nes vaikų kambarys pas mus mažas verysad.gif
Atsakyti
Dalbara, nuo šviesių užuolaidų tikrai pašviesėtų kambarys. Esu tuo įsitikinus gyvai. O kelintam aukšte gyvenat? Aš tai kai aukštai gyvenu išvis jas nuimčiau. Kažkaip man gražiau žiūrėtųsi ax.gif ir erdvės padaugėtų, ir šviesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 15:52)
Dalbara, kad tavo įdėta nuoroda atidaro tik titulinį puslapį. Gal gali įkelt čia konkrečią nuotrauką?  ax.gif

user posted image

ten giliau reik paeit į baldus ir rodo visus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 17:02)
Labai ačiū patarimus. Va baldus irgi tamsius išsirinkom  verysad.gif  galvojau kad tamsūs bus gražiau, va kaip visada reikia su kuo nors pasitart  doh.gif i kū daba daryt  doh.gif  doh.gif
lempos tokios jau buvo kai atsikelėm gyvent šviesos maža bet gi dabar nedaužysi lubų kad galėtumem šviestuvą pakabint  doh.gif  žadėjom daugiau halogenų pakabint arba kokią lempą per vidury pakabint kažin nebus be ryšio ? aplink halogenai o čia vidury liustra  g.gif 
Ir dar jei baldai mūsų bus tamsūs o jei užuolaidas pakabinčiau tokias kaip sakei baltas  g.gif  kaip tada  g.gif ar būtų šviesiau

užuolaidos manau smarkiai pakeistų vaizdą.
jei aš siekčiau šviesesnio kambario įspūdžio dar ir kilimą pakeisčiau į dar šviesesnį, ypač jei baldai tamsūs. Bet nesiūlau visiems to daryti dėl visų su balto kilimo eksploatacija susijusių blogybių smile.gif Jei gyvena suaugę žmonės tada dar OK, o jei yra vaikų - tada geriau nereikia, svarbiau praktiškumas.

Su šviestuvo kabinimu bijau nebus taip paprasta. Jei suprojektuota tik tiek halogenų , tai ir laidai atitinkamai išvedžioti. Paprastai kalbant, neturėsite kaip pajungti nei naujų halogenų, nei liustro. O jei vis tik techninė galimybė yra - tada daryčiau papildomą apšvietimą, vėlgi gyventi visų pirma turi būti patogu, o tik antroje vietoje grožis. O šviesos trūkumas yra labai rimtas nepatogumas.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 16, 16:06)

Dalbara, o neįmanoma pakeisti baldų spalvos?  g.gif Mes kažkada keitėm gobeleną  ax.gif Pirmiau užsisakėm vieną, o po dviejų savaičių užsimanėm kito  doh.gif Pakeitė, tik reikėjo dar palaukti baldų.

Reiks vyro klaust kai parvažiuos gal iš tikro lėkt ryt kol dar nevėlu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:12)
ten giliau reik paeit į baldus ir rodo visus  ax.gif
Nu tai taip, bet tu gi pavadinimo neparašei, tai ką aš žinau, kuriuos ten jūs užsisakėt doh.gif
Tai šituos, kur matosi tavo įkeltoj nuotraukoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:08)
1. Virtuvė. Kur daryta nežinau  schmoll.gif  pirkom kartu su butu  biggrin.gif  O dėl spintelių man jos nepatinka ir vietos mažai ir nepatogiai atsidaro  unsure.gif  Daryk  normalias spinteles atsidarančias o ne pakeliamas  unsure.gif
2. Vaikų kambarys
Visur ten tapetai. Spinta labai patogi ir talpi  thumbup.gif  man patinka. Bet jums vietos pakanka kambary galit ir stimdomom durim nes vaikų kambarys pas mus mažas  verysad.gif

Vaikų kambarys pas mus 3*4m, durys trumpojoj sienoj, kampe. Tai galvoju šone daryti spintą.

Va, dėl virtuvės viskas aišku. Įsitikinau, kad nėra jau tokios funkscionalios tokios spintelės. Nors atrodo simpatiškai.
Atsakyti
Dabar pamačiau, kad užrašius buvai Klasika. bet aš pamaniau, kad tu ten šiaip parašei, kad stilius bus klasikinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 16, 17:15)

Va, dėl virtuvės viskas aišku. Įsitikinau, kad nėra jau tokios funkscionalios tokios spintelės. Nors atrodo simpatiškai.

o aš negaliu to patvirtinti ax.gif
man labai patogu. tik pas mane yra 2 eilės pakabinamų spintelių .
viršutinėse retai naudojami daiktai, apatinėse kasdienio naudojimo. Jokių nepatogumų nepastebėjau...
Atsakyti