Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(X-iuke @ 2007 04 19, 11:25)
westa daugiau nuotrauku nebuvo?  ax.gif
tikrai labai idomus stiliukas bigsmile.gif

nepilnai matyt dar sutvarkytas, va daugiau foto http://www.skelbiu.lt/1928022.html
gražūs šviestuvai . mano mama kaip tik pirko panašius .. Madam W salone, Klaipėdoje .. ale nepigūs jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 04 19, 09:59)
Ir pas mus tokie šviestuviukai (kaip tas baltas prie veidrodžio), tik sidabro spalvos  bigsmile.gif

ar gerai vakare apsviecia veidrodi? gasl isduotum kur pirkai ir kokia ju kainyte, nes kazka panasaus ieskau i savo vonia.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 19, 09:27)
įdedu kelias foto
user posted image

Va va! Butent tokiu plyteliu sendintu ir as noriu i vonia ir i virtuve. Kaip manote, kokia tada tiktu pertvara tarp virtuves ir prieskambario? Gal sendintu plytu geriau butu negu stiklo blokeliu? Ar ir stiklo blokeliai tiks? Be to, galvoju antrame aukste kambariuose daryti rudai-rusva minimalistini, grieztu formu, a la skandinaviska stiliu. Bet gal nederes prie tokios sendintos virtuves? Kiek zinau, tai madinga derinti skirtingus stilius, bet ar nenuvaziuosiu i pievas g.gif , kaip manote? Dar deciau grindis sendinto azuolo kambariuose...
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 19, 12:29)
Va va! Butent tokiu plyteliu sendintu ir as noriu i vonia ir i virtuve. Kaip manote, kokia tada tiktu pertvara tarp virtuves ir prieskambario? Gal sendintu plytu geriau butu negu stiklo blokeliu? Ar ir stiklo blokeliai tiks? Be to, galvoju antrame aukste kambariuose daryti rudai-rusva minimalistini, grieztu formu, a la skandinaviska stiliu. Bet gal nederes prie tokios sendintos virtuves? Kiek zinau, tai madinga derinti skirtingus stilius, bet ar nenuvaziuosiu i pievas  g.gif , kaip manote? Dar deciau grindis sendinto azuolo kambariuose...

nematau nieko blogo stilių maišyme.. pas mane pvz pirmas aukštas vienoks, o miegamojo norėjau saldaus, minkšto.. ir tokį pasidariau smile.gif.. o čia netgi aukštai skirtingi.. šiaip jei erdvės vizualiai matomos kartu, jas reikėtų stengtis suderint, bet jei jas galima ,,atskirti durimis", nieko neatsitiks, jei stilius ir pasikeis.. rolleyes.gif .. va darbo kambaryje pas save pradedu ieškot kokio gal netgi antikvariatinio rašomojo stalo ir knygų spintos , nors prie pirmo aukšto stilistikos tokie baldai kaip ir nederėtų.. šiaip dabar dizaineriai labai mėgsta į kokį modernų stilių įmest kokį pvz super ,,senovinį" šviesuvą ( kaip jie sako - ,,razinką" kokią reik įdėt).. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 19, 13:06)
nematau nieko blogo stilių maišyme.. pas mane pvz pirmas aukštas vienoks, o miegamojo norėjau saldaus, minkšto.. ir tokį pasidariau smile.gif.. o čia netgi aukštai skirtingi.. šiaip jei erdvės vizualiai matomos kartu, jas reikėtų stengtis suderint, bet jei jas galima ,,atskirti durimis", nieko neatsitiks, jei stilius ir pasikeis..  rolleyes.gif .. va darbo kambaryje pas save pradedu ieškot kokio gal netgi antikvariatinio rašomojo stalo ir knygų spintos  , nors prie pirmo aukšto stilistikos tokie baldai kaip ir nederėtų.. šiaip dabar dizaineriai labai mėgsta į kokį modernų stilių įmest kokį pvz super ,,senovinį" šviesuvą ( kaip jie sako - ,,razinką" kokią reik įdėt)..  hihihi.gif

