Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(JABLYNKST @ 2007 05 04, 15:44)
kazko norisi ant tos raudonos sienos, gal kokio paveikslo ar nuotraukos, gal cia taip tik atrodo, nes nesimato viso kambario... 4u.gif

aga gal norėtųsi ko nors ruda balta paveikslo, ar nuotraukos
Atsakyti
taip, numatytas akcentas ant sienos. dar ir sviestuvo neisigijom. doh.gif tai ir stengiausi kad nuotraukoje nesimatytu ant laido kabancios lemputes. lotuliukas.gif
Atsakyti
man ir taip sienos be nieko thumbup.gif žiūrisi,
arba dėčiau juoda/balta paveikslą arba nuotrauką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 04 gegužės 2007 - 15:49
quote=Egzo,2007 05 04, 13:00]
4u.gif o tai musu miegamasis. http://public.fotki....i/pict7120.html laukiam kritikos blush2.gif
[/quote]
Mazei matosi mirksiukas.gif thumbup.gif
As raudona viena siena darisiu salone,turiu viena foto pavezdi tai man thumbup.gif
user posted image--neznou ar foto issikels
Papildyta:
user posted image--dar thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kas yra matę tokių šviestuvų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 04 gegužės 2007 - 20:47
EGZO ,super miegamasi ar nevargina tos trys spalvos nes as taip pat planuoju jas daryti.tik raudonos maziau ant sienu as noriu lovos atramo labai auksto raudono ,raudonu romaneciu ir kitokiu aksesuaru.sienos jei visos raudonos man biskuti per daug g.gif anau gali varginti
Atsakyti
nea, nevargina, nes raudona siena galine. jei butu ta, kuri priesais, tai tikrai nekas butu kai akis pabudus reztu raudona siena. o siaip tai gyvas kambariukas.
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 05 05, 08:30)
nea, nevargina, nes raudona siena galine. jei butu ta, kuri priesais, tai tikrai nekas butu kai akis pabudus reztu raudona siena. o siaip tai gyvas kambariukas.

Man grazu ryskios spalvos, aisku visur saiko reikia. Mano viena miegamojo siena oranzine smile.gif kitos 3 neryskios gelsvos ax.gif O raudona-balta virtuve. Svetaines viena siena sokoladine. Zodziu as uz spalvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 05 04, 12:00)
4u.gif  o tai musu miegamasis. http://public.fotki....i/pict7120.html  laukiam kritikos blush2.gif

Man patinka raudona thumbup.gif Tik įdomu būtų pamatyti, kaip kitos sienos atrodo, nes vien tik iš patalpintos nuotraukos, man, kaip miegamajam, per ryšku ax.gif
Atsakyti
Westa, Westule, atsiusk man prasau i az nauja passworda. Visos taip giria, o mes dar tik baldus uzsisakinesim....... leisk pasigrozet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 05 10, 20:29)
Westa, Westule, atsiusk man prasau i az nauja passworda. Visos taip giria, o mes dar tik baldus uzsisakinesim....... leisk pasigrozet 4u.gif

Ir man čiur blush2.gif smile.gif
Atsakyti
miargai, išėmiau jau visas foto iš albumo schmoll.gif .. liko tik kelios, su užuolaidom, galiu parodyt smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti