Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

nu ka ir as prisidesiu prie westos namuciu grozio pagyrimo thumbup.gif , aisku patylesiu as apie canet. na senokai cia buvau ilindusi ir kai pamaciau kiek prirasyta tikejausi kazko kitko, o ne tokiu komentaru "ziauriu"....na tikiuosi tokiu kuo maziau sitame skyrelyje.
Atsakyti
westa, super bigsmile.gif o jau valgomojo šviestuvas wub.gif
Atsakyti
O kur jus paziurit westos namu nuotraukas. As kai atidarau, tai raso, kad albumas tuscias g.gif
Atsakyti
Na ir as nieko nematau, o jau taip norisi pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 04 21, 13:31)
O kur jus paziurit westos namu nuotraukas. As kai atidarau, tai raso, kad albumas tuscias g.gif

šiek tiek žemiau tame puslapyje rašo albume sukurtų folderių pavadinimus, mėlynom raidėm, tai reikia pasirinkti folderį Westa.
Atsakyti
man niekaip neatidaro westos namu nuotrauku. gal ka ne taip darau? o taip noreciau paziureti...
Atsakyti
sorry, bet jau pakeičiau slaptažodį ..prasidėjo visokie išsidirbinėjimai albume smile.gif
Atsakyti
tai gal galetum nuotraukytes atsiusti i emeila, esu namo irengimo stadijoje, tai labai domina kitu namuciai. be to dar taip isgirti.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 24, 18:46)
sorry, bet jau pakeičiau slaptažodį ..prasidėjo visokie išsidirbinėjimai albume smile.gif

Gaila verysad.gif taip norėjosi pamatyti kaip atrodo jau baigta virtuvytė,bei kiti kambariukai blush2.gif .Gal dar ikelsi bent čia nuotraukytes cekavom zosėm,kurios ieško idėjų saviems namučiams.
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 04 16, 12:18)
Man westos namai  schmoll.gif  eilinis modernus interjeras, kokiu dabar mase. Gal tik tureklai nestandartiniai ir tapetai kaikurie nieko, na dar sienu plyteles svetaineje geros, bet visuma tai  schmoll.gif 
Nors jos namai geresni uz kitus cia publikuojamus megejiskus variantus, kur apie interjera apskritai nera ka kalbeti. Padaryti eiliniai remontai  smile.gif
prasau nesupykti, reikia visokiu nuomoniu  biggrin.gif
Man asmeniskai artimesnis klasikinis interjeras, o tokiu retenybe, deja. Dabar visur(Lietuvoje) gipsokartonai, halogenai, dazytos sienos ir tt.

Westos namu nuotrauku net namatau (nerodo man), bet jei tau nepatinka - tai nereiskia, kad reikia aiskinti, kad apie interjera nera ka kalbeti. Kiekvienas zmogus kuria savo interjera, nes pirmiausia turi buti miela ir gera gyventi, o ne tam kad pazystamiems ir kitiems patiktu. Tavo pasisakymas tai ne nuomone, o pareiskimas lyg tu viena butum teisi.
Padaryti gera klasikini interjera - reikalingos nemazos investicijos, o is s... medziagu apsimesti kad ji darai tai baisiau uz pati paprasciausia sienu padazyma.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 05 02, 10:18)
Padaryti gera klasikini interjera - reikalingos nemazos investicijos, o is s... medziagu apsimesti kad ji darai tai baisiau uz pati paprasciausia sienu padazyma.

Ai, turbūt padaryti gerą bet kokio stiliaus interjerą reikalingos nemažos investicijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 05 02, 10:22)
Ai, turbūt padaryti gerą bet kokio stiliaus interjerą reikalingos nemažos investicijos  biggrin.gif

Jei darai samata klasikai - ji buna kur kas didesne, nei moderniam.
Atsakyti