drinks_cheers.gif Man irgi graziau, kai pamaisyti stiliai. Nepatinka kai visiskai vienodai viskas padaryta. Bet vis tiek labai noriu pasitarti su jumis 4u.gif . Pirma karta namucius remontuosiu, tai taip baisu nusigrybaut doh.gif
Aciu, Westa, uz nuomone 4u.gif . Pas tave labai grazu, daug nuostabiu dalyku pastebejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 19, 13:13)
drinks_cheers.gif Man irgi graziau, kai pamaisyti stiliai. Nepatinka kai visiskai vienodai viskas padaryta. Bet vis tiek labai noriu pasitarti su jumis  4u.gif . Pirma karta namucius remontuosiu, tai taip baisu nusigrybaut  doh.gif
Aciu, Westa, uz nuomone 4u.gif . Pas tave labai grazu, daug nuostabiu dalyku pastebejau  mirksiukas.gif

svarbu nusiteikt pozityviai .. darai sau, ne kitiems.. jei svarbu, kad neatrodytų ,,pigiai", tada jau reikt sukt galvą kaip čia visiems įtikt.. o jei nusiteiksi, kad bus vis tiek gražu, tai ir darbas bus malonumas , o ne vargas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nu kaip netikėtai kokia temą atradau blink.gif jūs čia taip ir pešatės blink.gif beveik visą laiką? bigsmile.gif lotuliukas.gif
ir dar, dėl skonio, bet gi kam taip sau nervus gadintis? Apskritai, pastebėjau, kad jeigu tik tema link grožio, patikimų/nepatikimų krypsta, tai visos ir susipeša. kartais gal tikrai tereikia pagirt arba patylėt. Galbūt tikrai dauguma susirinko tik komplimentų mirksiukas.gif Aš savo namų nuotraukų tikrai nedėčiau, nes manjie patys gražiausi pasaulyje ir visai nenoriu žinoti, kas kam juose atrodo "neskoningai". Va. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 19 balandžio 2007 - 13:30
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 19, 14:36)
Jo, tai ir nedėsiu biggrin.gif
Bet pasižiūrėsiu  kitų ax.gif  tongue.gif

labai geras interjerų psulapiukas, čia sėmiausi daug idėjų
http://www.lui.ru/ archyve daug foto, tik prisiregistruot reik, bet paprastai ten viskas
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 04 19, 11:58)
ar gerai vakare apsviecia veidrodi? gasl isduotum kur pirkai ir kokia ju kainyte, nes  kazka panasaus ieskau i savo vonia.

Pas mane ne vonioj, ir ne prie veidrodžio smile.gif Neprabangūs jie - pirkom senukuose, kaina apie 40 lt vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 19, 13:24)
svarbu nusiteikt pozityviai .. darai sau, ne kitiems.. jei svarbu, kad neatrodytų ,,pigiai", tada jau reikt sukt galvą kaip čia visiems įtikt.. o jei nusiteiksi, kad bus vis tiek gražu, tai ir darbas bus malonumas , o ne vargas  mirksiukas.gif

Na , tikrai nenoriu VISIEMS itikt. Noriu, kad butu gyventi jauku ir skoninga. Na, ir stilinga, aisku. Nemegstu kai buna taip kaip pas visus - geltonos/persikinessienoslaminuotosgrindys doh.gif . Norisi kazka pasidaryt kitaip, neatsibodusio. Va sita tai tikrai sunku padaryti savo jegom g.gif O dizaineri samdytis neiseina. Teks patiems ieskotis idomiu sprendimu.
Atsakyti
westos virtuve thumbup.gif thumbup.gif ! asmeniskai man - viena graziausiu matytu. Sekmes toliau kuriant namucius mirksiukas.gif
Atsakyti
Westa, apžiūrėjau aš Tavo namučius, oho kokie mieli bigsmile.gif Man labai patiko ax.gif O kai skaičiau ne iš to galo temą, tai jau tikėjausi, kad baisiai neskoninga bus (nepamenu, kieno ten nuomonė buvo apie banalius baldus ir t.t.), o man taip gražu pas tave, mielai tokiuose namučiuose apsigyvenčiau ax.gif
Atsakyti