Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Limcamca @ 2007 04 17, 06:25)
WESTA, o iš kur tavo virtuviniai puodeliai šviestuvai pirkti??

pirkau Inartoj , paieškok jų psl inete.. ten nemažai gražių šviestuvų smile.gif

reziumuojant vykusią diskusiją galiu pasakyt, kad eilinį kartą įsitikinau - kritikuot daug lengviau, nei pačiai kažką gražaus pasidaryt smile.gif .. gaila, kad Canet nepaliko foto.. smile.gif
Atsakyti
westa tavo namai tikrai labai dailūs smile.gif vonia ir virtuvės žviestuvai wub.gif wub.gif turėklai ir drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o dėl Canet, jos pasakykų kritika nevadinčiau, o tiesiog puolimu....greitai jos nuotraukos dingo, tai nemačiua, matyt žmogus labai jau jautrus kritikai, bet kitus pult labai jau moka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Westa, namučiai rolleyes.gif
laukiu pratęsimo ax.gif
Atsakyti
Canet, mane labai suintrigavo tos nevienodos kėdės prie stalo - ir aš taip galvoju padaryti, norėčiau pažiūrėti, kaip atrodo blush2.gif ...Gal vis tik įmestum foto, jei nenori viešai, gali nuorodėlę man į privatą 4u.gif

Atsakyti
Beje, man Westos namučiai patiko, o ypač laiptai - ir turėklai, ir spalvinis sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 balandžio 2007 - 13:12
Na pasisakysiu ir aš, nors čia tiek prigyrėte Westos namus, tai net nesinori kartoti. Aš irgi jos namų kųrimo istoriją seku beveik nuo pat pradžių. Man tai labai labai pas ją gražu thumbup.gif . Ir labai patinka, kaip ji savo namais džiaugiasi, matosi, kad žmogus patenkintas savo darbu ir jam tikriausiai labai malonu į juos sugrįžti.

Bet nesakau, kad aš irgi viską daryčiau taip pat. Kaip pavyzdžiui plytelės ant svetainės sienos. Labai gražios plytelės, liuks spalva, bet aš pas save taip nedarysiu. Ir tikrai nemanau, kad ji įsižeis dėl tokios mano nuomonės.

Ir dar Westa, o jūs pirties su baseinuku nedarėt, ar čia aš jau kažką maišau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 17, 14:20)

Ir dar Westa, o jūs pirties su baseinuku nedarėt, ar čia aš jau kažką maišau g.gif

va dabar laukia sekantis etapas unsure.gif ... šiandien kaip tik pirtį turi pradėt rinkt, burbulinė jau įleista.. smile.gif .. kai bus ką parodyt, būtinai parodysiu
Atsakyti
Westa, turiu keletą klausimėlių tau ax.gif
kur užsakinėjot turėklus balkone? Labai patiko ax.gif
ar pas jus grindinis šildymas?
kas ten per daiktai spalvoti lubose svetainėje, beveik prie tos tamsios sienos? g.gif

dėkui, kad pasidalinai savo namų vaizdais, pasisėmiau minčių tai jau tikrai aciuks.gif
Atsakyti
Westa o kiek kvadratų jūsų namas? smile.gif nea atrodo erdvės nestinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 04 18, 19:22)
Westa o kiek kvadratų jūsų namas? smile.gif nea atrodo erdvės nestinga smile.gif

nemažas, 300 kv su pirtele ir garažu
gulia, vaikams baldai iš SBA , susirask jų psl inete, ten ir kainos yra
node, turėklai pas vieną kalvį Klaipėdoj darėmės , grindys pas mus šildomos, bet tik ten, kur plytelės, o ten virš tos sienos šviestuvai du įsodinti smile.gif
šiandien radau butą pardavinėjamą, va jis turi kažkokio šarmo smile.gif

įdedu kelias foto
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 balandžio 2007 - 08:48
QUOTE(westa @ 2007 04 19, 09:27)
šiandien radau butą pardavinėjamą, va jis turi kažkokio šarmo smile.gif
įdedu kelias foto
user posted image

Ir pas mus tokie šviestuviukai (kaip tas baltas prie veidrodžio), tik sidabro spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 19 balandžio 2007 - 08:59
westa daugiau nuotrauku nebuvo? ax.gif
tikrai labai idomus stiliukas bigsmile.gif
Atsakyti