Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(lilja @ 2007 01 16, 17:02)
visos mes skirtingos ir individualiai reaguojame į kritiką, tai normalų. aš, pvz., kai įdėsiu savo nuotraukas, tai lauksiu įvairios kritikos iš kolegių  ax.gif , kartais kritika (ypač profesionali) padeda pažvelgti į savo darbą iš šalės, o tai padėda "pagimdyti" naujas idejas. nesipykim  irnesakyk.gif

Jei jau nuotrauka idedi,tai reika jau ir pasiruost kritikai.O jei jos nenori-nedet tada nuotrauku.
Atsakyti
[quote=Dalbara,2007 01 16, 14:56]
Cieli trys bigsmile.gif ir dar balkonas 6 metrų biggrin.gif biggrin.gif aciuks.gif

o kiek kvadratinių metrų? butas atrodo erdvus. šiaip jaukūs namai. dar įdomu vidaus medinės durys iš kokios medėnos ir kiek kainavo, jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 01 16, 14:54)
Dalbara,labiausiai man uzkliuvo paveikslas svetaineje baltais remais blink.gif Kazkaip man jis ten labai nesiziuri,nes jis ten per aukstas ,ar per aukstai pakabintasw.Jei jau norit ten paveikslo,tai man atrodo geriau tiktu rudais remais ir pailgas,o dar geriau veidrodis graziuose remuose.
O uzuolaidos man patinka rolleyes.gif Na,nepatinka turbut toms,kas dievina minimalizma unsure.gif Tik gal uzuolaidas rinkciaus sviesesnes,nes ,itariu,kad butas nuo ju tamseja..

Ne, nemanau ten tiktų veidrodis g.gif pabandysiu rėmus pakeist į tamsesnius ir žemiau pakabinsiu man jau sakė kad palubėj pakabinau blush2.gif
O dėl užuolaidų mastau.gif aš kaip tik norėjau kad atmuštų jų spalva, o ne susilietų į sienas unsure.gif kambarys nu o jų šiek tiek patamsėja mastau.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(lilja @ 2007 01 16, 15:23)
Cieli trys  bigsmile.gif  ir dar balkonas 6 metrų  biggrin.gif  biggrin.gif aciuks.gif

o kiek kvadratinių metrų? butas atrodo erdvus. šiaip jaukūs namai. dar įdomu vidaus medinės durys iš kokios medėnos ir kiek kainavo, jei nepaslaptis?  ax.gif

aciuks.gif žinok nežinau nei iš kokios medienos nei kiek kainavo nes jau pirkom su tom durim butą unsure.gif bet brolis biški prie stalių tai sakė kad iš klijuoto medžio ar kažkaip panašiai mastau.gif ir ne pigiai tokios kainuoja unsure.gif Mūsų butas 62 kv.m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 16 sausio 2007 - 15:31
Man atrodo,kad tu stengiesi itikti kitoms mamoms.Tiek laiko gyvenai ir nemaise tau uzuolaidos,nei paveikslas aukstai pakabintas.O dabar jau ketini visus namus peremontuoti.Nelabai suprantu cia g.gif Ir uzuolaidas pakeisti ir pertapetuoti...Idomiai g.gif
Tokios durys turetu kainuoti apie 600lt,bet priklauso ir koki medi pasirenki. O jos dar geresnes uz tas neklijuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 sausio 2007 - 15:35
Dalbara,
o man patinka ir labiausiai patinka spalvos...As noriu tokiu paciu deriniu, pas mane irgi panasiai, tik kad sviesiau, bet tavo spalvos man patinak, labai siltos, ir virtuve atrodo siakinga neperkrauta ir ne tokia kaip dbar madinga, super moderni kai tik eina daug taisinklingu spinteliu su keliom rankenelemmm schmoll.gif

Super... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:43)
Prašom ciekavikis ir parašyk ar patiko  rolleyes.gif
http://www.juodasisalksnis.lt Klasika  rolleyes.gif 
aš tan irgi sau nusižiūrėjau sofą, "berg'
Aš labai nori išverst tą sieną į balkoną ir įdėt langus iki žemės mastau.gif o gal ir užuolaidas pakeist aš jau iškart norėjau kažko krūčiau new_russian.gif bet vyro pritarimo negavau  doh.gif  o svarbiausia babkių  lotuliukas.gif  nu nieko pamyluosim pačiūčiuosim per laiką susilydys laugh.gif
Kaip manot ar būtų daugiau šviesos kambary jei tą sieną išverstume  g.gif  nes langai išeina į balkoną o balkone langai sako turi būt žemiau nei dabar mastau.gif
Papildyta:
taip, būtų tikrai daug šviesiau, ypač kai langai būtų iki grindų. o balkono negaila atsisakyti?
drinks_cheers.gif  kiekvieno žmogaus ir norai, ir poreikiai, ir skonis kitoks  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lilja @ 2007 01 16, 17:35)

atsiprašau, įterpiau savo žodžius į tavo tekstą, kažką netaip padariau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 17:28)
Ne, nemanau ten tiktų veidrodis  g.gif  pabandysiu rėmus pakeist į tamsesnius ir žemiau pakabinsiu man jau sakė kad palubėj pakabinau  blush2.gif 
O dėl užuolaidų mastau.gif aš kaip tik norėjau kad atmuštų jų spalva, o ne susilietų į sienas  unsure.gif  kambarys nu o jų šiek tiek patamsėja mastau.gif  user posted image
Papildyta:
aciuks.gif žinok nežinau nei iš kokios medienos nei kiek kainavo nes jau pirkom su tom durim butą  unsure.gif  bet brolis biški prie stalių tai sakė kad iš klijuoto medžio ar kažkaip panašiai mastau.gif ir ne pigiai tokios kainuoja  unsure.gif Mūsų butas 62 kv.m.

mūsų irgi 62 kv.m., tai turbut miegamasis ir vaikų kambariai nedideli, aš domiuosi, nes man aktualus tų kambarių įrengimas, baldų išdėstymas, kad tilptų, bet ir erdvės liktų, pas jus kaip matau viskam užteko vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 16:28)

O dėl užuolaidų mastau.gif aš kaip tik norėjau kad atmuštų jų spalva, o ne susilietų į sienas  unsure.gif  kambarys nu o jų šiek tiek patamsėja mastau.gif  user posted image

man atrodo kad butas pašviesėtų , jei pakabintumėte baltas užuolaidas (gal su kokiais mažais spalvotais elementais, bet jokiu būdų ne per margas),
taip pat šviesūs baldai suteiktų erdvės ir šviesos įspūdį, nors jūsų naujieji kaip supratau irgi bus tamsūs... Bet čia jūsų skonio ir pasirinkimo reikalas, niekieno kito mirksiukas.gif

Halogeninis apšvietimas irgi šviesos neprideda, kaip taisyklė jis būna silpnesnis nei normalus šviestuvas arba dienos šviesos lempos.

Be to, iš nuotraukų ne visada galima spręsti apie tikrą šviesumą/tamsumą - nuotraukos nuo realybės dažnai skiriasi. Va, truputuką pakoregavau vieną iš nuotraukų, ar ne geriau dabar atrodo? wink.gif :

user posted image

Atsakyti
Turiu kelis klausimus Dalbarai.

Domina virtuvė: kur darėt ir kiek mokėjot? Ar patogu tokios pakabinamos spintelės? Vyras tokių nori, o man atrodo, kad talpumo atžvilgiu mažoka vietos g.gif

Vaikų kambarys. Viena siena vaikiškai tapetais, o kitos dažytos? Ar patogi, tapli kampinė spinta? Panašų projektą esu nusižiūrėjus vaikų kambariui: kampinė spinta ir komoda. Galvojau, kad vaikams pastatyti spintą su stumdomom durim iki lubų, nes 3 kamabarių bute bus tik 2 spintos: vaikams jų kambaryje ir koridoriuje.

Aggate, tam žaliam kambaryje bambukinės žaliužės g.gif Kiek įžiūriu, montuojasi ant pačio lango. Kur tokias pirkai?

Atsakyti
Aggate, tam žaliam kambaryje bambukinės žaliužės g.gif Kiek įžiūriu, montuojasi ant pačio lango. Kur tokias pirkai?
[/quote]
Jos specialiai tokios pirktos.Suteikia jaukumo kambariui.Taciau saule pro jas visvien prasiskverbia.Tad kazkin ar verta pirkti tuo atzvilgiu.Pirkome JYSCe.Jokiu tvirtinimo detaliu atskirai pirkti nereikia.Prisitvirtino pire pacio lango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 sausio 2007 - 15:53
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 15:33)
Man atrodo,kad tu stengiesi itikti kitoms mamoms.Tiek laiko gyvenai ir nemaise tau uzuolaidos,nei paveikslas aukstai pakabintas.O dabar jau ketini visus namus peremontuoti.Nelabai suprantu cia g.gif Ir uzuolaidas pakeisti ir pertapetuoti...Idomiai g.gif
Tokios durys turetu kainuoti apie 600lt,bet priklauso ir koki medi pasirenki. O jos dar geresnes uz tas neklijuotas.

blink.gif blink.gif jei žinai kad noriu įtikt visom tai gal pasakysi kiek laiko taip jau gyvenu g.gif Tiek laiko gyvenai blink.gif blink.gif

O užuolaidos ir paveikslas man ir dabar nemaišo lotuliukas.gif tik paveiksliui tingiu vinį perkalt ir kas čia tokio blink.gif o jei perkalsiu vaikai tuoj jį ant galvos užsimes.
Kievieną dieną mano norai auga čia tą padaryt čia tą pakeist bet deja ne tokios galimybės kad galėčiau tai įgyvendint.
O dabar jau ketini visus namus peremontuoti blink.gif blink.gif prie ko čia g.gif kad paklausiau patarimo jei sieną išversčiau blink.gif
Atsakyti
Dalbara, kad tavo įdėta nuoroda atidaro tik titulinį puslapį. Gal gali įkelt čia konkrečią nuotrauką? ax.gif
Atsakyti
[o čia miegamasis
[

Tikrai labai grazu,svelnios spalvos.Man labai uzolaidos patiko,labai lengvos,permatamos,panasiu ir as noreciau.,kol kas be uzolaidu gyvenam,kaip akvariume ir be spintos.... doh.gif
Atsakyti