nu ka ir as prisidesiu prie westos namuciu grozio pagyrimo , aisku patylesiu as apie canet. na senokai cia buvau ilindusi ir kai pamaciau kiek prirasyta tikejausi kazko kitko, o ne tokiu komentaru "ziauriu"....na tikiuosi tokiu kuo maziau sitame skyrelyje.
O kur jus paziurit westos namu nuotraukas. As kai atidarau, tai raso, kad albumas tuscias
QUOTE(Jurgitar @ 2007 04 21, 13:31)
O kur jus paziurit westos namu nuotraukas. As kai atidarau, tai raso, kad albumas tuscias
šiek tiek žemiau tame puslapyje rašo albume sukurtų folderių pavadinimus, mėlynom raidėm, tai reikia pasirinkti folderį Westa.
QUOTE(westa @ 2007 04 24, 18:46)
sorry, bet jau pakeičiau slaptažodį ..prasidėjo visokie išsidirbinėjimai albume
Gaila taip norėjosi pamatyti kaip atrodo jau baigta virtuvytė,bei kiti kambariukai .Gal dar ikelsi bent čia nuotraukytes cekavom zosėm,kurios ieško idėjų saviems namučiams.
QUOTE(Canet @ 2007 04 16, 12:18)
Man westos namai eilinis modernus interjeras, kokiu dabar mase. Gal tik tureklai nestandartiniai ir tapetai kaikurie nieko, na dar sienu plyteles svetaineje geros, bet visuma tai
Nors jos namai geresni uz kitus cia publikuojamus megejiskus variantus, kur apie interjera apskritai nera ka kalbeti. Padaryti eiliniai remontai
prasau nesupykti, reikia visokiu nuomoniu
Man asmeniskai artimesnis klasikinis interjeras, o tokiu retenybe, deja. Dabar visur(Lietuvoje) gipsokartonai, halogenai, dazytos sienos ir tt.
Nors jos namai geresni uz kitus cia publikuojamus megejiskus variantus, kur apie interjera apskritai nera ka kalbeti. Padaryti eiliniai remontai
prasau nesupykti, reikia visokiu nuomoniu
Man asmeniskai artimesnis klasikinis interjeras, o tokiu retenybe, deja. Dabar visur(Lietuvoje) gipsokartonai, halogenai, dazytos sienos ir tt.
Westos namu nuotrauku net namatau (nerodo man), bet jei tau nepatinka - tai nereiskia, kad reikia aiskinti, kad apie interjera nera ka kalbeti. Kiekvienas zmogus kuria savo interjera, nes pirmiausia turi buti miela ir gera gyventi, o ne tam kad pazystamiems ir kitiems patiktu. Tavo pasisakymas tai ne nuomone, o pareiskimas lyg tu viena butum teisi.
Padaryti gera klasikini interjera - reikalingos nemazos investicijos, o is s... medziagu apsimesti kad ji darai tai baisiau uz pati paprasciausia sienu padazyma.
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 05 02, 10:18)
Padaryti gera klasikini interjera - reikalingos nemazos investicijos, o is s... medziagu apsimesti kad ji darai tai baisiau uz pati paprasciausia sienu padazyma.
Ai, turbūt padaryti gerą bet kokio stiliaus interjerą reikalingos nemažos investicijos
QUOTE(flight @ 2007 05 02, 10:22)
Ai, turbūt padaryti gerą bet kokio stiliaus interjerą reikalingos nemažos investicijos
Jei darai samata klasikai - ji buna kur kas didesne, nei moderniam.