o koks šviestuvas įdomus
QUOTE(westa @ 2007 05 10, 20:51)
miargai, išėmiau jau visas foto iš albumo .. liko tik kelios, su užuolaidom, galiu parodyt
[
[
Dar, daaaar fotkiu
O antroje foto kas per patalpa?
QUOTE(Egzo @ 2007 05 04, 13:00)
wuw
labai ispudingai atrodo tik noretusi, daugiu foto, nes kazkaip is vienos foto sunku spresti
QUOTE(ashley @ 2007 05 04, 21:45)
Ir man idomu kur galima rasti tokiu sviestuvu. ADr gal ne i tema, bet kokius sviestuvus rekomenduotumete paveikslo apsvietimui. Jis pas mus tsakant bus svetaines akcentas
QUOTE(westa @ 2007 05 11, 16:30)
Nu super Gaila kad tik 2 foto...idek daugiau kaaaa
QUOTE(westa @ 2007 05 10, 20:51)
miargai, išėmiau jau visas foto iš albumo .. liko tik kelios, su užuolaidom, galiu parodyt
[
[
sterilus namai.. Dek daugiau foto. Nes tos dvi labai grazios, bet truksta namu atmosferos
O ten per langa jura matosi??????
Man taip pat reikia jusu mergickos patarimo. Musu svetaine (kartu su virtuve) dar nepilnai irengta truksta normalaus staliuko , kilimelio ir t.t. Taciau man iskilo didelis klaustukas : kaip statyti sofa? ar priesais televizoriu , ar is sono? Jei sofa pastatai is sono vietos atrodo daugiau (nuotraukoje dar neturejome fotelio), taciau noretusi telika ziureti patogiau (tiesiai). Siaip tai televizorius buvo numatytas pastatyti palei langu ant spec. staliuko (ir problema butu isspresta). Taciau turime maza leliu , kuris visur lenda-tai televizoriaus laidai butu nutampyti, o ir pats kentetu nuo visokiausiu sausainiu ir t.t. Tai kol kas turime tenkintis televizoriaus vieta ant sekcijos. Kokia jusu nuomone kaip geriau statyti sofa?http://i86.photobucket.com/albums/k92/jolaxj/didysiskambarys002.jpg[/IMG]
Aš manau, kad priešais TV
Taip kaip yra 2 ir 3 foto taip ir gerai
Taip kaip yra 2 ir 3 foto taip ir gerai
Jolax, na jei labai norisi erdves tada gali statyti sofa is sono, bet kad butu patogu ziureti, tai ir televizoriu pasuk, juk jis nepritvirtintas prie sienos, nes taip kaip dabar - televizorius tiesiai, o sofa is sono, tai irgi nesamone, nes neoatogu.
O korpusiniai baldai pas jus kokie, kieno gamybos, kiek kainavo?
O korpusiniai baldai pas jus kokie, kieno gamybos, kiek kainavo?
Man gražiau atrodo kaip priešais TV, bet tada labai mažai vietos virtuvės zonoje. Manau reikia pagyventi kelias dienas vienaip, kelias kitaip ir viskas savaime išsispręs
jolax, as tai tavo vietoj ko gero pasukciau telika kad patogu ziuret butu, daugiau vietos kai sofa sone stovi ir vaizdas lyg geresnis
P.S. ka jus ten ant sienos uzklijave tapeta ar ka? Gerai atrodo
P.S. ka jus ten ant sienos uzklijave tapeta ar ka? Gerai atrodo